ahoj, včera jsem jako nový uživatel dal na vaše rady a mám DJI F300... Létám jinak heli i letadla. První lety byly s páčkami od sebe - off/gps, na mě je to až moc hodný, nastavení pravděpodobně na natáčení videjka. Nainstaloval jsem program dji nazam assistant, provedl registraci na dji a odpoledne bych chtěl zvýšít výchylky stroje, to ještě nevím jak, pročetl jsem postupně stránky zpět, ale asi příspěvek na toto téma jsem asi přehlédl.
Večer jsem zkoušel i za tmy noční lety, viditelnost je velmi dobrá. Zatím jsem nezkoušel přepnout atti, nebo cl/hl.... Přesto se mě stala (mou vinou ) jedna kuriozita. Mám možnost létat před domem za silnicí nad polem, nebo o 25 m. dál na hřišti. Cca 4 start jsem provedl před domem 2,5 m od auta (nad autem dráty VN)...Start do 1,5 metrů výšky přešel jsem na druhý konec silnice a létal nad polem, přistání jsem chtěl provést na hřišti pěkně v trávě, tak že půjdu za břízy na hřiště, dojdu tam, model pěkně se mnou a tu mě napadlo vyzkoušet fail safe a "neuvědomil" jsem si , že jsem nestartoval na hřišti. Cca ve 20 m výšce jsem cvakl přepínač, model se zastavil a začal pomalu putovat přes břízy zpět k domu a v tu chvíli mě blesko hlavou ...tydýt a začal se potit. Myslel jsem, že když dám páčku zpět budu ovládat za určitou chvíli model, ale bohužel. Model se zastavil kousek od drátů

...a já jen kontroloval zdali nejede nějaké auto, za chvíli přistál u auta. Fuj ...dobře to dopadlo.
Ještě pořídím kamerku GP mě nevyhovuje pro další mé účely (jinak je super) a rozhodl jsem se pro mobius od revotechu
http://www.revotech.cz/produkt/kamera-mobius-actioncam/Pokud máte prosím někde po ruce nastavení hodnot výchylek pro kamerování/sport předem děkuji, škoda, že toto není jako u Bladeho 350 qx přímo naprogramováno na přepínač. Nebo jako u letadla dvojí výchylky. U startů začne blikat zelená a někdy ...odhaduji po 30 sec. nejdou nastartovat motory, vím , že se zahřívá elektronika, jak dlouho v průměru to bývá ? Zkusil jsem i vypnout a znovu zapnout li po a aktivní byly do 15-20 sec.
A ještě jedna věc kombinace tl, třeba při natáčení videa ? Pravé tlačítko středová poloha atti a zároveň levé tlačítko cl nebo hl ? Myslím si , že ano...Obě tlačítka se zapínají při letu a při vypnutí také za letu je tam nějaká časová odezva ? Díky za odpověď...Z.