Společné polétání Ostrava - Poruba

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
hanessh4

Re: Společné polétání Ostrava - Poruba

#1141 Příspěvek od hanessh4 »

Tak jak to vidíte dneska?
Xenomorfus

#1142 Příspěvek od Xenomorfus »

Ja to vidim dneska tak,ze jdu na pivo.Takze letani dnes pro mne pada.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum

#1143 Příspěvek od Cita »

Ahoj,
já dneska taky nejdu, zřejmě půjdu až o víkendu, nebo možná zítra, pokud bude lítatelno.

Samokřídlo vypadá dobře, asi bych měl strach, že se mě to rozsype, když bych to měl vše přes tavné, ale s lepením nemám až takovou zkušenost, já jsem byl rád, když jsem si slepil Toro purexem a styrolepem. Kdybych teď nešetřil každou korunu na quadru, tak bych taky jedno křídlo vzal.
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

#1144 Příspěvek od RimmerCZ »

Hele tavne a kulicky drzi fakt fest. Zkousel jsem normalne vzit EPP desku, rozdelit na dve, v tom spoji slepit a zahladit, a spoj je pevnejsi nez material. Tavne zejmena polystyren lehce natavi a prilne k materialu velmi dobre. Potiz je ta hmotnost. Koupil jsem si uz z DX za 20 dolaru pistoli s regulaci teploty (funguje vyborne), a mam to nastavene pri lepeni fasadniho na cca 140-150 max. Teplotni stalost fasadniho je neco mezi 70-90stupni, teplota taveni je snad tusim kolem 130 stupnu. Pri bezne praci pouzivam teplotu cca 160-170 stupnu. A obyc pistole bez regulace vetsinou topi az na 200 i vic, a to bohuzel protece tim polystyrenem jak slina od vetrelce :) Na takove to rychle lepeni, kde se nehraje na vzhled ale na efekt, neznam lepsi vec. Kdybych pak chtel delat povrchovku, tak tavne na ty vyztuhy nepouziju, protoze na tom tavnem uz nic dalsiho nedrzi a papir tam disperzi neprilepis.
E-Maxx, Frsky Taranis, 90 Toro, 150 FPV a 200 SOPTIK a ruzne mikropoletuchy
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

#1145 Příspěvek od RimmerCZ »

Tak hlasim, ze vypocet teziste (20cm od nabezky) dopadl dobre a s dvema malyma 1350mAh baterkama nemam problem dovazit 100g motor (ktery i s montazi a vrtuli mit bude na 100%).Neni problem kdyztak diru v sasi zvetsit a posunout o cca az 2cm dopredu a tak baterky posunout jeste vic. Predpokladam, ze s mensi baterkou nez tak 2200mAh se s tim stejne letat asi nebude. Vaha vypada dobre, jsme na cca 720g - 750g s plnym osazenim elektroniky a 3S 2700mAh kapacity baterie.

PS: aktualne se nachazime na plosnem zatizeni na 15g/dm2
Xenomorfus

#1146 Příspěvek od Xenomorfus »

Sleduju tu stavbu jak tehotenstvi te pani, co s ni mam dite :-D. Tak pocitam,ze budu letat pack 2x 3S 1550, pripadne 1x 3S 2200. Jeste bych jednu nejakou vetsi aku mohl prikoupit, bude-li to nutne. Navic nejaka hmotnost na dovazeni (zvlaste pro nas, kteri to budou provozovat bez nejakeho FPV) tam vzdycky bude, takze neco dopredu kdyztak nacpu. No uz se tesim :-)...Jak by pravil klasik:" Dobrá práce, Igore!" :-P
Xenomorfus
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

#1147 Příspěvek od RimmerCZ »

Mista i vahy to uveze celkem dost a mezi nama, az ti budu delat trup, muzu ho udelat delsi, sirsi, proste jak bude potreba. To co tam vidis jsem proste tak baj vocko rezal podle ruznych sablon co mam doma ze zbytku a doufal, ze to proste nejak vyjde :) Urcite sasi udelam dole vice vystupujici z kridla, at se to da lepe chytit na odhod. Tedka to precniva jen kousek. Ale s tou vahou doufam, ze se to bude hazet prakticky v pohode bez plynu.
Xenomorfus

#1148 Příspěvek od Xenomorfus »

Ten dole vice vystupujici trup je rozumne reseni, aspon to bude pro ten odhod trosku lepe uchopitelne. I misto vevnitr se hodi, aspon to nebude tak "nahňahňané" jako v Betě. Vzhledem k tomu, ze to bude mit nejakych cca 800g to odhodit nebude problem ;-). Bude to fajne.
Xenomorfus
Marv

#1149 Příspěvek od Marv »

Ted jsem byl za kolibou, trochu jsem polital, ale je to poorane, tedy jez poloviny, to strniste, leva strana je zatim nepoorana. Tak pokud tam nekdo pujdete, dejte hlasku jestli nam tam zbylo alespon nejake misto. No kdyz tak se da take letat na te horni casti ta je porad hezky zelena. Zitra bych dosel znova. Libor
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

#1150 Příspěvek od RimmerCZ »

Mel bych cas zitra, ale ma docela dost prset a foukat taky, takze za me to asi pada.
Marv

#1151 Příspěvek od Marv »

Tak co, jdete dnes nekdo zalitat za kolibu? V kolik ? Libor
hanessh4

#1152 Příspěvek od hanessh4 »

Sel bych jestli vydrzi pocasi
Paris Ivan

#1153 Příspěvek od Paris Ivan »

Marv píše:Tak co, jdete dnes nekdo zalitat za kolibu? V kolik ? Libor

Také bych šel, asi tak po 16.hod.
Ivan
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

#1154 Příspěvek od RimmerCZ »

Tak co kluci jak bylo?

Ja mezitim zaklouzal kridlo na zahrade bez motoru. A dostalo to taky barvu, nasel jsem doma pixlu eternalu tmave cervene :). Nyni jiz cekam na regl a motor. Prisaham, ze kdyby dneska nebylo hnusne, asi vyrvu regl a motor z tora a jdu to nedockavosti zalitat.
Lolin

#1155 Příspěvek od Lolin »

Hojte dnes. Díky hanessh4 a Ivanovi za společnost včera při nádherném podvečeru při mrholení za Kolibou :D
Žádný hmyz, bez slunka do očí, minimum dětiček a jiných domácích mazlíčků :D A vítr naprosto v pohodě.
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Zamčeno

Zpět na „Kluby“