6ti kanál přijímač HK TR6A V2 - křidélka na 2 kanály?

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
no_gold

6ti kanál přijímač HK TR6A V2 - křidélka na 2 kanály?

#1 Příspěvek od no_gold »

Prosím o pomoc. Lze u přijímače HK TR6A V2 ( http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=12901) nastavit křidélka na dva samostatné kanály, nebo pouze přes Y kabel? Pokud ano na které?
děkuji
Vity

#2 Příspěvek od Vity »

Ahoj, já mám verzi 1, ale myslím, že to bude fungovat úplně stejně. Křidélka jdou na samostatné kanály, nemusíš mít Y kabel. Já osobně zapojuji druhé křidélko do 5 kanálu, nastavení je pak přes mix na visílačce. Ten mix je tady popsán ve vláknu o téhle vysílačce. :)
jidole
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jidole »

Obecně to fungovat bude, ono totiž záleží na možnostech vysílačky. Jak to v ní naťukáš, tak to budeš mít.
EasyStar se tříďákem, Zlín 50, Tornado XX a pár deskoletů.
no_gold

#4 Příspěvek od no_gold »

Tak jo. Díky. T9X to automaticky přiřazuje na kanál 7. Ten u šestikanálu nějak chybí :-). Ok, beru to jako uzavřenéa jdu se poptat do fórak k TX.
mape

Re: 6ti kanál přijímač HK TR6A V2 - křidélka na 2 kanály?

#5 Příspěvek od mape »

Mám dotaz na přijímač HK TR6A V2. Jakej s ním máte dosah s vysílačem TX9?
Potřebuji něco menšího, než je v setu dodávanej T9X.
Drondys

#6 Příspěvek od Drondys »

mape píše:Mám dotaz na přijímač HK TR6A V2. Jakej s ním máte dosah s vysílačem TX9? Potřebuji něco menšího, než je v setu dodávanej T9X.

Osobně jsem dosah tohoto příjímače testoval s Turnigy 9X jen na několik set metrů cca do 500m a šlapal v pohodě. V diskusi viz tento odkaz dosah tohoto příjímače s Turnigy 9X testoval barryh18 na vzdálenost cca 1,2 míle (cca 2km) a také mu fungoval, ale je tam zmíněn i případ kdy s Turnigy 9X někdo jiný testoval několik těchto přijímačů a s jedním z nich měl dosah jen cca 75m zatímco s ostatními okolo 400m.

Zkrátka nelze se spoléhat jen na dosah změřený jinými lidmi byť u téhož typu přijímače. Vždy je vhodné změřit si dosah u konkrétního kusu sám jelikož se může stát, že holt koupíš nějaký problémový kus s mizerným dosahem.

PS: Problémy s dosahem na straně přijímače bývají obvykle způsobeny poškozeným přivodem koaxu antény případně nějakým vaklem apod. v připájení na desce přijímače.
Marena
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Marena »

Presne jak pise Drondys. Dobre vedet jake jsou limity, ale nelze se spolehat. Sam tyto pouzivam i ty 3ch a nejprve testuju na easystaru a kdyz je OK dam jinam. Litam s nimi ve vetronich. Nejsem boric rekordu, takze stovky metru nelitam, ale na limit jsem zatim nenarazil.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“