Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 17.05.2023 20:53 
Mazák
Mazák

Ahoj, dnes jsem koupil u hnízdila dva regulátory 50A skywalker a až doma zjistil, že jsou menší než puvodní skywalkery 50A navíc už nejdou programovat kartou Turnigy, jelikož pro programování tohoto nového typu zřejmě slouží čtvrtý žlutý kablík na dalším konektoru plus jiný programovač.
nakonec se mi ho padařilo naprogramovat pákou vysílačky, ale i nejpomalejší rozběh motoru funguje oproti starému typu rychle.

čeho se ale bojim, bojim, velikostně odpovídají ty nové tak 25/35A regulátorum, tak jestli tady s tím nemá někdo nějaké zkušenosti.

ted večer jsem tedy objednal znovu ještě dva 50 kový skywalkery u domanskýho, tak doufám, že to budou ty starší---dražší.

https://www.google.com/search?q=skywalk ... e&ie=UTF-8

PříspěvekNapsal: pát 19.05.2023 11:19 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Obrázky: 0
Ony se dělají čím dál tím menší a lepší FETy, případně stejně velké, méně topící (nemusí být velký chladič), takže bych se rozměrově menšího ESC nebál.

Profil Soukromé album  

PříspěvekNapsal: pát 19.05.2023 16:49 
Mazák
Mazák

prikrylm píše:
Ony se dělají čím dál tím menší a lepší FETy, případně stejně velké, méně topící (nemusí být velký chladič), takže bych se rozměrově menšího ESC nebál.

Ok. Ale upřimě, at jdou s těma věčnejma novotama do prdele.něco se ti osvědči a za rok koupiš tu samou věc uplně jinou. Vem čert velikost ale nejde programovat kartou kterou šel ten starši typ a když i tady to zkousneš nechová se ten regl stejně jako ten starši typ—- pomalý nábeh motoru už není pomalý, pouze měkký. Takže na moje potřeby naprosto nepoužitelný. Doufam že ty co jsem potom objednal u domanskyho nebudou zase tady ty sračky. Hnizdil je obědnal taky v doměni že obědnává ty starý. Možná je použiju bud do dvoumotorovyho hydroplana— měli by snad umět přez žluty kablik reverz motoru, to by se na hydroplánu hodit mohlo, nebo do nějakejch menšich větronackych poletuch bez klapek kde by se reverz motoru možná dal při přistání taky využit. Určitě ale nemam moral ty pidiregly testovat ve 4m maketě větroně jestli to fakt stačí, nebo to jen ojebali jak se dalo. Mgm compro kdysi taky zmenšil 40A regl a taky stál oproti větši variantě za prd.