Před více jak 10ti lety jsem koupil od pána z Blanska motorizovaný větroň s Titanem 23cm3 rozpětí cca 4 metry. Je na něm popis Rotax Falke imt.-HB - 2189 Dal jsem do něj el.motor a počítám se 6ti článkem, když nebude stačit - přidám. Bohužel nemám poznačené těžiště a nevím jak na to. Mužete mi někdo poradit? Letadlo má šíp dopředu něco jako Blaník. Pomohla by i rada na velikost výchylek a mix brzdy-výškovka. Milan
Existuje portal se zeleninu.Tam v albu "Teorie a praxe" (titulni strana spodni radek), borci pisou i na obrazcich ukazuji ,jak se v klidu domova dopracovat k urceni teziste u ruznych typu letadel: https://veka1.rajce.idnes.cz/ ...
Díky za odpověď, našel jsem u výrobce (nebo prodejce) p.Pichlera stále je skladem 3metrovka uvítal bych názor a osobní zkušenost s provozem tohoto typu modelu Milan
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru