Rozdíl ve verzích stampede vxl 4x4

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
stavik
Kontaktovat uživatele:

Rozdíl ve verzích stampede vxl 4x4

#1 Příspěvek od stavik »

Ahoj. Chci si koupit svůj první model auta. Líbí se mi Stampede VXL 4WD se stříďákem. Dá se koupit starší model na podvozku slasche
http://www.rc-store.cz/490/traxxas-stam ... truck.html
a taky tento novější
http://rc-dily.cz/elektro/23436-traxxas ... -lipo.html
Jaké jsou mezi nimi rozdíly? Vím, že motor, dodávaná baterka. Ještě něco?Rozměrově by měly být stejné, vysílačka stejná, "voděodolné" jsou oba, oba s ventilátorem, i když na ofic stránkách na fotce ventilátor není vidět?. Snad prodejci udávají správné parametry.Vzal bych ten levnější.
Stiwo

Re: Rozdíl ve verzích stampede vxl 4x4

#2 Příspěvek od Stiwo »

Co já vím tak se liší jen baterkou. A ventilátor není ani při jednom. Ale je možné že nemám pravdu.
Axial scx10 JK, Traxxas Slash 2WD, Spektrum DX4S Bixler 1.1, Spektrum DX6
stavik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od stavik »

Stiwo píše:Co já vím tak se liší jen baterkou. A ventilátor není ani při jednom. Ale je možné že nemám pravdu.

Ale píšou: regulátor Traxxas s integrovaným ventilátorem VXL-3s. Podvozek stejný?
Máte někdo tuhle baterku v stampede na podvozku slashe? Nebo ve slashovi? http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... OVED_.html
Stiwo

#4 Příspěvek od Stiwo »

Ano podvozek je stejný jen jeden prodejce píše že šasi je na bázi sleshe a druhý ne :wink: Jak to je s tím ventilátorem nevím :?
Xenomorfus

#5 Příspěvek od Xenomorfus »

K tomu ventilatoru, regulator ma standartne vyvod k napajeni vetraku a da se k nemu original (Traxxas 3340) dokoupit a pripojit (na oficialnich strankach pisou "accessory item, sold separately"). Pripadne nejakou nahradu jako napr: http://www.gme.cz/dc-ventilatory-25x25- ... -p625-107/.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
stavik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od stavik »

Tak jsem koupil tu verzi 6708.Mam k tomu objednane 2s baterie.Na tu nimh to jezdi dostatecne rychle,takze lipa budou good.Jeste zvazuji koupi origo ventilatoru na regl,ale cena vysoka.Jak tam uchytit jiny ventilator?Bude vhodny nejaky 7V vysokootackovy?Na motor pasuje ten pasiv co je na ss 540?Diky
Xenomorfus

#7 Příspěvek od Xenomorfus »

Uchyceni ventilatoru je mozno vice zpusoby, at uz upravou nejakeho uchyceni ventilatoru pro pasivni chladice v sestavach PC (Chipset apod. (tam,kde to neni chyceno v desce)) nebo vrutama, texama primo do mezizeberniho prostoru pasivniho chladice regulatoru. BEC napeti je u VXL-3s regulatoru 6V (predpokladam,ze je i na vyvodu na ventilator), takze v podstate jakykoliv ventilator kolem 6V (pripadne 5V s nejakym malym odporem by asi sel taky). 550-ka i 540-ka maji shodny prumer, jen delka je tam o chloupek jina.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
stavik
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od stavik »

Xenomorfus píše:Uchyceni ventilatoru je mozno vice zpusoby, at uz upravou nejakeho uchyceni ventilatoru pro pasivni chladice v sestavach PC (Chipset apod. (tam,kde to neni chyceno v desce)) nebo vrutama, texama primo do mezizeberniho prostoru pasivniho chladice regulatoru. BEC napeti je u VXL-3s regulatoru 6V (predpokladam,ze je i na vyvodu na ventilator), takze v podstate jakykoliv ventilator kolem 6V (pripadne 5V s nejakym malym odporem by asi sel taky). 550-ka i 540-ka maji shodny prumer, jen delka je tam o chloupek jina.

Ale já mám velineon 3500...Ten je stejného průměru?
Stiwo

#9 Příspěvek od Stiwo »

[/quote] Ale já mám velineon 3500...Ten je stejného průměru?[/quote]

3500 je počet otáček na V, ne velikost, velikost Velineona 3500 je 550 :wink:
Odpovědět

Zpět na „Auta“