Smrt ceske poste!

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Hlasim, ze muj balicek od Kostky, konecne dorazil.

Trvalo to "pouhych" 22 dni. Dnes poslete - zitra dodame... HA-HA-HA!

Ale jsem rad, ze to aspon uplne nestratili. :roll:
m2
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od m2 »

Vzduchoplavec píše:Hlasim, ze muj balicek od Kostky, konecne dorazil. Trvalo to "pouhych" 22 dni.

Nieeeeeeeeeeeeee :roll:

Dvadsiateho mi pán Kostka oznámil, že odoslal dobierku ... a tej nieto. Na pošte nemajú, chodím tam každý deň (keďže mi už zapatrošili zásielku z Hong-Kongu). Asi zbytočne, lebo to si môžem teraz zdržanie Českou poštou vynásobiť zdržaním Slovenskou poštou...
Naposledy upravil(a) m2 dne pát 28.12.2007 22:22, celkem upraveno 1 x.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Vzduchoplavec píše:Hlasim, ze muj balicek od Kostky, konecne dorazil.

Trvalo to "pouhych" 22 dni. Dnes poslete - zitra dodame... HA-HA-HA!

Ale jsem rad, ze to aspon uplne nestratili. :roll:
Nevim co máš? Asi jsi málo zaplatil :D . Známý mi posílal v balíku komplet PC sestavu aji s LCD monitorem. V pátek poslal a ve čtvrtek mi to přišlo. Zapoměl mi poslat manuál k desce tak ho dal do obálky ve čtvrtek hodil do schránky a dneska (pátek) ráno jsem ho měl ve schránce. Bylo to z plzně do olomouce... Nevim, asi tě Česká pošta nemá ráda. :D
Asi mám zatím štěstí.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Terry
#49 Příspěvek od Terry »

Já si taky přisadím ale s kladnýma zkušenostma.Okolo vánoc jsem posílal 3 balíčky a všechny došly během 3 dnů.I mě které jsem objednal taky během 3 dnů.asi jsem vyjímka.
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Brabouk »

:) No já si teda na poštu nemůžu stěžovat. Já si ve čtvrtek 27.12. objednal balík a hned v pátek 28.12. sem ho měl doma. :)
zdzd

#51 Příspěvek od zdzd »

Terry píše:Já si taky přisadím ale s kladnýma zkušenostma.Okolo vánoc jsem posílal 3 balíčky a všechny došly během 3 dnů.I mě které jsem objednal taky během 3 dnů.asi jsem vyjímka.

Vzhledem k tomu, že ČP má všude vylepené reklamy "Dneska podáte, zítra na místě", tak je to jen třikrá pomaleji. Opravdu důvod si nestěžovat???
m2
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od m2 »

Takže ďalšie príjemné zistenie ... štandardná (bezpríplatková) pošta z Hong Kongu je doručená adresátovi na Slovensku skôr ako pošta z Českej Republiky. Práve som sa dostal na hodnotu 14 dní od odoslania z Jihlavy a stále nič... Slovenské zásielky pritom chodia do schránky ako obvykle.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
hafca

#53 Příspěvek od hafca »

Když to tady čtu, tak vám docela závidím. U nás už to dovedli na poště k dokonalosti. Buď dávají až první, případně druhou upomínku, nebo do schránky hodí předtištěný papír. Na něm je napsáno, že nebyl vyjímečně učiněn pokus o dodání a mám si za své zavolat na poštu, jestli by mi to některý den laskavě mohli dovézt, nebo tam rovnou jít. Když jsem si stěžoval v Praze na ústředí, odpověď byla, že normální balíky vyjímečně doručovat nemusí. Minulý týden mi dokonce na poště řekli, že nejsou lidi, tak nic nerozvážejí a rovnou to vozí k nim. Teď už jen čekám, kdy mi hodí do schránky papír, že mám někde na druhé staně republiky balíček, ať si tam pro něj zajedu, oni už jen kasírují.
los_carlos

#54 Příspěvek od los_carlos »

Ano, u nás také balíky zásadně nedoručují. Pošťačka rovnou nosí oznámení o tom, že nás nezastihla (to už má samozřejmě vyplněné předem). Tedy občas. Občas se o zásilce nedozvíme vůbec.
Kovboj

#55 Příspěvek od Kovboj »

zdzd píše:Vzhledem k tomu, že ČP má všude vylepené reklamy "Dneska podáte, zítra na místě", tak je to jen třikrá pomaleji. Opravdu důvod si nestěžovat???

To muzes jen obchodniho baliku, kde posta opravdu garantuje doruceni do druheho dne. Reklamaci musi podat odesilatel a vysledkem je jen to, ze mu vrati naklady na postovne...
orel

#56 Příspěvek od orel »

m2 píše:Takže ďalšie príjemné zistenie ... štandardná (bezpríplatková) pošta z Hong Kongu je doručená adresátovi na Slovensku skôr ako pošta z Českej Republiky. Práve som sa dostal na hodnotu 14 dní od odoslania z Jihlavy a stále nič... Slovenské zásielky pritom chodia do schránky ako obvykle.

Ať se jdou bodnout všechny naše E-schopy i s Českou poštou.
Balíček obyčejnou poštou z Hobbycity (Hon-kong) jsem měl na stole za
5 dní od zaplacení.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Marek71 »

U Českej pošty je zase dobré, že ten balík na teba počká 15 dní na pošte. Som si takto dal poslať do Nemecka balík, neodhadol som čas a on prišiel z Hong-Kongu za 12 dní od zaplatenia, medzi sviatkami. Nebol som tam, tak ho Deutsche Post poslala naspeť, po 7 dňoch !
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Marek71 »

U Českej pošty je zase dobré, že ten balík na teba počká 15 dní na pošte. Som si takto dal poslať do Nemecka balík, neodhadol som čas a on prišiel z Hong-Kongu za 12 dní od zaplatenia, medzi sviatkami. Nebol som tam, tak ho Deutsche Post poslala naspeť, po 7 dňoch !
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
DAF
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od DAF »

Ahoy, rozhodl jsem, že si také přisadím. Před koncem loňského roku jsem zasílal několika kolegům z tohoto fóra nějaké věci. Ve dvou případech byla chyba asi někde jinde (neposlal jsem na dobírku, jen na čestné slovo). U třetího případu bezpečně vím, že adresát zásilku dostal (ještě před svátky), byla na dobírku a do dnešního dne jsem od pošty nedostal žádné vyrozumění, že bych si měl přijít pro nějaké penízky. Kolega - adresát mi psal, že on naopak dostal k zaplacení složenky 2 (dvě)!
Hitec Aurora 9X
Eragon
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Eragon »

Já se teda musím poklonit hangáru 1 a české poště. Včera sem si objednal picooz, za půl hodiny mi přišlo potvrzení objednávky a přd půl hodinou sem si ho vyzvedl z pošty.
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“