nwx píše:Díky. Nesmyslné hodnoty? Jaké konkrétně tam dáváš do té druhé sekce tedy ty? Můžu poprosit o radu? A jak dlouho ti to ještě pak lítá, než konec? Mám takový ten pípák-voltmetr nahoře. Prachy na další investice nejsou, na nějaké FPV a tak. Máš zkušenost jak takový pípák nastavit, kdy by měl spustit randál? V MIPA mi řekli, že 3.3 V můžu nastavit. Nebudu lítat tak drsně jako ty, to ne, jde mi jen o to mít možnost po červené signalizaci, ještě dotáhnout quad k sobě v krizové situaci. Setjně mi není jasné, proč v DJI ty signalizace nevymakali lépe, aby to signalizovalo přímo dole na vysílačce, nebo aspoň aby quad zespodu svítil celý zeleně případně červeně blikal třeba po celém obvodu, nejen kdesi vzadu jedno světlo.
viewtopic.php?f=132&t=45368&start=1500 Druhý příspěvek na stránce - nastav tam tedy 9,4V, pokud si ty baterky chceš zničit. Je to asi nejmenší hodnota, co tam jde nastavit, ale nezaručuju to, protože se mi kvůli tomu nechce připojovat Ptáka k Asistentovi. Radili jsme Ti ohledně tohoto už na 60. a 61. stránce tohoto tématu, tak nevím, proč se ptáš pořád dokola. Radím Ti dobře a naposled: na tom pípáku si nastav 3,7 nebo 3,6V a pokud začne bez přestávky pípat, tak konči let. Je to spolehlivé a nemusíš sledovat varovné blikání a můžeš si dovolit to druhé varování posunout. Maximálně se pípák ozve dřív, pokud některý z článků baterky je špatný. V tom případě začne řvát, i když celkové napětí je ještě OK, tak to řve kvůli nízkému napětí u toho slabého článku. Pokud je baterie OK, tak se ozve prakticky přesně, jak signalizuje dioda na Ptákovi (v případě, že je nastaveno stejné napětí jak na pípáku, tak na 2. varování v Asistentovi).
Jinak se to napětí dá hlídat buď přes OSD na FPV, nebo na telemetrii (musel bys dodělat a mít asi i jiný vysílač, nevím)...