T-rex 450 Pro - zkušenosti III.
- Marex300
- Kontaktovat uživatele:
Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
Ahoj mam padlovku a premyslim jestli tam dat listy normalni Align nebo Align 3G. Co myslite? Nemuzu se rozhodnout protoze s temi 3G je heli stabilnejsi ale zase jsou drazsi takze nevim co by bylo lepsi 
WL toys V911, Tarot 450 Sport v3 - Prodám
Phoenix v4
DX6i
Phoenix v4
DX6i
S padlama bez do te obyc... Ma to uplne jinak teziste.
- Marex300
- Kontaktovat uživatele:
Elfew píše:S padlama bez do te obyc... Ma to uplne jinak teziste.
Já vim no ale proto je to taky stabilnější. Tkoušel jsem je na své heli a bylo to stabilnější než s obyčejnými. Jen se chci zeptat jestli to jiné těžiště něco neudělá s mechanikou heli atd.
Phoenix v4
DX6i
Phoenix v4
DX6i
Marex300: S mechanikou neudela nic. (Pokud ho maji oba listy ve stejnem miste.
) Jen s letovym projevem.
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
- Marex300
- Kontaktovat uživatele:
kolaCZek píše:Marex300: S mechanikou neudela nic. (Pokud ho maji oba listy ve stejnem miste.) Jen s letovym projevem.
Tak to je dobrý
Phoenix v4
DX6i
Phoenix v4
DX6i
- janac.marek
Nováčikom dávam do pozornosti toto http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=98&t=60734&p=1019212#p1019212
Jedná sa o komplet sadu - nebudete potrebovať dokupovávať nič (je tam zdroj, nabíjačka, baterky, receiver, diaľkové/transmitter, kufrík, náhradné diely, atď).
Jedná sa o komplet sadu - nebudete potrebovať dokupovávať nič (je tam zdroj, nabíjačka, baterky, receiver, diaľkové/transmitter, kufrík, náhradné diely, atď).
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Marex300 píše: Já vim no ale proto je to taky stabilnější. Tkoušel jsem je na své heli a bylo to stabilnější než s obyčejnými. Jen se chci zeptat jestli to jiné těžiště něco neudělá s mechanikou heli atd.
Neudělá to s mechanikou hlavy nic. Naopak jí pomůžeš od namáhání. FBL listy na pádlovou hlavu budou daleko štrnější vůči přepákování a servům samotným. Jen se musíš spokojit s tím, že vrtulník ztratí ochotu se tak poslušně, jako tomu bylo dřív, otáčet okolo příslušných os klopení a klonění. Bude trošíčku línější na Tvoje zásahy do řízení.
FBL listy na pádlové hlavě budou mít i lepší chvání ve větru a heli bude předvídatelnější. Vrtulník s nimi nebude tak jankovitý a bude více jakoby "balistický" tj, má nějakou směrovou předvídatelnou v letu i za toho větrnějšího klíma. Nečekej žádný zázraky ale o něco málo se to zlepší.
- Marex300
- Kontaktovat uživatele:
OPR píše: Neudělá to s mechanikou hlavy nic. Naopak jí pomůžeš od namáhání. FBL listy na pádlovou hlavu budou daleko štrnější vůči přepákování a servům samotným. Jen se musíš spokojit s tím, že vrtulník ztratí ochotu se tak poslušně, jako tomu bylo dřív, otáčet okolo příslušných os klopení a klonění. Bude trošíčku línější na Tvoje zásahy do řízení.
FBL listy na pádlové hlavě budou mít i lepší chvání ve větru a heli bude předvídatelnější. Vrtulník s nimi nebude tak jankovitý a bude více jakoby "balistický" tj, má nějakou směrovou předvídatelnou v letu i za toho větrnějšího klíma. Nečekej žádný zázraky ale o něco málo se to zlepší.
Děkuju já zatím se učím viset takže si myslim že se mi s nimi bude učit lépe
Phoenix v4
DX6i
Phoenix v4
DX6i
Chtěl bych se zeptat, řešil někdo podložku do ocasního gripu (připevnění k hlavě, přes ložisko)? Vysypalo se mi ložisko a vzalo to sebou i tu podložku, která je zcela zdeformovaná. Ložisko vyměnit by problém nebyl, ale tu podložku nevím kde vzít. Musím koupit hlavu i s unašeči, nebo je nějaká jiná možnost?
Daji se nekde sehnat srouby do gripu na vrtulku i hlavni rotor ale pokud mozno tak nejake kvalitnejsi nez ty origo? Diky, kdyztak zprava
Ja je kupuju ve Fabory. Jeden vysokopevnostni sroubek stoji asi 15 korun. U kazdyho vrtulniku davam hned do grypu hlavy a vrtulky. Kdyz je to moc zalepeny, tak se sroubek neocochta a taky neulitne hlavicka za letu. Stoji to za to.
T-Rex 550, Logo 550 SE, KDS Agile 5.5, Goblin 700, KDS Chase, Goblin 380
- DaveLister
Objednáváš z netu nebo přímo v prodejně? Jde i nějaké normální množství a né 100ks?
Proč se ptám:
Proč se ptám:
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
Ahoj ... já je beru na prodejně a tam Tě je prodají i po kuse.
T-Rex 100X, T-Rex 450PRO, SAB Goblin 700 (HC3 sX)
Spektrum DX7
Spektrum DX7
Doporucim titanove srouby do gripu jak na vrtulce tak na hlave ... Me uletel sroubek z hlavni hridele co drzi gripy u sebe a to jen kvuli tomu ze se urizl vejpul pri akrobacce... Reseni? Titanovy sroub nebo aspon tvrzeny
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
........ 12.9