sgames píše:to prelozim : nejede to
Ты хороший переводчик!
Buď to nainstaluj do nějakého 32bit systému, nebo se na to vykašli a vyber si jiný program který běží na 64 bit systému. Bohužel jiné řešení asi nebude.
sgames píše:to prelozim : nejede to
ronin píše:Ja jsem si k Windows 7 nainstaloval jeste XP. A kdyz potrebuji XP, tak jen reset pocitace a vyberu druhy system. Doinstalovani na jiz instalovane win 7 neni nijak slozite.
1. udelas spousteci(opravne) cd k Win 7
2. vytvoris novy oddil disk
3.nabootujes z cd s XP a instalujes do vytvoreneho oddilu disku
4. vlozit opravne cd win 7 a das opravit spousteni. Nepamatuji presne ten nazev
5. ve win 7 nainstalujes program EasyBCD a vytvoris startovaci nabidku
Asi existuji i jednodussi zpusoby, ale mne tenhle fungoval na mnoha PC
ronin píše:Ja jsem si k Windows 7 nainstaloval jeste XP. A kdyz potrebuji XP, tak jen reset pocitace a vyberu druhy system.
...
VTjr píše:Ano toto riešenie je dobré (sám som to tak mal na mnohých PC), pokiaľ ti neprekáža taká maličkosť akou je ten Reset vždy keď chceš spustiť ten problémový program (Mne to práve dosť prekážalo, preto som to nemohol dobre využívať). A práve na to, aby sa to nemuselo je dobrá virtualizácia starých systémov, ktorá je už zvládnutá na mnoho spôsobov - ide len o to vybrať si tú najvhodnejšiu. Kto však raz vyskúša virtualizáciu, ten už inak to robiť nebude.Dokonca veľké servery sa dnes robia tak, že na dolnej vrstve je virtualizátor a všetky operačné systémy sa bootujú v ňom a tak môže na jednom HW bežať súčasne aj linux aj windows a ešte všeličo iné.
Pretože existuje jedno, možno ešte lepšie riešenie - mať starý systém na starom HW pripojený v lokálnej sieti. Keď potrebuješ spúšťať starú aplikáciu na starom OS, tak len presadneš k inému, starému PC a nemusíš nič resetovať. Je to akorát náročnejšie na priestor, ale často je to naozaj to najlepšie riešenie.
Kissman píše:navadet nekoho na warezno tfuj... to si zaslouzi vymazani
pro kazdy virtualizovany stroj musi byt licence, pozor na to. Stejna situace je i pri pouziti vice nevirtualizovanych OS.
Jak pro Win 8 resp. 8.1 tak i pro Win 7 je k dispozici XP mode, na ktery neni potreba zandou licenci resit.
Ale v tomto pripade bych spis resil, proc chce tazatel pouzivat nevyvyjeny software a pro by nemohl pouzit nejaky jinaci?
Kissman píše:navadet nekoho na warezno tfuj... to si zaslouzi vymazani
pro kazdy virtualizovany stroj musi byt licence, pozor na to. Stejna situace je i pri pouziti vice nevirtualizovanych OS.
Jak pro Win 8 resp. 8.1 tak i pro Win 7 je k dispozici XP mode, na ktery neni potreba zandou licenci resit.
Ale v tomto pripade bych spis resil, proc chce tazatel pouzivat nevyvyjeny software a pro by nemohl pouzit nejaky jinaci?
ronin píše:Ano, bohuzel reset je jedina moznost, ale ja jsem mel virtualem jen problemy a nektere programy ani nesly spustit ve virtualu.
Instalacni cd stahni treba z ulozto nebo torrentu. Protoze orig. jiz koupit nejde