Prosím o pomoc. Lze u přijímače HK TR6A V2 ( http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=12901) nastavit křidélka na dva samostatné kanály, nebo pouze přes Y kabel? Pokud ano na které?
děkuji
6ti kanál přijímač HK TR6A V2 - křidélka na 2 kanály?
Re: 6ti kanál přijímač HK TR6A V2 - křidélka na 2 kanály?
Mám dotaz na přijímač HK TR6A V2. Jakej s ním máte dosah s vysílačem TX9?
Potřebuji něco menšího, než je v setu dodávanej T9X.
Potřebuji něco menšího, než je v setu dodávanej T9X.
mape píše:Mám dotaz na přijímač HK TR6A V2. Jakej s ním máte dosah s vysílačem TX9? Potřebuji něco menšího, než je v setu dodávanej T9X.
Osobně jsem dosah tohoto příjímače testoval s Turnigy 9X jen na několik set metrů cca do 500m a šlapal v pohodě. V diskusi viz tento odkaz dosah tohoto příjímače s Turnigy 9X testoval barryh18 na vzdálenost cca 1,2 míle (cca 2km) a také mu fungoval, ale je tam zmíněn i případ kdy s Turnigy 9X někdo jiný testoval několik těchto přijímačů a s jedním z nich měl dosah jen cca 75m zatímco s ostatními okolo 400m.
Zkrátka nelze se spoléhat jen na dosah změřený jinými lidmi byť u téhož typu přijímače. Vždy je vhodné změřit si dosah u konkrétního kusu sám jelikož se může stát, že holt koupíš nějaký problémový kus s mizerným dosahem.
PS: Problémy s dosahem na straně přijímače bývají obvykle způsobeny poškozeným přivodem koaxu antény případně nějakým vaklem apod. v připájení na desce přijímače.
Presne jak pise Drondys. Dobre vedet jake jsou limity, ale nelze se spolehat. Sam tyto pouzivam i ty 3ch a nejprve testuju na easystaru a kdyz je OK dam jinam. Litam s nimi ve vetronich. Nejsem boric rekordu, takze stovky metru nelitam, ale na limit jsem zatim nenarazil.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter