Turnigy 9XR

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Odpovědět
Zpráva
Autor
DaggyMAC

Re: Turnigy 9XR

#346 Příspěvek od DaggyMAC »

Ďakujem ti za potvrdenie, presne to som si aj myslel. Ako je to s trojpolohovým?
Drondys

#347 Příspěvek od Drondys »

DaggyMAC píše:Ako je to s trojpolohovým?

Ten je typu ON-OFF-ON, má jen tři vývody a zapojené jsou všechny tři.

3switch.jpg
3switch.jpg (3.32 KiB) Zobrazeno 1712 x

Na Hobbykingu se prodává v sadě náhradních přepínačů viz tento odkaz. Na obrázku níže je to ten červený vlevo.

Obrázek
DaggyMAC

#348 Příspěvek od DaggyMAC »

Už som to vyriešil. Viem, že na HK predávajú náhradné prepínače, chcel som niečo odtiaľto, lebo kým sa HK vyhrabe z objednávok po Čínskom novom roku, budú znova Vianoce. Na "rýchlosť" HK pošty začínam byť alergický.
Drondys

#349 Příspěvek od Drondys »

DaggyMAC píše:Už som to vyriešil. Viem, že na HK predávajú náhradné prepínače, chcel som niečo odtiaľto, lebo kým sa HK vyhrabe z objednávok po Čínskom novom roku, budú znova Vianoce. Na "rýchlosť" HK pošty začínam byť alergický.

OK. Pokud by nevadila kratší páčka tak by měl jít jako třípolohový použít třeba tento z GM.
DaggyMAC

#350 Příspěvek od DaggyMAC »

Menil som si pozíciu páčiek a potenciometrov na 9XR, pričom som chcel namiesto dlhých páčok použiť krátke, ale zistil som, že tie dlhé sú lepšie dostupné, tak tam nechám dlhé. Možno namiesto trainer switchu by som dal spínač s aretáciou, ale asi ho nechám s pružinkou a budem ho používať ako engine kill switch pri spaľovákoch. Namiesto dvoch otočných potenciometrov mám 2 ťahové po bokoch a na mieste pôvodných dvoch potenciometrov som dal tie páčky zo zadu, ktoré boli tak neštastne umiestnené, že sa na ne nedalo dosiahnuť. Tak ich mám teraz vpredu na prednom paneli, kde sú úžasne ľahko dosiahnuteľné.
DaggyMAC

#351 Příspěvek od DaggyMAC »

Takto som to myslel. Vyhodou je fakt, ze tahove potenciometre vyuzijem podstatne viac ako rotacne. Este to chce telemetry mod a budem spokojny s radiom. Dlhe packy hore su fakt jednoduchsie na dosiahnutie. Ostali mi ale dierky v miestach povodneho umiestnenia prepinacov, tak tam asi prilepim hlavicky z potenciometrov, aby mi nenaprsalo do vysielacky :)
image.jpg
image.jpg
kycerjaska

#352 Příspěvek od kycerjaska »

Jak mohu dobyt baterku Turnigy 9xr? Mam objednane u HK Turnigy Accucel, jenze ten uz jede ke mne vic nez mesic... Mozna je nekdo Prazak a dobyl by me to... :(
painkiller

#353 Příspěvek od painkiller »

A co v tom máš za baterku? Ja si normalne koupil kablík a dobíjim...
Elite (Va models),Alpha 139,Arcus E Advance na Turnigy 9XR+FrSKY - pozor, nebezpečí hloupých dotazů!
kycerjaska

#354 Příspěvek od kycerjaska »

painkiller píše:A co v tom máš za baterku? Ja si normalne koupil kablík a dobíjim...

Mam v tom standartni pro tento ovladac baterku: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html
painkiller

#355 Příspěvek od painkiller »

no a proč si nekoupíš kabel do svý nabíječky? Investice asi 50Kč...
Elite (Va models),Alpha 139,Arcus E Advance na Turnigy 9XR+FrSKY - pozor, nebezpečí hloupých dotazů!
kycerjaska

#356 Příspěvek od kycerjaska »

Možná, ze jsem trosku nesrozumitelné to rozepsal, zkusím to jinak... Mam objednané u HobbyKingu Turnigy Accucel, jenže ta už je moc dlouho na cestě (měsíc minimalne), a prozatím ne dorazila. Tak hledám nějaké alternativní řešeni, aspoň jenom na jedenkrát, a investovat do toho určíte ne chci. Já sem začátečník, lítám jenom s WLtoys V911, casem to bude WLtoys V929, a pak možná, to bude někam pokračovat dal.
painkiller

#357 Příspěvek od painkiller »

Jo tak, moje chyba :)
kycerjaska

#358 Příspěvek od kycerjaska »

Včera jsem také byl v Edenu, říkal jsem si ze se zeptám v tom RC obchodu ať mé dobiji tu baterku, a ten mé normálně chtěl vnutit nějakou nekvalitní čínsku nabíječku za 450. Tak jsem byl ale naštvaný, otočil se a sel pryč. Tak mooozna, ze někdo z forumu bych mé tu baterku dobyl.
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#359 Příspěvek od juraj.jurej »

Keď Vám môžem poradiť, na nabíjačke nešetrite!
FrSky Tandem X20
kycerjaska

#360 Příspěvek od kycerjaska »

Dekuji za radu! Uz jsem mel objednano Turnigy Accucel, jenze zasilka furt stala fiji a musel jsem otevrit disput. Mozna ze objednam tu tez.
Odpovědět

Zpět na „Turnigy T9x“