Společné polétání Ostrava - Poruba

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor

Re: Společné polétání Ostrava - Poruba

#811 Příspěvek od Cita »

Tak borci, dneska nejlepší termika jakou jsem kdy s tou moji cihlou Ionem zalítal.
Ještě se mi nestalo, abych musel vypínat termický mód na vysílačce, kvůli toho, že letadlo už bylo tak vysoko, že jsem měl strach, že ho ztratím z očí a musel jsem zase vyklesat dolů.
Fakt povedené dneska :).
hanessh4

#812 Příspěvek od hanessh4 »

Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, uvažuju o začátku RC létání, jsem naprostý nováček, našel by se někdo ochotný pomoct při začátcích?
Zaletět éro, dát nějaké prvotní rady apod.?
Bydlím v Ostravě Porubě, časově se nemám problém ve většině případů jakkoliv přizpůsobit...

díky
Jan
Paris Ivan

#813 Příspěvek od Paris Ivan »

Ahoj,
poslal jsem ti SZ
Ivan

#814 Příspěvek od Cita »

Rád vidím nového modeláře v Porubě, čím více nás bude, tím více se nás tam bude snad scházet.
Lolin

#815 Příspěvek od Lolin »

Hojte dnes. Samozřejmě, nové mladé krve je nám třeba jako soli :) A jestli bude pod Ivanovým patronátem, tak už teď je prakticky ztracen... :wink:
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
hanessh4

#816 Příspěvek od hanessh4 »

Doufám že ztracen v dobrým slova smyslu :D
margol

#817 Příspěvek od margol »

hanessh4 píše:Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, uvažuju o začátku RC létání, jsem naprostý nováček, našel by se někdo ochotný pomoct při začátcích?
Zaletět éro, dát nějaké prvotní rady apod.?
Bydlím v Ostravě Porubě, časově se nemám problém ve většině případů jakkoliv přizpůsobit...

díky
Jan

Zdar,
máš představu co by jsi chtěl lítat. Myslím třeba větroně nebo elektry nebo motoráky? Já mám sice všechno, ale hlavní můj zájem jsou motoráky do 20ccm. Větší zatím nemám kde stavět. Takže s motorákama můžu pomoct.
hanessh4

#818 Příspěvek od hanessh4 »

No tak chtel bych se zatim naucit na necem lehkym (mam objednanyho easy stara II) a pak me lakaji benzinaky ale ty jen tak hned nebudou tak klasicke elektro letadla nebo akrobat, vetrone moc ne, casem se uvidi
TAZmania

#819 Příspěvek od TAZmania »

Po delší době sem se rozhodl, že se vrátím k lítání. Jelokož sem to všechno už zapomněl, tak začnu od začátku. Vybral sem si k tomu model Beta 1400, měl ho někdo z vás? Případně zkušenosti s ním.
Dík Martin
Paris Ivan

#820 Příspěvek od Paris Ivan »

TAZmania píše:Po delší době sem se rozhodl, že se vrátím k lítání. Jelokož sem to všechno už zapomněl, tak začnu od začátku. Vybral sem si k tomu model Beta 1400, měl ho někdo z vás? Případně zkušenosti s ním.
Dík Martin

Ahoj,
Nestraš, to se nezapomíná. Jezdit na kole pokud ses jednou naučil, tak také už nezapomeneš.
Ta Beta by měla lítat skoro sama. Kam chodíš okolo Ostravy?
Ivan
TAZmania

#821 Příspěvek od TAZmania »

Kdysi sme chodili směrem na klimkovice k vodojemu. Až to koupím a složím, tak zajdu na polanecké louky, tam je místa habaděj. Možná i k těmklimkovicím.. Akorát sem dneska dodělal lodičku, tak sme byli s kolegou ve svinově pod mostama pouštět
margol

#822 Příspěvek od margol »

TAZmania píše:Po delší době sem se rozhodl, že se vrátím k lítání. Jelokož sem to všechno už zapomněl, tak začnu od začátku. Vybral sem si k tomu model Beta 1400, měl ho někdo z vás? Případně zkušenosti s ním.
Dík Martin

S Betou se lítá dobře, odpouští chyby. Když už nevíš co, tak stačí pustit kniply a ona se srovná. Zvládne i něco akrobacie. Na naučení super. K vodojemu na Klimkovice nechoď. Od té doby co jsou v provozu ty trafáky jsem tam 2x spadl na zarušení.
TAZmania

#823 Příspěvek od TAZmania »

margol, dík za upozornění, kam jinak chodíte?
alonzo

#824 Příspěvek od alonzo »

Ahoj a vitam Te v parte Porubskych modelaru. Litame v Martinove za Hruskou. Neni to rozlohou velky jak v polance ale staci nam to k pohodovymu litani.
TAZmania

#825 Příspěvek od TAZmania »

alonzo píše:Ahoj a vitam Te v parte Porubskych modelaru. Litame v Martinove za Hruskou. Neni to rozlohou velky jak v polance ale staci nam to k pohodovymu litani.

O tom vím, byl sem se tam kouknout s děckem na kole, ale už sem to nedržel 10 let v ruce, tak potřebuju trochu větší prostor bez stromů, ale přijedu se zase kouknout
Zamčeno

Zpět na „Kluby“