Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Už jsem nad tím uvažoval minulý rok,co mi kamarád nabídl svého skútra na prodej.Vykašlal bych se na ježdění autem do práce ( cca22 km) a že bych fičel na tomto stroji Bydlím v přízemí,skútra bych mohl dávat do sklepa,kde máme kolárnu a soused Babetu.Zatím se nám nic neztratilo,v domě je nás pár známých sousedů,žádný mrakodrap Ten sjezd do sklepa pro kočárky bych snad vytlačil (je to jen padesátka),v tom by neměl být problém.Spíše mě zajímá,jestli tohle někdo tady praktikujete taky a zda jste měli nějaké problémy se zloději apod.Podotýkám,bydlím v přízemí a jakýkoliv šramot ve sklepě slyším ( hlavně odemykání mříží) Díky za postřehy kluci - PEO
Naposledy upravil(a) PEO dne čtv 20.02.2014 10:38, celkem upraveno 1 x.
První bych viděl problém u sousedů. Kamarád takto parkoval před vchodem motorku a někdo mu jí tam ze vchodu úmyslně povalil a prorazil nádrž.
U nás se ve sklepech kradlo. Dali se bytelný dveře, klíč, co lze přidělat jen s kartou a správce mi říkal, teď už je to v pohodě. Když se něco ztratí, tak to musí být někdo ze vchodu. Asi po půl roce mi zmizelo 5 archú EPP desek a dva balíky starlonu. Takže mě může akorát tak hřát to, že to byl někdo ze vchodu.
Spíš bych možná viděl problém u nějaké požární revize, že ve sklepě je benzín, ale to už je jiná a případně se to dá vyparkovat, ale smrdět to tam bude.
Takže i když Ti 10 lidí tady napíše, že nemělo problém, můžeš být první. Tím to nechci přivolávat, ale je to prostě individuální a o náhodě.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
Benzín smrdí, je možné že teď byla jedna Babetta tolerovaná ale dva už bude na sousedy moc - a budeš muset přeparkovat někam ven. Jinak ale nezapomeň že Babeta sice váží nějakých 50 kilo, ale skútr často kolem metráku. Jestli je ten nájezd na kočárek strmý a dlouhý tak to nebude nic moc...
Mě přijde 22Km na skůtr 50ccm a zdravá kolena moc. Taky jezdím celoročně tyto kilometry do zaměstnání, taky jsem nad tím uvažoval, nakonec jsem se na to vyprdnul a neutracené prachy nalejvám do nádrže OPLU koza 0,9. Jede to, topí to, neprší do toho, při solo jízdě do 5l naturalu. Pravda-pokud do toho sedne někdo navíc tak to moc nejede, ale jako druhé auto doma v poho. Poslední dobou mě ale zaujalo toto: http://rckane.cz/pridavny-motor-na-kolo ... -4061.html Fiknout to na kolo a tradá po dědině-asi žádná technická a nic.
Kovboj píše:Benzín smrdí, je možné že teď byla jedna Babetta tolerovaná ale dva už bude na sousedy moc - a budeš muset přeparkovat někam ven.
Naprosto přesně. U nás měl soused dole na chodbě jakéhosi mopeda. Moc se mi to nelíbilo, ale byl to takový slušný důchodce, měl to v pořádku, zas tak moc to nesmrdělo, takže se mu to tolerovalo. Pak si dotáhl něco podobného další soused, tomu z toho kapal benzín, smrad jak sviňa... dneska už tam neparkuje nikdo.
Hmm,to jste mě nepotěšili.Ještě mě napadlo elektrokolo,ale cena na ,,mojí váhu,, je rovná novému skůtru Šunty za 10000,- z Alberta apod. neberu na vědomí.
Na skůtr je 22 km každý den moc. Super je 5 - 7 km. Před několika lety jsem propadnul skútraření, pořídil si rychlý skútr, vrazil spoustu peněz (kam se hrabe moje modelařina ) do tuningu a jezdil každý den, do práce a pak různě pro radost z jízdy. Ježdění je to nádherné, ale musí být počasí a i tak je 10 km hranice, kdy to ještě baví. Nejdále jsem jezdil 50 km, ale to už není zábava, to se dá jednou za čas. Tam i zpět bys to měl 44 km, a myslím že to už je spíš na to auto... Plus možné komplikace se smradem benzínu ve sklepě... Nešel bych na tvém místě do toho.
PEO píše:Tam i zpět dohromady to je 22 km - pro upřesnění
Jo sory. Myslel jsem 22 jedna cesta. Tak to by bylo poježděníčko, to se dá v pohodě. Tedy na tvém místě bych řešil jen to uskladnění, zkus se opatrně zeptat sousedů... Ježdění je opravdu příjemné, těch 10 - 11 km se dá a je to krásný relax. Kam se hrabe auto, už se těším na počasí, taky budu sedlat skutra, auto bude odpočívat (mám to 7 km).
Pokud můžeš parkuj to v bytě když bydlíš v přízemí a dokážeš to tam dostat. To vytlačení ze sklepa - no, hmotnost 50ccm skůtrů se pohybuje kolem 100kg takže to zase není jako kolo. Pokud ten skůtr není nějaká plečka tak ten smrad je minimální. Ty novější mají ve výfuku katalyzátor, není to cítit smradem ani při stání. Uzavřená nádrž nesmrdí skoro vůbec a když ti to nikde nekape tak pohoda. Trochu to smrdí když je to horké z jízdy. Nak