T-45 Goshawk - regulátor

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
nabijecka

T-45 Goshawk - regulátor

#1 Příspěvek od nabijecka »

už pár dní sestavuji stavebnici tohoto letadla a nyní jsem zkusil propojit elektroniku avšak neúspěšně - regulátor neustále dookola "pípí" asi co sekundu velmi křiklavým zvykem a nechce se rozjet. Mám ho propojenej na 3 kanálu u přijímače, tak jak jsem to dělal u předchozích letadel, avšak prostě nechce startnout, vydá jenom nějaký počáteční zvuk a pak jen to pípání, mohli byste mi prosím poradit co by mohlo být špatně? (baterie, vysílač jsou ok - serva lze ovládat....)

Jedná se o tenhle model http://hobbyking.com/hobbyking/store/__12942__T_45_Goshawk_R_C_64mm_EDF_Jet_EPO_Plug_n_Fly.html
Carl

Re: T-45 Goshawk - regulátor

#2 Příspěvek od Carl »

ahoj, revers plynu jsi zkoušel? Tohle mi dělá regulátor když ho zapnu s plnym plynem a chci ho nastavovat.
nabijecka

#3 Příspěvek od nabijecka »

nakonec možná i ten revers pomohl, protože jsem zjistil, že on se chtěl prvně naprogramovat tím, že chtěl dát největší možnost pak nejmenší poté nakonec zapípal a vše již jede, takže díky moc za pomoc ;)
kesi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od kesi »

Myslím, že tenhle problém jsem měl před nedávnem. Přes SZ jsem dostal radu (ještě jednou díky) nechat před zapnutím plyn na max a po zapnutí modelu jej zase stáhnout na min. Takto jsem to zkoušel a na třetí pokus mi regl zahrál. Už to šlape jak má.

Natočil jsem i video, ale bohužel už ho nemám. Snad to takto pomůže.
nabijecka

#5 Příspěvek od nabijecka »

jj přímo takhle jsem to taky vyřešil, ikdyž se mi to zpočátku nezdálo jako dobrý nápad začínat s plným plynem, ale nakonec to opravdu byl ten problém, asi nějaký nový zvyk v dnešní době......
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“