FlyCamOne 2

Dneska se procesory objevují všude, pokud máte nějaký nápad, či udělát, tak se neváhejte pochlubit.
Odpovědět
Zpráva
Autor
leguan
Kontaktovat uživatele:

FlyCamOne 2

#1 Příspěvek od leguan »

Chtěl jsem si před časem pořídit jedničku, ještě , že jsem počkal.Už ji někdo máte??? Měla by mít oproti 1 sekvenční focení lepší rozlišení, možnost napájení z přijímače...... atd. :?: :?: :?:

http://www.peckamodel.cz/cz/produkt/940 ... ladem.aspx
[img]http://img4.rajce.idnes.cz/d0411/0/781/781421_3ee29624f83c07b744de8c54746c56a9/images/ATR_podpis.jpg[/img]
FlyerMan

#2 Příspěvek od FlyerMan »

Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lindbergh »

Tak právě projíždím Net a sháním FlyCamOne 2 a koukám jako blázen, že to téma už tady je... Máš s tím už nějaké zkušenosti? Zaráží mě, že se tady okolo toho nerozpoutala nějaká diskuse... Na Netu je hodně videí pořízených z modelů a tady nic :( Ani se mně nechce věřit, že by bylo tak málo modelářů, kteří by zatoužili natočit, nebo nafotit si svoji rodnou hroudu ze vzduchu. Nerozpoutáme okolo FlyCamOne 2 další diskusi? Co ty na to? Já bych potřeboval i nějaké praktické rady kam to přidělat a jak. Ještě jsem na éru nic podobnýho neměl, takže každá rada je mně dobrá.
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Eragon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Eragon »

Lindbergh píše:Tak právě projíždím Net a sháním FlyCamOne 2 a koukám jako blázen, že to téma už tady je... Máš s tím už nějaké zkušenosti? Zaráží mě, že se tady okolo toho nerozpoutala nějaká diskuse... Na Netu je hodně videí pořízených z modelů a tady nic :( Ani se mně nechce věřit, že by bylo tak málo modelářů, kteří by zatoužili natočit, nebo nafotit si svoji rodnou hroudu ze vzduchu. Nerozpoutáme okolo FlyCamOne 2 další diskusi? Co ty na to? Já bych potřeboval i nějaké praktické rady kam to přidělat a jak. Ještě jsem na éru nic podobnýho neměl, takže každá rada je mně dobrá.
Mě stačí digitální 120g foťák.
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
kottel
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od kottel »

Proc si tam proste nedate nakou "miniaturní" kameru tech je v dnesni době jako nasr*no a obraz je taky lepsi...
Pavel Urban
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pavel Urban »

tohle téma mě taky moc zajímá, rád bych to sprovoznil.hod jsem nějaký odkazy na ty camery já jich teda moc neznám.jsem zvědavej.to fly 2 vypadá dobře tedka stahuju to ukázkový video tak jsem zvědavej. :D jen by mohla být o něco levnější je pravda že za ty prachy se dá sehnat docela dobrej dig.foták
Yanek

#7 Příspěvek od Yanek »

Mám jí za 65e. Kromě toho, že nemá ráda zimu jsem s ní spokojenej. Když je na baterkách, zabalená v molitanu chodí i pod nulou. Potřebuje dost světla, za šera už nic moc kvalita. Jinak kdo viděl letové video byl spokojen, s tím ,že to čekal horší. Je to spoustu muziky za málo peněz.
FlyerMan

#8 Příspěvek od FlyerMan »

Yanek píše:Mám jí za 65e.

A kdepak to za tu cenu roste?
Yanek

#9 Příspěvek od Yanek »

To je běžná cena. třeba tady: http://www.miniplanes.fr/cameras-prise- ... -1798.html Nemůžu najít web kde jsem to kupoval. Když si si objednal 2ks neplatil jsi 15e poštovné. Jestli ji chceš můžeš ji mít (mám 2:)
Yanek

#10 Příspěvek od Yanek »

....a tady ještě levněji :)
DAF
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od DAF »

Ahoy, osobní zkušenost sice nemám, ale tohle by mě také zajímalo. Našel jsem o tomto zařízení v RC Revue 1/2008.
Hitec Aurora 9X
Yanek

#12 Příspěvek od Yanek »

V RC Revue je starší model. Bavíme se o FlyCamOne2 dost rozdíl :)
wolf
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od wolf »

Také by mne zajímalo, zda se s ní dají pořizovat jednotlivé snímky, v jaké kvalitě, zda je možné dálkově ovládat spoušť ,popřípadě jak (pomocí dalšího serva nebo existuje interface jako to měl vyřešeno p.Zajíc u Smartu ?)
Yanek

#14 Příspěvek od Yanek »

Dá se video, nekonečné video snímky, nekonečné snímky, video spouštěné IR čidlem, spouštění a ext. napájení je přes dodaný držák a servem se dá seřizovat sklon objektivu. je toho spousta přečti si to na uvedených odkazech.
wolf
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od wolf »

Hmm, tak ty videa a obrázky z téhle kamerky co jsem našel na netu mne zatím moc nepřesvědčily. I když asi není možné od toho moc očekávat tak i přesto je to docela slabota.
Odpovědět

Zpět na „Procesory a jiné vychytávky“