Václav Procházka píše:Zkoušel jsem posunout hranici na nejnižší možné napětí, co NAZA umožní a stejně jsem se nedostal s Phantomem1 bez kamery, s originální baterií 2200mAh s letovou hmotností 820 gramů přes 10 minut. Odhaduji, že s baterií 5200mAh by Phantom 1 bez kamery, mohl 20 minut letět. Oni tam, ale na Phantom 2 vozí kamerku Vision a dostanou se v pohodě na 25 minut.
Stejně mi to nejde do hlavy, to by museli mít lepší účinnost na motorech minimálně o 10% a na vrtulích tak též 10% a bylo by to jen tak tak.
Myslím, že hlavní kouzlo je v (kvalitních) baterkách. U velké baterky si asi mohou dovolit snížit "cut off" napětí ("rezervní" náboj je u větší baterky relativně větší), takže trochu natáhnou čas a tudíž 1 velká baterka s 2,5 násobnou kapacitou je víc, než 2,5 "malé" baterky, byť formálně je kapacita stejná.
Něco se ušetří i tím, že má závěs stabilizovaný jen v jedné ose.
Ono to v podstatě přesně vychází - s letovou hmotností 1100 gramů dá "normální" Phantom cca 7-8 minut, krát 2,5 = cca 20 minut + dejme tomu 10% navíc (snížení cut-off+ úspora motroku na gimbalu) = 22 minut, což je reálný čas, udávaný v diskuzích pro Visiona.
Ono to má i stinné stránky - nutnost použít orig. nabíječ a taky orig. baterku - tč. v nabídce za 160 USD (tj. cca 3200 CZK) za kousek.