Vyplatí se koupit RC model z AutoKelly?
Vyplatí se koupit RC model z AutoKelly?
Zdravím, chci se zeptat jestli se vyplatí koupit ten RC model co nabízeli v AutoKelly, vím že to je Čína a úplný základ, ale měl bych to jen na hobby poježdění. Spíš mě zajímá jestli se na to dají sehnat v pohodě náhradní díly a jestli se to hned nerozpadne, má s tím někdo zkušenosti? Předem díky
Re: Vyplatí se koupit RC model z AutoKelly?
Upřesni to třeba odkazem na dané zboží.....
Všechno jde! Pouze chcíplá koza se musí táhnout. LOOP VA Models, Hawker Hurricane e25, DX7
Ahoj,zásadně bych nekoupil žádný model aniž bych si zjistil zda seženu náhradní díly.Proto si myslim,že modely se mají kupovat v modelářské prodejně, kde seženeš vše potřebné.
Ty vo.. cotam ještě nebudou prodávat
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
To nevim, ale od autokelly bych si nekoupil ani propisku, natož něco do auta, nejhorší sebranka na světě, nejen že jsou oproti všem totálně předražený, ale i kvalita služeb stojí za ...
"Šmirgl to jistí!"
Z autokelly beru jenom na kamosovu registraci se 30% slevou, jinak bych tam nevzal nic. Ani destilovanou vodu. Jednou se mi pokusili prodat uplne jiny dil v origo krabici. Akumulatory jim tam lezi nalite a nabite, co na tom ze kdyz tam lezi rok budou v pr...
Stejne prijemny personal maji v Ostrave, v Frydku-Místku a dokonce i v Brne. Jinde sem zatim nemel to (ne)stesti. Nak
Stejne prijemny personal maji v Ostrave, v Frydku-Místku a dokonce i v Brne. Jinde sem zatim nemel to (ne)stesti. Nak
rcdriver píše:Toto: http://aukro.cz/rc-auto-himoto-1-10-i3820664256.html
Tak tohle auto mám doma pro kluka taky. Zatím ho to moc nechytlo, tak s tím jezdím občas já. Na setovou baterku to stojí za prd ale 2S Li-Po už jezdí o poznání rychlejc.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý vlákno, jen tak dál
Akorát jsem si nevšiml, že by se rcdriver ptal na to, co tam kdo nakupuje
Auto je toto http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=51468
bylo pro zákazníky, kteří si k propisce koupili i náplň, nebo nějakou tu špatnou baterku, ZDARMA!
Takže po osmi zbytečných příspěvcích ti odpovím: Jestli se vyplatí, či ne nevím, to záleží na tom, kolik
do toho chceš dát. Není to pro mistry modeláře, protože v HK to mají určitě levněji a v lepší kvalitě
Vyndáš to z krabice a jezdíš, náhradní díly veškerý od Pelikána, včetně tuningu, nic světobornýho od toho
nečekej.
A teď do mě hoši
Jo a zatím je Hunger ve vedení
Akorát jsem si nevšiml, že by se rcdriver ptal na to, co tam kdo nakupuje
Auto je toto http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=51468
bylo pro zákazníky, kteří si k propisce koupili i náplň, nebo nějakou tu špatnou baterku, ZDARMA!
Takže po osmi zbytečných příspěvcích ti odpovím: Jestli se vyplatí, či ne nevím, to záleží na tom, kolik
do toho chceš dát. Není to pro mistry modeláře, protože v HK to mají určitě levněji a v lepší kvalitě
Vyndáš to z krabice a jezdíš, náhradní díly veškerý od Pelikána, včetně tuningu, nic světobornýho od toho
nečekej.
A teď do mě hoši
Jo a zatím je Hunger ve vedení
HiMoto jaksi funguje takze pro zacatek staci. A ve vedeni jsem ja, protoze Hungerovi dosel smirgl
Nak
Jo mam ho a je to monster exmt-1 akorat jina kastle. Jezdi paradne, byl jsem ho provetrat venku a super. Jen to chce tu lipolku ma i lepsi vydrz.
rcdriver píše:Zdravím, chci se zeptat jestli se vyplatí koupit ten RC model co nabízeli v AutoKelly, vím že to je Čína a úplný základ, ale měl bych to jen na hobby poježdění. Spíš mě zajímá jestli se na to dají sehnat v pohodě náhradní díly a jestli se to hned nerozpadne, má s tím někdo zkušenosti? Předem díky
Něco podobného za cca ty peníze koupíš na HK. Já bych si tohle nekoupil ani na HK, protože chci jezdit a ne to nadměrně servisovat.
Aut je XXXXXXX. Dost bezproblémový je třeba Traxxas. Na druhém konci je ten AutoKely. Můžeš vybírat.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
- Jindra_S
- Kontaktovat uživatele:
rcdriver píše:Zdravím, chci se zeptat jestli se vyplatí koupit ten RC model co nabízeli v AutoKelly, vím že to je Čína a úplný základ, ale měl bych to jen na hobby poježdění. Spíš mě zajímá jestli se na to dají sehnat v pohodě náhradní díly a jestli se to hned nerozpadne, má s tím někdo zkušenosti? Předem díky
Vyplatí se, pokud to chceš na občasné poježdění před domem - skákání na malých skokáncích, brzda, rozjezd někde v prachu. Pokud nebudeš jezdit u obrubníků a do něčeho vrážet, pak je to úplně v pohodě. Traxxass doporučovaný J.Malikem je velmi dobra značka a při častějším ježdění se vyplatí. Nutné to ale není - spoustu zábavy jsme si užili například s Cross Tigerem, který byl postaven na šíleně komplikovaném podvozku, instalace Lipolek byla modelářská záležitost atd. Ale jezdilo to, hrabalo to ...
Pokud by tě to chytlo, hlavně tohle autíčko nezačni tunit. Maximum tuningu je výměna baterie za Lipolku. Cokoliv jako lepší tlumiče, hliníkové ramena, střídavý motor apod. se do toho auta nevyplatí.
A díly - http://www.pelikandaniel.com/?sec=cats&category=334 Dodává Pelikán=skoro v každé modelářské prodejně půjdou pořídit.
-
Traxxas je super. Ale ta cena. 1:10 4WD stoji pro me jako letavce nesmysl a i 1:16 ktera je teda malinko mensi nez to himoto 1:10 stoji 3x tolik. Takze na prvni seznameni a pripadne prenechani detem je himoto ta spravna volba. Navic regly uz umi lipol a jsou odolne vode.
Jen aby bylo jasno. Porovnaval jsem to s VXL verzi protoze predpokladam ze traxxase si nikdo ve stejnosmerny verzi kupovat nebude.