● @HLA MR PROPER bude také určitě skvělý detergent. Já to ponejvíc řeším dle "vzorce": Zubař se ptá muže na křesle: Jakou zubní pastu používáte? Tu, co po nákupu manželka dá do koupelny.
● Na pracovištích kde se používaly ruční měřáky jsem si zavedl (1 až 2x do roka) sanitární den. Vlhnou jarovým hadrem se povrch otřel. Štěrbiny se předtím vzaly něčím jako zubní kartáček. Zasklené okénka se stříkla kapkou Ironu nebo Okeny papírovým ubrouskem vyleštilo. Brašna nebo skladovací krabice se vyluxovala štěrbinovou hubicí, A zas byl na delší čas pokoj. Když jsem vzal měřák do ruky, tak se mi k ní nelepil.
● @dudaj Ono se někdy (bez zkušeností) těžko poznává. Tak tu běží oboje. Někdy i nějaké další. Neřeším to. Pokud mám zkušenost nebo názor "tak přihodím polínko".
● Madlo vysavače (který jsem začal) dokončím doufám brzo. Tam to bylo něco co jsem před tím u měkčených plastů nepotkal.
Přidaná měkčená vrstva byla dost tenká. Buď na vnitřní straně chemicky nebo tepelně aktivována a přitisknutá. Spíš to vypadalo jako tixotropní (nestékající) tmel, nebo poměrně hustý lak, po zaschnutí pružný (? akrylátové barvy pro vodorovné dopravní značení? - ? bílý gumoasfalt?)