Crack YAK EPP kit
- Xenomorfus
Re: Crack YAK EPP kit
Ja sem tahal kabely vsechny spodem,ale je to otazka vkusu. Prijimac mam na trupu pod kridlem,regl primo ve spodni casti trupu (v prořezu napříč) a aku na opacne strane od prijimace. Prijimac drzi na oboustrance,aku na suchaci. Pokud nikdo neda drive fotky,tak ja vecer neco nafotim a hodim to tady.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
- Xenomorfus
Tak nikdo nic, takze foto (viz nize). Z druhe strany uz je jen nalepeny suchy zip v miste teziste (tedy v miste, kde je to s aku vyvazene). to je vse.
Xenomorfus
Takze tu su nejake snimky aj od mna.
Nebolo casu.
Na Pohlade zhora je vidiet zalepeny otvor na predchadzajuce umiestnenie baterky 2s350 mAh ktore zodpovedalo tazisku podla navodu. PO cca 20 startoch som ju presunul dopredu podla toho ako to lietalo. Tazisko sa posunulo dopredu o cca 15 mm. TAkto s tym lietam uz 40 start a javi sa to podstatne lepsie. Ero v tak sirokom rozpati rychlosti nepresada a negativne sa to na akrobacii neprejavilo. Musel som to dat tak velmi dopredu ze oranzovy suchy vertikalny zisp sluzi ako vyztuha trupu.
Tych roznych drotov je pomerne dost. Trochu zavadza druhy fuz z anteny prijmaca Hitec. Cast drotov som ulozil aj do zarezu sikmej bocnej (ciernej vyztuhy trupu. Sam nie som velmi spokojny s organizovatnostou tych drotov.
Urcite sa da vymysliet aj ine ulozenie. Nedavno som videl 2 Zoomov a bol som prekvapeny ako rozne sa daju umiestnit droty aj prijmace.
Tych roznych drotov je pomerne dost. Trochu zavadza druhy fuz z anteny prijmaca Hitec. Cast drotov som ulozil aj do zarezu sikmej bocnej (ciernej vyztuhy trupu. Sam nie som velmi spokojny s organizovatnostou tych drotov.
Urcite sa da vymysliet aj ine ulozenie. Nedavno som videl 2 Zoomov a bol som prekvapeny ako rozne sa daju umiestnit droty aj prijmace.
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7
máte zkušenost s těmi servy co RCF nabízí Gening 561 ? Rychlost, přesnost a hlavně odolnost. Nechci serva pořád měnit, když k nim není po zalepení přístup.
Mám 2 serva Gening D561 a za sebe mohu říct, že jsem spokojen. Rychlost výborná, a na jedno servo dostává hodně zabrat a vypadá že jeho životnost bude velmi dobrá.
Ok Honzo díky
Na základe praktickych skusenosti doproucujem kvalitne serva. Vymena kridelkoveho serva HS55 kvoli voly bol porod. Nikdy ma vsak nenapadlo ze by u HIteca mohli byt problemy s volou. Povodne to boli kvalitne serva a mal som ich desiatky. Zhrnute - kvalitna znacka a kontrolujte volu.
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7
Co jsi zvolil ted za servo na křidélka?
Robinsson píše:Co jsi zvolil ted za servo na křidélka?
HS55 opat. Ale osobna kupa s kontrolou vole vystupnej paky. Mam s tym uz cca 60 startov a nedal som zatial ziadnu ranu a tak drzi. Prve odislo po malej rane ktora na ere nezanechala ani skrabanec. Proste uz to nie je ten Hitec co byval. Skusal som aj ine ale vsetky v predajni vcitane Robbe mali volu.... Predpokladam zivotnost era cca 200 startov.
Takze opravujem ta vymena HS 55 bola po malej rane ked ostalo servo nefunkcne. A nim som este pri stavbe (pred zalepenim) nahradil povodne lacne servo za cca 5€. Znacku si uz nepamatam.
Tak dnes proběhl zálet Crack Yaka Lite. Setup následující:
Turnigy park 250 2200kV
10Amp ESC Hobbyking
Ray 2s 350mAh
2x Gening D561
1x HKSCM9-6 Křidélka
váhově se to pohybuje někde kolem 165g
Vypadá to že si budeme rozumět. Už jsem se i pozdravil se stěnou v tělocvičně a bez ztráty květinky depron už by byl na kousky
Turnigy park 250 2200kV
10Amp ESC Hobbyking
Ray 2s 350mAh
2x Gening D561
1x HKSCM9-6 Křidélka
váhově se to pohybuje někde kolem 165g
Vypadá to že si budeme rozumět. Už jsem se i pozdravil se stěnou v tělocvičně a bez ztráty květinky depron už by byl na kousky
Tady jedno video byla to asi druhá baterka teprve jsem si zvykal na letadlo, ale taky jsem uplný střevo a jsem levej na ruce. Tak nemusí tu být videa jen od profíků
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N1Z26PsTrUo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N1Z26PsTrUo[/youtube]
Som prekvapeny aka mala telocvicna staci na to aby sa dalo s Crack Yakom lietat. A vobec to nie je o rychlom postrehu ako mi poniektori nelietaci v hale tvrdia. Alebo sa mylim?
Ja lietam CY len vonku a vietor ma dost rusi. Z druhe strany je to dobre kondicne lietanie lebo si pritom zapackujem "od srdca".
Ja lietam CY len vonku a vietor ma dost rusi. Z druhe strany je to dobre kondicne lietanie lebo si pritom zapackujem "od srdca".
Ano telocvična je dost malá, ale crack yak je dobré letadlo a ulítat se tam dá v pohodě, je to trochu horší pokud se nacvičují nějaké nové obraty, tak každá chyba je pak vykoupena třeba nárazem do zdi. Už se mi to taky povedlo, ale zde je zase ten perfektní EPP matroš a prostě Yaka jen vezmu a letím dál. Což by bylo s halovým speciálem z depronu nemyslitelné
Vdaka za info.
Takže co dát za serva na ocas ? Gening D561 se po třetím letu strhlo za letu na převodech bez jakýkoliv rány. Chci vidět jak to budu z toho vyřezávat
Co takhle HS-5045HB ?