Va-MODEL:EXTRA 330SC

Letadla s motorem, kde se předpokládá trvalý běh motoru po celou dobu letu. Spalovací i elektro.
Zpráva
Autor
Tomisekc

Va-MODEL:EXTRA 330SC

#1 Příspěvek od Tomisekc »

Ahoj.
Zitra bych si chtel poridit tento model... :twisted: :)

Obrázek
http://www.va-models.com/eshop1/extra330scarf-p-137395.html

Mam dotaz:
Ma nekdo s timto modelem zkusenosti?

Chovani a pak i ve vybave??

Chci poridit model s vybavou ECO:
Bude se dat letat i akrobacie a bude model zivejsi???

Verze ECO:
Motor:RAY C2836/10
Vrtule:APC 11x4,7" SF
Regulátor:RAY R-30B
Serva:2xGO-09, 2xGO-13MG...asi ale radeji vemu ty serva GO-13MG servo 13g ložiska a dam V+S+2xKř...bude jistejsi asi ne??

Diky za vase ohlasy a odpovedi.
PatMat
Kontaktovat uživatele:

Re: Va-MODEL:EXTRA 330SC

#2 Příspěvek od PatMat »

Zdravím,
než se pustím do modelu, mrknu se na trubku jak lítá https://www.google.cz/search?q=Va-MODEL:EXTRA+330SC+tube&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=a3PJUvzRMNDG7Abiz4CYAg.
Jestli je to tvůj první akrobat, tak spíš doporučuju z vlastní zkušenosti jednodušší stroj s deskovým trupem. Např. od Hacker model. Lítají super a výborně se opravují ;-)

Pat
Futaba T14SG
Velox II, Piper clipped w., Bücker 133 Jungmeister, Slow Poke
Tomisekc

#3 Příspěvek od Tomisekc »

diky za postreh...
Videa uz sem videl..ale tento model je nejakou novinkou...k tomuto eru sem jeste nevidel zadne video...proto se ptam na zkusenosti a pod.....

ty co sou na videu sou ty stare extry 330 a toto je uz nova..maji uz oble tvary nez ty hranate minule modely....

Akrobacii mam zaklad...nemam z toho modelu strach...jen at to neni nejake "Zdechlé"..... :mrgreen:
Jardátor

#4 Příspěvek od Jardátor »

Taky se na něj chystám,tak pokud budeš první,dej vědět.Všechna éra od va-models lítají suprově,kluci je dlouho testují než jdou do prodeje,osobně mám s éry od nich ty nejlepší zkušenosti."Zdechlé" to bude podle toho,jaký tam dáš motor.Po zkušenostech s našimi i čínskými motory budu opět kupovat Leopard motors-opravdu špičkové motory za příznívé ceny,nedám na ně dopustit! :D
sarode
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od sarode »

Jardátor píše:Taky se na něj chystám,tak pokud budeš první,dej vědět.Všechna éra od va-models lítají suprově,kluci je dlouho testují než jdou do prodeje,osobně mám s éry od nich ty nejlepší zkušenosti."Zdechlé" to bude podle toho,jaký tam dáš motor.Po zkušenostech s našimi i čínskými motory budu opět kupovat Leopard motors-opravdu špičkové motory za příznívé ceny,nedám na ně dopustit! :D

Po tvém názoru v jiném vlákně ho zakoupím a děj se vůle boží :mrgreen:
Všechno jde! Pouze chcíplá koza se musí táhnout. LOOP VA Models, Hawker Hurricane e25, DX7
Jardátor

#6 Příspěvek od Jardátor »

Snad budeme spokojení všichni,pořád se opakuji,ale na jejich érech jsem se toho hodně naučil a nemůžu fakt nic kritizovat.Taky ho můžeš rozmlátit a pak na mě nadávat,ale určitě je vhodnější jako akrobat.letadlo pro začátečníka v let.akrobacii jako ten Sbach,vždyť váží 1/3 hmotnosti toho Sbacha.A fakt moc doporučuju ten Leopard motors,je to čína,ale s japon.komponenty,kvalita zpracování je špičková,motory typu Ray,Aeolian,Turnigy apod.se s ním nemúžou vůbec srovnávat.Tím nechci dělat reklamu,vše je z vlastních zkušeností! :D
sidi
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od sidi »

Měl jsem od Va-models Katanu. Po pěti havarkách a pořád lítala. Stačilo sekundové lepidlo.Byl to můj první akrobat.
Tomisekc

#8 Příspěvek od Tomisekc »

koupim to v te ECO verzi..pisou ze to staci..pak uvidime dale zda bude dalsi volba silnejsiho motoru...
vrtuli necham taky jak maji psanou a ty serva vemu radeji 4ks s tema kovovyma prevodama at to vydrzi...sice bude o par gramu vice na kridlech ale co uz....motor to utahne...

Dnes objednam serva a pod.a model maji skladem na prodejne v ruznych barvach tak vyberu az tam zitra(snad se tam dostanu casove..)...ale asi vyhraje viz uvodni obrazek... :twisted: :)
sarode
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od sarode »

Já jdu taky do žlutý barvy. :wink:
Všechno jde! Pouze chcíplá koza se musí táhnout. LOOP VA Models, Hawker Hurricane e25, DX7
ludicek
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od ludicek »

Včera ho kolega zalietaval, pekné poslušné lietadlo. Pridať na výchylkách a bude to super ... ale do bezvetria.
Na veľké prekvapenie ťažisko vyšlo až po pridaní 50g olova do nosa, čo ma teda prekvapilo, lebo som mal od v-a models loopa a tam nebol žiadny problém. A keďže je to novinka, polovica dielov v stavebnici chýbala ...
sarode
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od sarode »

Snad bude stavebnice kompletní. Pokud skutečně něco bude chybět, tak nezbyde nic jiného, než reklamovat.
Honza C
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Honza C »

Stara Extra od VA models byl prvni akrobat meho synka, rozlital se na nem pekne, viz http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1411931. Dej si pozor na vahu, litali jsme v tom baterky 2200mAh 3S, a bylo to s nima hodne tezky. Doporucoval bych spis neco kolem 1500mAh. S tim motorem od TGY (viz link) to litalo pekne, rada motoru SK3, kterou ted delaji, je docela povedena, pokud nechces jit do znackoveho, muzu doporucit.
DavidB
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od DavidB »

...už jí máte někdo doma? Taky se na ní chystám.
sarode
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od sarode »

DavidB píše:...už jí máte někdo doma? Taky se na ní chystám.

V neděli jsem objednával. V pondělí jsem volal do VA Model a bylo mi řečeno, že se jim nahrnulo na 500 objednávek. Takže se pokusí doručit zásilku do pátku, nejpozději po neděli. Takže čekám :-)
DavidB
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od DavidB »

....aha tak uvidíme, já jim psal včera kdy znova naskladněj. Další várka dorazí na konci příštího týdne.
Odpovědět

Zpět na „Motorová letadla“