21:45 TV Prima Family-Križovatky života-modelár
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: 21:45 TV Prima Family-Križovatky života-modelár
ty vole ... to je snad uplnej ulet, to si jakoze lidi vazne myslej ze to je pravda ?
fake jako prase, navic to co tam ukazoval za modely je z modelbazaru za 5000 vsechno :-d
a lestil tam motor opravdu odborne :-d
uplne umiram smichy
fake jako prase, navic to co tam ukazoval za modely je z modelbazaru za 5000 vsechno :-d
a lestil tam motor opravdu odborne :-d
uplne umiram smichy
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
já sem přemýšlel co mi to připomíná, už vím, ruské filmy :-d
jak tam ukazuje ty plastikové modely a říká ceny 1000, 4000
tak to jsou staré směry s cenou max 50 kč/ks takže opravdu fake jak prase
jak tam ukazuje ty plastikové modely a říká ceny 1000, 4000
tak to jsou staré směry s cenou max 50 kč/ks takže opravdu fake jak prase
SOVA is YouR CO-pilot
- Jindra_S
- Kontaktovat uživatele:
Proboha! To je fake jak prase - normálně bych řekl, že tomu nikdo nemůže ani uvěřit, ale bojím se, že se pletu.
(Nedávno jsem slyšel nějakou kompilaci radio "reality" show Pomsta je sladká (?), která byla podobně nahraná a po debatě s pár lidmi jsem nenarazil na moc takových, kteří by to slyšeli stejně.
Na to, aby člověk poznal, že je to divně, nemusí být modelář - stačí ty herecké "výkony".
Protože jsem neměl trpělivost se dodívat do konce, je tam někde v pořadu jasně a velkým písmem uvedeno, že je to přikrášlená, hraná dramatizace?
Na to, aby člověk poznal, že je to divně, nemusí být modelář - stačí ty herecké "výkony".
Protože jsem neměl trpělivost se dodívat do konce, je tam někde v pořadu jasně a velkým písmem uvedeno, že je to přikrášlená, hraná dramatizace?
-
Ak niekto čakal nejakú ťažko odbornú reláciu /a ešte na PRIME/, tak je trochu mimo.
Z tej reklamy na ten seriál som pochopil že to má byť také jednoducho-primitívne, pre 99,99 % nezainteresovanej populácie, ako XY seriálov s konkrétnym scénarom.
Ešte som to nevidel, mám to na HDD.
Pozriem si to dnes poobede skôr na zasmiatie, tak som to aj celé pochopil...
Z tej reklamy na ten seriál som pochopil že to má byť také jednoducho-primitívne, pre 99,99 % nezainteresovanej populácie, ako XY seriálov s konkrétnym scénarom.
Ešte som to nevidel, mám to na HDD.
Pozriem si to dnes poobede skôr na zasmiatie, tak som to aj celé pochopil...
- Earl
- Kontaktovat uživatele:
Vydržel jsem se koukat 6 minut se sebezapřením. Totální kravina, pro idioty, ale dnes už se nedivím ničemu.
Pánové to chce klid.
V natočeném filmu jsou samozřejmě herci, scénky jsou hypotetické, prostředí ani vybavení nemusí odpovídat úrovní komfortu ani tomu jak to přesně do detailu bylo v reálu a stejně tak rekvizity jsou jen jako. Rozhodně bych tedy nepředpokládal, že tam budou modely jejichž cena uváděná ve scénkách bude odpovídat ceně skutečné, protože to prostě vůbec nebylo záměrem toho snímku.
Je třeba si uvědomit, že ten film nebyl natočen jako odborný snímek věrně popisující modelařinu nebo modelářské rekvizity a nemá ani za cíl nějak modelařinu shazovat.
Podobné by to bylo až už by to pojali ve vztahu k jakémukoli jinému koníčku. Dokážu si představit jak by běsnili třeba filatelisté na nějakém jejich diskusním fóru kdyby to bylo pojato o někom kdo sbíral známky když by v tom snímku ukazoval bezcenné kousky a pronášel k nim šílené sumy co za ně dal.
Je to jen příklad, který sice mohl mít původní předlohu v nějakém životním příběhu, ale jen v hrubých rysech a ten natočený snímek byl pojat ve stylu ponaučení, že někdo měl svého koníčka až příliš na prvním místě až z toho měl problémy v rodinném životě. To je odhadem to jediné co se z toho blížilo skutečné realitě, a to byl dle mého názoru také záměr toho snímku. Zkrátka to, že tím koníčkem byla shodou okolností zrovna modelařina není vůbec podstatné. Nic jiného bych v tom rozhodně nehledal.
V natočeném filmu jsou samozřejmě herci, scénky jsou hypotetické, prostředí ani vybavení nemusí odpovídat úrovní komfortu ani tomu jak to přesně do detailu bylo v reálu a stejně tak rekvizity jsou jen jako. Rozhodně bych tedy nepředpokládal, že tam budou modely jejichž cena uváděná ve scénkách bude odpovídat ceně skutečné, protože to prostě vůbec nebylo záměrem toho snímku.
Je třeba si uvědomit, že ten film nebyl natočen jako odborný snímek věrně popisující modelařinu nebo modelářské rekvizity a nemá ani za cíl nějak modelařinu shazovat.
Podobné by to bylo až už by to pojali ve vztahu k jakémukoli jinému koníčku. Dokážu si představit jak by běsnili třeba filatelisté na nějakém jejich diskusním fóru kdyby to bylo pojato o někom kdo sbíral známky když by v tom snímku ukazoval bezcenné kousky a pronášel k nim šílené sumy co za ně dal.
