blesk píše:U nás se tomu říká přistání na jeden bod-na kužel já tak kdysi přistál s mým prvním model na tlačkou 180 do hromady hnoje,kupodibu tomu nic nebylo...
na silvestrovském létání tak přistál kolega s Z-50 foto jak to dopadlo po vykopání zde: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... 6&start=15 ale tuto figuru předvedl kolega s celokompositovým piloňákem na závodech v posledním letu dne,v pravidlech je přímo řečeno že model po absolvování 10 kol vyletí kolmo vzhůru a zde se připraví na přistání,jelikož kolega si jaksi zaletěl do slunka a tak čekal na plný plan až to vyletí,místo toho se model zapíchl po křídla 1,5 metru odemne. To bylo naposled co jsem dělal rozhodčího....
Tuhle figuru jsem chtěl nafotit když se mi asi před měsícem povedla s badiusem. Vlhký pole, no zabořil se až po náběžku a kolmost byla jak ze žurnálu, jen z toho pak sundavat to bláto
no na těch závodech piloňáku bylo totálně sucho a zarylo se to až po křídla,ale problém to byl vytáhnout tam se jaksi ten kořek vrtule zařezal po šroubovici,pootočil a zaboha jsem ho nemohli vytáhnout... a rýč jsme n po ruce neměli
skoda zeš vtedy jak som ten vetron tak zapichol nemal fotak.trup asi 15cm zapichnuty v uplne tvrdej suchej zemi a jednine co sa stalo bolo odlepene loze serv a doprasnany potah kridel.
Tohle se mi povedlo předevčírem taky.
Trénoval jsem lítání na zádech v malý výšce a když jsem se z toho chtěl dostat, tak jsem místo potlačení přitáhl.
Bůh žehnej epp a vteřinovým lepidlům
"Never argue with an idiot - he'll drag you down to his level and beat you with experience!"