Platba Paypal Hobbycity

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
krucoun
Kontaktovat uživatele:

Platba Paypal Hobbycity

#1 Příspěvek od krucoun »

Poradte prosím, chci dokončrit objednávku v Hobbycity přes Paypal, vše mám povoleno v bance a dostanu se na formulář kde zadávám dobu vypršní karty a tři poslední čísla s druhé strany karty. Ovšem pak tam nevidím kde potvrdit platbu???? Je tam pouze okno update and.....
a to mě hodí na web Paypalu.Nevím zkrátka jak to dotáhnout, aby odešly peníze.
Moc díky
JK
Kontaktovat uživatele:

PayPal

#2 Příspěvek od JK »

Platbu dokončíš na stránke PayPal...
krucoun
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od krucoun »

Poradíš jak?
Vicik

#4 Příspěvek od Vicik »

Kartu musis taky pridat na PayPal, Tvuj problem vypada ze kdyz chces dokoncit platbu tak na PP nemas pridanou kartu z ktere by to cerpalo penize. Musis vyplnit ty udaje o karte a oni si pak strhnou 50,- u kterych bude napsan kod ktery potom vloziz do PP jako verifikaci karty. Jestli jsi to uz udelal tak nevim :o
JK
Kontaktovat uživatele:

PayPal

#5 Příspěvek od JK »

Na PayPal máš už urobenú registráciu? Ak nie, zaregistruj sa tam, vytvoríš si účet, stránka Ťa bude navigovať. Keď budeš mať už účet na PayPal, potom si na stránke obchodníka zvolíš spôsob platby PayPal, ono Ťa to presmeruje, cez heslo vstúpiš na svoj PayPal účet a vykonáš platbu. Skús to.
JK
Kontaktovat uživatele:

PayPal

#6 Příspěvek od JK »

...ináč, nespozoroval som, že by sa za vytvorenie účtu niečo platilo, banka mi tiež odpíše z účtu len sumu, rovnajúcu sa kurzovému prepočtu platby napr. na UH...
Vicik

#7 Příspěvek od Vicik »

No ono zrizeni je zadarmo, ale ty si na ten tvuj ucet musis verifikovat svoji platebni kartu,verifikujes si ji ze zadas potrebne udaje a oni ti strhnou z uctu 50,- a bude tam pripsany kod.Ten pak musis zadat k dokonceni verifikace karty. A potom pri prvni platbe ti tech 50,- vrati. Jestlize Krucoun ma problem ze se dostane na PP ucet a chce to od neho udaje o karte tak ji asi nema verifikovanou ke svemu PP uctu a oni tim padem nemuzou odecist z tveho uctu tu sumu.
krucoun
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od krucoun »

je pravda, že verifikovanou jí nemám, jdu to udělat a snad se to hne :( , už sem z toho zoufalej.Je to ale samozřejmě jenom moje blbost.Ještě dotaz, když mě to hodí do toho paypalu, máte tam už nějak předvolenou tu sumu z hobbycity? Dík
krucoun
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od krucoun »

Tkže poté co jesm kartu verifikoval jsem na něco debil klinul a zase si tu kartu vymazal. Po opětovném pokusu mi to píše toto : This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using
Překlad zvládnu, ale já jinou kartu povolenou na internet nemám. Asi se na to vykašlu
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Marek71 »

krucoun píše:Tkže poté co jesm kartu verifikoval jsem na něco debil klinul a zase si tu kartu vymazal. Po opětovném pokusu mi to píše toto : This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using
Překlad zvládnu, ale já jinou kartu povolenou na internet nemám. Asi se na to vykašlu

Alebo im napíš, že si sa iba uklikol, že to bol omyl. Snaď by tú kartu mohli odblokovať. Myslím, že platiť cez Paypal je lepšie ako priamo zadávať údaje karty. A niektorí obchodníci už berú len Paypal.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Pedro35
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pedro35 »

krucoun píše:Tkže poté co jesm kartu verifikoval jsem na něco debil klinul a zase si tu kartu vymazal. Po opětovném pokusu mi to píše toto : This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using

Stalo sa asi toto:

1.zadal si cislo karty, datum expiracie, CVV2 kod zo zadnej strany
2.stiahlo ti cca 50 Sk
3. pytalo od teba autorizacny kod
4. ty si 3x zadal nejake cisla
5. pre tvoju bezpecnost zablokovali tuto kartu pre Paypal

Preco? - tie cisla, ktore chceli dostanes LEN v papierovom vypise z banky na konci mesiaca a su uvedene za slovom PAYPAL

Presne toto som urobil aj ja 3x som zadal vymyslene cislo, a potom ked som pochopil co som urobil som si trhal vlasy a mal pokazeny cely weekend. Vyhodnotili ma ako drzitela ktoremu nechodi vypis t.j. podozrivy

K paypalu som sa vratil az ked mi vydali novu kartu v banke a registraciu som urobil cca 7 dni pred koncom mesiaca. Kod mi prisiel vo vypise, zadal som ho a vsetko funguje.

:arrow: Dnesna skusenost :!:

kupoval som vcera v noci v towerhobbies a dal som si to poslat na adresu v USA na synovca, karta je z SK - tovar do USA (toto sa im asi neskor nezdalo),

vsetko prebehlo bez problemov pouzil som VISA Electron :!: emailom mi potvrdili prijem objednavky, stiahnutie ciastky cca za 10 min

nateseny ako to super frci

8O

dnes pobede som dostal email, ze chcu potvrdenie, ze som vlastnikom karty, najprv som zanadaval ale potom som sa ukludnil, lebo je to ochrana mojich penazi. Zavolal som do banky, kde sme to cez DIALOG vybavili, velmi ochotne zhanali o co sa jedna lebo vraj sa s tym este nestretli, ale za cca 20 min som to cislo mal. Zavolal som do USA nahlasil cislo podakovali a upozornili ma ze to bude procedura pri kazdom nakupe. Takze uz viem co ma caka 8)
krucoun
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od krucoun »

Děkuji, přesně to se mi stalo a taky bych si nafackoval. Ted už aspon vím, na čem sem.
Pedro35
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Pedro35 »

krucoun píše:Děkuji, přesně to se mi stalo a taky bych si nafackoval. Ted už aspon vím, na čem sem.

Poznam ten pocit, mas navyberane, zjavna radost na ociach, a nakoniec velke nic. :(

:idea: este mas sancu, ak im posles ofotenu kartu atd.(je to na PAYPALE napisane) alebo zabehni do banky a poziadaj o novu kartu. Ten paypal sa Ti este zide.
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Mirek12 »

no jak to čtu tak bych se do otho já nepustil, tak možná se k někomu přidal , ale tech pár kousku zboží si koupím zatím u nás
s3030150

#15 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 19:24, celkem upraveno 2 x.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“