Je to jen příklad, který sice mohl mít původní předlohu v nějakém životním příběhu, ale jen v hrubých rysech a ten natočený snímek byl pojat ve stylu ponaučení, že někdo měl svého koníčka až příliš na prvním místě až z toho měl problémy v rodinném životě. To je odhadem to jediné co se z toho blížilo skutečné realitě, a to byl dle mého názoru také záměr toho snímku. Zkrátka to, že tím koníčkem byla shodou okolností zrovna modelařina není vůbec podstatné. Nic jiného bych v tom rozhodně nehledal.
Někdo mi kdysi vyprável, že byl také podobný chlapík.
Měl dům rodinu. Zbláznil se do vrtulníků, a skončil rozvedený, v dodávce s těma vrtulníkama. Protože neměl peníze a vše utratil za vrtase. Ale to mohl být jen blud....
Měl dům rodinu. Zbláznil se do vrtulníků, a skončil rozvedený, v dodávce s těma vrtulníkama. Protože neměl peníze a vše utratil za vrtase. Ale to mohl být jen blud....
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Dejfak píše:Někdo mi kdysi vyprável, že byl také podobný chlapík. Měl dům rodinu. Zbláznil se do vrtulníků, a skončil rozvedený, v dodávce s těma vrtulníkama. Protože neměl peníze a vše utratil za vrtase. Ale to mohl být jen blud....
Mohl to být blud, ale taky nemusel. Obecně platí, že když se něco přehání tak to může vést k problémům a v podobném duchu byl natočen i ten snímek na Primě.
Jak zde již správně předřečník slova nakladl, je to jen televize. Tedy masmédium, jehož cílem není přinášet odborné informace, které by "běžného diváka" zatěžovaly nutností přemýšlet nebo - nedej bože - začít zvažovat jejich pravdivost a relevanci. To vše si prosím umocněte faktem, že naprostá většina mně známých novinářů (a díky svým poněkud nekonvenčním zálibám jich znám celkem dost) je katastroficky nevzdělaná a nevzdělatelná, mnoho jich pouze "chtělo absolvovat nějakou školu, kde není matyka ani fyzika". Cílem tohohle druhu novinařiny je zapůsobit na emoce jednodušší části publika (televize s oblibou pro tento segment diváků používají termíny Máňa od plotny, Klára s vykojeným mozkem, Marie ze slepičárny, Pepa traktorista, Vašek důchodec a Patrik nálevka, dokonce se podle těchto šesti typů dělají analýzy), aby v reklamní pauze nepřepnuli na jiný, ještě méně kapacitně náročný kanál.
Q500 Multiwii 2.3 tištěný rám, Q666 Multiwii 2.2, Q750 Naza flash V2
TGY 9X, OSD, FPV
TGY 9X, OSD, FPV
Kdyby to aspon bylo dobre hrany a ne jak z pomocne skoly, dalo by se na to mozna koukat. Takhle jsem uz prvni dil po 5 minutach vypnul, protoze se na to nedalo koukat a ani to poslouchat.
scarabeus píše:Kdyby to aspon bylo dobre hrany a ne jak z pomocne skoly, dalo by se na to mozna koukat. Takhle jsem uz prvni dil po 5 minutach vypnul, protoze se na to nedalo koukat a ani to poslouchat.
To bude tím, že nepatříš do kategorií diváků, kterým tento snímek byl určen a které výše zmínil Torm. Oproti tobě to třeba nějaká Máňa od plotny, Klára s vykojeným mozkem nebo Marie ze slepičárny hltaly od začátku až do konce a byly při tom určitě přesvědčeny, že to odráží realitu a že jsou některý chlapi děsný hračičkové na úkor rodiny a tím ten snímek dokonale splnil svůj účel.
Herec je herec a hrať určité odborné postavy nie je jednoduché.
Herci, ktorí hrajú rôznych lekárov, chirurgov sa taktiež musia na úlohu dokonale pripravovať, dokonca som počul o asistencii pri rôznych zákrokoch a tak podobne.
Kto už by sa na toto pripravoval a pre koho by bolo zaujímavé ak by tú hodinu vkuse hobľoval a následne brúsil 1 krídelko pred potiahnutím ?
Oni potrebujú ukázať že ten chlap je chorý úchyl, ktorý obetoval rodinu pre svoje lietadielka.
Každopádne poobede si to pozriem, možno to po 5-tich minútach vymažem, možno to bude srandovná komédia.
Herci, ktorí hrajú rôznych lekárov, chirurgov sa taktiež musia na úlohu dokonale pripravovať, dokonca som počul o asistencii pri rôznych zákrokoch a tak podobne.
Kto už by sa na toto pripravoval a pre koho by bolo zaujímavé ak by tú hodinu vkuse hobľoval a následne brúsil 1 krídelko pred potiahnutím ?
Oni potrebujú ukázať že ten chlap je chorý úchyl, ktorý obetoval rodinu pre svoje lietadielka.
Každopádne poobede si to pozriem, možno to po 5-tich minútach vymažem, možno to bude srandovná komédia.
robotmz píše:Každopádne poobede si to pozriem, možno to po 5-tich minútach vymažem, možno to bude srandovná komédia.
Při sledování měj na paměti, že je to určeno především pro výše zmíněné skupiny diváků a tak od toho nic moc nečekej ani co do uměleckého ztvárnění a už vůbec ne co do modelářské reality. Ber to jako snímek určený především pro paňmámy od plotny a podle toho to posuzuj.
Já byl včera v hospodě , žena na to koukala sama. Tak doufám že nebude čóromóro 
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
sechy píše:Teď na nás budou všichni koukat jak na asociály...
Abych se styděl vyjít ven s letadlem
Klid, stejně na to kromě lidí z RC Manie nikdo nekoukal