Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně
Re: Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně
No včera jsem s HK řešil nedokážou objednávku a okamžitě mi řekla ze jakmile mám na paypal spor, tak mi žádné informace nedá, moc bych nevěřil v rychle vraceni peněz
http://www.pacho.cz
malé zvíře píše:K Fiji Post: objednávku jsem vytvořil 4.1.2014, status dispatched dostala 6.1.2014. Dorazila dnes, 25.2.2014 - to jest po krásných 51 dnech... (zvracející smajlík). Pokud tohle plánují provozovat dál tak s HK končím...
Tak to jsem na tom o jeden den lépe.Mně dorazila po 50.dnech Taky končím s nimi do té doby než si dají do pořádku svoji logistiku.
"Nakadah"tak budu eskalovat pres paypal
jak jsem již psal, eskalovat jsi měl hned, i když čas máš 20 dní......oni nás mají totiž za debily-jiné vysvětlení nemám
jak jsem již psal, eskalovat jsi měl hned, i když čas máš 20 dní......oni nás mají totiž za debily-jiné vysvětlení nemám
A me to nepomohlo zamitli to ze pry prodejce dokazal ze zbozi odeslal. Hk slybil vraceni penez ale nic pres 5 dni se nedeje
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
pachop píše:No včera jsem s HK řešil nedokážou objednávku a okamžitě mi řekla ze jakmile mám na paypal spor, tak mi žádné informace nedá, moc bych nevěřil v rychle vraceni peněz
No jo mam zatim jenom 42 objednavek v cene celkem asi jenom 1500$, sem houby zakaznik tak uz chapu proc se tak chovaji. O duvod vic proc uz si u nich uz nic nekoupit. Nak
corsair> bohuzel sem nejak nepochopil co je dispute a co je pak eskalace do reklamace. Uz to chapu takze rozjeto. Na dispute jaksi prodejce hodi bobek. Nak
Na moje prekvapenie dnes zaklopala postarka s obtrhanou krabickou,ale obsah je nastastie neposkodeny.Objednaval som na 5.2.2014
07.02.2014 17:29 Electronic notification of shipment 8588397 Fjpx Slovakia
14.02.2014 19:06 Submitted to partner for transportation
15.02.2014 13:56 Dispatches Created
17.02.2014 05:55 HK HKG Hong Kong International, Hong Kong, Honk Kong Flight depart Fj810/vs201
18.02.2014 12:15 GB LHR Heathrow, London, United Kingdom Arrival at destination Airport
20.02.2014 20:48 Left postal office 0.238
Mam tam este dalsie tri objednavky ,tak som zvedavy na dobu dodania.
07.02.2014 17:29 Electronic notification of shipment 8588397 Fjpx Slovakia
14.02.2014 19:06 Submitted to partner for transportation
15.02.2014 13:56 Dispatches Created
17.02.2014 05:55 HK HKG Hong Kong International, Hong Kong, Honk Kong Flight depart Fj810/vs201
18.02.2014 12:15 GB LHR Heathrow, London, United Kingdom Arrival at destination Airport
20.02.2014 20:48 Left postal office 0.238
Mam tam este dalsie tri objednavky ,tak som zvedavy na dobu dodania.
Taky mi věci přes FJ teď chodí, vypadá to že se kanál konečně prošťouchnul... nemám problém čekat, ale tu a tam by se věci po měsíci, měsíci a půl hodily... Teď to vypadá nadějně.
jyrry.webnode.cz
-
Juro27
- Kontaktovat uživatele:
Neviem čo sa deje, ale mne dnes tiež prišli obidva balíky, ktoré boli na ceste cca mesiac a pol.
Multiplex Easy Star II, SU- 29 RC-Factory, Crack Yak RC-Factory
Juro27 píše:Neviem čo sa deje, ale mne dnes tiež prišli obidva balíky, ktoré boli na ceste cca mesiac a pol.
Tak to je celkem dlouhá doba cesty ale cobbrovi šly 15 dní. Třeba jim skončily ty jejich oslavy a začali makat
Haleluja.
Včera dorazil balík, který byl objednán 2.1.
No, hlavně že je doma.
Včera dorazil balík, který byl objednán 2.1.
No, hlavně že je doma.
-
Sofin
Taky mi v pondělí dorazil balík objednaný před vánoci
a to jsem pohledávku v neděli eskaloval na Paypalu... takže eskalaci jsem zrušil. Podle sledování zásilky balík měsíc ležel v Londýně na letišti 
Možná čekali až se toho nashromáždí dostatečné množství pro Českou Republiku a pak poslali všechno najednou.
Možná čekali až se toho nashromáždí dostatečné množství pro Českou Republiku a pak poslali všechno najednou.
Sofin píše:Možná čekali až se toho nashromáždí dostatečné množství pro Českou Republiku a pak poslali všechno najednou.
Dle mého názoru se na tom do určité míry podepisuje i to, že už na straně Fiji post se tyto zásilky deklarují jako obyčejné listovní zásilky s tou nejnižší prioritou a pak není divu, že to může různě po cestě ležet a čekat i pěkně dlouho.
Do jisté míry je to ze strany Hobbykingu klamání zákazníků, protože zákazník si zvolí poštovné typu International (Registered) Air Mail což by mělo být na úrovní doporučené zásilky, ale zásilky LX****FJ nejsou na úrovní doporučené zásilky a u Fiji post jsou deklarovány jen jako obyčejné listovní zásilky a tudíž mají velmi nízkou prioritu při dopravě obecně a proto je i Česká pošta ve svém sledovacím systému neeviduje pokud na ně není stanoveno DPH.
janekx píše:A me to nepomohlo zamitli to ze pry prodejce dokazal ze zbozi odeslal. Hk slybil vraceni penez ale nic pres 5 dni se nedeje
To, že se přes pět dní nic neděje není nic neobvyklého a myslím, že v tomto případě se možná bude něco dít tak zhruba do pěti měsíců. 17.2.2014 jsi zde psal, že tě z Hobbykingu informovali o tom, že u té nedoručení zásilky probíhá vyšetřování. Považoval bych za zázrak hodný okamžitého hlášení do Vatikánu pokud by se po pěti dnech něco dělo. Jakmile Paypal zamítl tvůj požadavek tak Hobbyking už nic netlačí a peníze vrátí až se mu zásilka buď vrátí zpět nebo v případě ztracené zásilky až bude uzavřeno vyšetřování napříč dopravci kudy byla zásilka směrována. Vyšetřování ztracené obyčejné mezinárodní poštovní zásilky trvá obvykle několik měsíců (3 až 6). Takže hrubým odhadem tak za cca 3 až 6 měsíců by ti mohl Hobbyking připsat na tvůj účet bonusové body jako náhradu za ztracenou zásilku.
Sofin píše:Možná čekali až se toho nashromáždí dostatečné množství pro Českou Republiku a pak poslali všechno najednou.
Asi je to dost pravděpodobné, páč já jsem objednával 8.1. a v sobotu/neděli se to zjevilo na letišti v Práglu a jestli tě neproclívali tak jsi mohl mít v pondělí doma
Ještě další taková zajímavost je, že po celou dobu trackingu (ať už na ruských trackitonline.ru, nebo na fiji, nebo na frei post) jsem měl zásilku vedenou jako EMS, jakmile si ji vzala Praha je tam letters