Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Velocidrone
PříspěvekNapsal: stř 30.11.2022 19:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 583
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 49
Ahoj.
Nedarí sa mi spustiť launcher v simulátore Velocidrone, windows 10 64bit.
Stále vypisuje connection issues.
Uložený a odzipovaný je inde ako C/Program files, nič iné som v manuáli nezistil.
Čo s tým?
Ukazuje stále:

Příloha:
velo.jpg
velo.jpg
[ 73.39 KiB | Zobrazeno 1311 krát ]



Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Velocidrone
PříspěvekNapsal: čtv 01.12.2022 18:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2020
Příspěvky: 1046
Bydliště: Žilina, let.Hôrky-Brezovec , SK
Obrázky: 7
Bud maju padnuty update/authentical server alebo mas zapnuty nejaky husty firewall. Skor to prve , skus pockat par hodin / dni , pripadne si zisti niekde na ich fore ci este funguju...

_________________
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Velocidrone
PříspěvekNapsal: pát 02.12.2022 7:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 583
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 49
Ďakujem, skúšal som vypnutie firewall a nič.
Ľ.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz