DJI0300 - DJI - F300 Phantom RC set kvadrokoptéry 2.4GHz

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Zamčeno
Zpráva
Autor
FJakub

Re: DJI0300 - DJI - F300 Phantom RC set kvadrokoptéry 2.4GHz

#1306 Příspěvek od FJakub »

Marek_Km píše:Tak to právě nevím. Já když jsem si koupil druhého Phantoma, tak jsem to zkoušel jen tak spárovat s tím starším ovladačem a nešlo to. Psal jsem to tu někde (zkusím to najít). Kdosi tu pak napsal, že to nějak jde...

Super díky moc, pošli tedy odkaz když to najdeš.
Právě že teď váhám co bude lepší :-D
Marek_Km

#1307 Příspěvek od Marek_Km »

Tak je to první příspěvek na straně 28 tohoto vlákna.
off píše:Páruje se to pomocí toho piditlačítka na přijímači - viz návod. Pokud se dobře pamatuju, zapne se pták bez vysílače, podrží se tlačítko a zapne se vysílač. Ale raději viz ten návod.
U starších verzí Ptáka centrovaný plyn nebyl, u těch, co jsou teď na trhu, tak je už z výroby.
floop

#1308 Příspěvek od floop »

Zdravím,

mám jeden dotaz, stalo se Vám někdy, že Phantom přešel do Failsafe a přitom neblikaly žluté LED? Mě se to teď dvakrát stalo, mám verzi 1.1 a nejnovější software 4.02.

Dík za odpovědi

Filip
off
Kontaktovat uživatele:

#1309 Příspěvek od off »

Marek_Km píše:Tak to právě nevím. Já když jsem si koupil druhého Phantoma, tak jsem to zkoušel jen tak spárovat s tím starším ovladačem a nešlo to. Psal jsem to tu někde (zkusím to najít). Kdosi tu pak napsal, že to nějak jde...

Což takhle ATFG... Binding DJI Phantom...

http://www.youtube.com/watch?v=5FOE8tezrN0
smart001

#1310 Příspěvek od smart001 »

Ahoj chtel bych se zeptat na Vaše zkušenosti s kvadrokopterou DJI phantom F 300,jsem nový majitel a natacim GOPRO 3 black+ mam tam ten obycejnej tlumic kamerky(takovej ten kriz na 4 gumovych balonkach) nechce se mi vyhazovat dalsi desítku za gimbal-tak me napadlo jeste nejak vytunit ten tlumic na balonkach treba molitanem(jestli to pomuze) protoze obraz se vlni -vim ze tomu pomuze trosku HD720p 120fps,ale zajima me jestli si nekdo uz zkousel vyrobit nejaky jednoduchy levny gimbal nebo tlumic :) Dekuju a at to leta
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#1311 Příspěvek od JirkaA »

smart001 píše:Ahoj chtel bych se zeptat na Vaše zkušenosti s kvadrokopterou DJI phantom F 300,jsem nový majitel a natacim GOPRO 3 black+ mam tam ten obycejnej tlumic kamerky(takovej ten kriz na 4 gumovych balonkach) nechce se mi vyhazovat dalsi desítku za gimbal-tak me napadlo jeste nejak vytunit ten tlumic na balonkach treba molitanem(jestli to pomuze) protoze obraz se vlni -vim ze tomu pomuze trosku HD720p 120fps,ale zajima me jestli si nekdo uz zkousel vyrobit nejaky jednoduchy levny gimbal nebo tlumic :) Dekuju a at to leta

sniz vibrace tam, kde vznikaji - vyvazeni vrtuli.
OK2WY
off
Kontaktovat uživatele:

#1312 Příspěvek od off »

smart001 píše:zajima me jestli si nekdo uz zkousel vyrobit nejaky jednoduchy levny gimbal nebo tlumic :)

"Jednoduchý a levný" gimbal... jóóó, to by bylo :-) ale vážně - opravdu, ale opravdu doporučuji neexperimentovat, nakonec v tom budeš za víc, než když půjdeš, a koupíš profi výrobek. A jak už jsme psal mnohokrát, považuji koupi Zenmuse za ten nejpodstatnější upgrade Ptáka, který jsem udělal, bez ohledu na cenu, která tehdy byla vyšší, než cena samotného Ptáka. Dneska jsou levnější, jsou i alternativy, záleží na tom, jak moc se ti chce experimentovat, ale vyrábět vlastní silou gimbal, to už je "hard core".
Nicméně vlnění gimbal neřeší - je potřeba začít vyvážením všeho, co se točí.
gardenroute

