Šikovný prověřený zedník v Brandýse n. L. a okolí?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
qq
Kontaktovat uživatele:

Šikovný prověřený zedník v Brandýse n. L. a okolí?

#1 Příspěvek od qq »

Zdravím.

Už jsem trošku bez nápadu, vyzkoušel jsem všechny známé (resp. zedníky s referencemi od nich a nikdo nemá čas, nebo je po operaci atp.). Zbývají mi oslovit poslední dva a tak se chci zeptat tady -NEMÁTE NĚKDO KONTAKT NA PROVĚŘENÉHO KVALITNÍHO ZEDNÍKA, NEBO MALOU PARTU SLUŠNÝCH A PRACOVITÝCH ZEDNÍKŮ, kteří by měli tak cca týden (možná míň ve víc lidech) času? Ještě doplním, že se jedná o Brandýs nad Labem nebo okolí, zedník z Plzně asi na takovou práci nepojede...
Jednalo by se o dodělání kastlíku na vodu a odpady (ty jsou už rozvedené), zarovnání podlah, omítnutí 2 místností a obložení koupelny.

Pokud ano, tak prosím kontakty sem, nebo do SZ. Díky všem.
mnov

Re: Šikovný prověřený zedník v Brandýse n. L. a okolí?

#2 Příspěvek od mnov »

No pokud chceš všechny uvedené práce stihnout za týden, tak se nedivím, že nikdo nemá čas. :)
qq
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od qq »

mnov píše:No pokud chceš všechny uvedené práce stihnout za týden, tak se nedivím, že nikdo nemá čas. :)

Jednak mi ten časový údaj řekl zedník, který to začal (a nemůže dokončit) a jednak jsem ho napsal tady pro představu. Když se někoho ptám, tak ho nechávám vyjádřit se k termínu samotného. Pokud máš jen takto "přínosné" příspěvky, tak si je dej radši doma na nástěnku, ju? :wink:
mangos
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od mangos »

SZ - řemeslník z Prahy
qq
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od qq »

Děkuju :wink:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“