Výroba první quadrocoptéry

Chcete začít s copterem a nenašli jste odpověď v některém z již existujících témat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
messiuss

Výroba první quadrocoptéry

#1 Příspěvek od messiuss »

Zdravím, mám v úmyslu si vyrobit vlastní quadrocopteru.
V tomto oboru jsem začátečník, jediné plus je že jsem manuálné zručný pájení čehokoliv není problém.
Rám budu vyrábět sám z alu, ještě nevím zda použít jednoduchý kříž a nebo se pustit do něčeho složitějšího ale pevnějšího (bohužel asi i těžšího). Potřeboval bych poradit s osazením....Měla by nést (teda až to zvládnu řídit) gopro a poté i FPV takže výkon musí stačit na toto vybavení ale nechci žádnou stíhačku chci aby byla klidňoučká a stabilní.Vím že na foru je spousta projektů a staveb ale vše je strašně individuelní a hlavně já chci pomalou a klidnou.Rám bych viděl tak 60cm možná 65cm mezi vrtulemi ale s elektrem opravdu tápu.
Václav Procházka

Re: Výroba první quadrocoptéry

#2 Příspěvek od Václav Procházka »

Ahoj,
z toho co požaduješ, se můžeš inspirovat zde :
viewtopic.php?f=131&t=62806

Podstatné se z toho dá odvodit :-)
raptor181
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od raptor181 »

Ahoj, jaké máš zkušenosti s RC modely? Máš nějaké zkušenosti aspoň s heli? Jaké již máš RC vybavení (vysílač, nabíječka atd)?
messiuss

#4 Příspěvek od messiuss »

mám walkera v370do1 ale kvůli častým pádům a poškozením se to začalo dost prodražovat a tak jsem se rozhodl raději ty peníze investovat do něčeho jiného, ale hlavní důvod je že jsem vášnivý fotograf a proto quadrocopteru. Vlastně spojuji dva koníčky do jednoho.Akorát nevím zda půjde něco využít vysílač nebo nabíječku...
Odpovědět

Zpět na „Coptery - začátečník“