#1313 Příspěvek od gardenroute »

Lepe bych to nenapsal, jen dodal, ze tu je nekolik problemu, ktere je od sebe treba oddelit. Jello, vibrace, a stabilizace obrazu, kazdy z nich ma sve reseni, pocinaje vyvazeni vrtuli a motoru, konce kvalitnim gimbalem.
A budu se trapne opakovat, kdyz @smart001 a dalsim doporucim, aby si toto vlakno NEJDRIVE dukladne prostudoval (nez hned prispival), a nasel tak odpovedi na sve otazky. Jedna vec je pomoci nekomu novemu, ale to neznamena, ze tady budeme opakovat donekonecna veci jiz davno poresene.
A mimoch. pokud nemas na kvalitni Zenmuse, jsou tu rady levnych a velmi levnych alternativ typu Tarott, Beholder atd., o vsech jsme tu psali (nebo ve vlaknu o gimbalech), daji se nektere poridit i pod 1500 Kc. Pravda jsou nektere monstra, ktera je potreba dale ladit a tunit, ale jsou k dispozici.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
floop

#1314 Příspěvek od floop »

Ještě několik doplňujících údajů k tomu mému "Failsafe" problému. Stalo se mi, že Phantom ve vzdálenosti cca 200m přestal reagovat, vrátil se sám na pozici kde vzlétl, visel ve vzduchu a potom pomalu klesl - čili jakoby klasický failsafe při ztrátě signálu. Jenže místo žlutých diod, blikal "klasicky" (zelená, při nízké baterii červená). Létal jsem v módu GPS Atti. Po restartu (výměna baterie) létal a reagoval opět jak by měl. Stalo se Vám někdy něco podobného, jde mi o to, zda by neměly blikat žluté LEDky? Když vypnu vysílačku, tak je jakoby klasický failsafe se žlutými diodami, ale v tomto případě ne. S létáním začínám, proto se obracím s radou sem :).
pepavich

#1315 Příspěvek od pepavich »

FJakub píše:tak teď mi psal jeden prodejce, ale upozornil mě že je problém to spárovat? Co je na tom pravdy? Bude to něco problematického spárovat originální ovladač od Phantoma s jiným Phantomem?
Díky moc

Dobrý den, spárování je problematické, ale jde to. Pokud chcete mít 100% jistotu, že bude vše chodit tak jak má, kontaktujte technickou podporu DJI na stránkách http://www.dji.cz (přímé číslo 607 038 468).
Mlhos
Kontaktovat uživatele:

#1316 Příspěvek od Mlhos »

FJakub píše:Dobrý den,
měl bych dotaz, budu kupovat DJI Phantom, ale bohužel bez vysílače.
Proto se chci zeptat jaký vysílač koupit, případně kde by se dal sehnat i originál.

Děkuji moc

http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Vysilac-pro-DJi-Phantom/543718/
gardenroute

#1317 Příspěvek od gardenroute »

Na ten inzerat pozor, videl jsem ho, odpovedel na nej, popisuji zde.
Hodne divny pan, hodne divne chovani...dle me je to je fligna nebo čorka. Vubec nevi co prodava.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
BananaYoe

#1318 Příspěvek od BananaYoe »

Mohl bych se zeptat? Na co je ta páčka na zadní straně ovladače?
off
Kontaktovat uživatele:

#1319 Příspěvek od off »

BananaYoe píše:Mohl bych se zeptat? Na co je ta páčka na zadní straně ovladače?

Jaká "ta páčka"? Standardně tam žádná není. Ale dá se tam dodělat např. Obládání sklonu kamery...
BananaYoe

#1320 Příspěvek od BananaYoe »

Koupil jsem phantom F300 no a na dálkovém ovládání když ho otočím je jenom jedna páčka. Prostě na zadní straně ovladače který držím v ruce když s tím lítám. :wink:
Zamčeno

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“