Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Logo500 - resurrection - howto
PříspěvekNapsal: stř 27.03.2024 18:59 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.8.2022
Příspěvky: 7
zdar kamaradi, po 12 letech jsem vytahl Logo500. pred temi lety jsem logo napucoval a strcil do igelitovejch pytlu.
naloz masiny je tato:
- novy bocnice
- bls251 - k tomu snizovac napeti
- savox 1258tg
- vbar 4.0.20 - stribrny sensor
- kontronik 80A
- scorpion 4025-1100kV
- lepsi deska cykliky /kulace maji M3/, listy EDGE 550

vydelal jsem z toho JETI prijimac, vysilac graupner mx-16 s modulem JETI jsem si nechal na simulator.
napipal jsem zhruba prijimac gr-24 a vysilac mx-20. na stole vsechno cajk.

chtel bych vedet, co si myslite o tom, co bych mel se strojem po takove dobe udelat, aby bylo vse ok? dekuju


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Logo500 - resurrection - howto
PříspěvekNapsal: stř 27.03.2024 20:47 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.8.2022
Příspěvky: 7
koukam, ze na 2x bec /jeden byl do rx, druhej do vbar/ mam jeste jakysi odruseni.
vstabi 4.0 mi vyhovovalo maximalne.

menit remen? rozdelat a namazat serva? sehnat novej vbar? do niceho z toho se mi nechce ;[


Přílohy:
logo_01.jpg
logo_01.jpg
[ 532.2 KiB | Zobrazeno 815 krát ]

logo_02.jpg
logo_02.jpg
[ 633.36 KiB | Zobrazeno 815 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Logo500 - resurrection - howto
PříspěvekNapsal: stř 27.03.2024 21:36 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.2.2024
Příspěvky: 14
Zkontroloval bych maximálně řemen, zda nemá viditelné praskliny a hurá do vzduchu. Pokud byl vrtulník v suchu a mimo prach...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Logo500 - resurrection - howto
PříspěvekNapsal: čtv 06.06.2024 22:38 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 10.11.2020
Příspěvky: 82
Bydliště: Líbeznice
Tak už to létá?

…Možná bych zjednodušil elektroniku - z Kontroniku (ale 80HV) dávám slave do FBL a master do Rx - to vše bez externího Becu a na přímo 6V serva (BEC nastaven na 5,9v).

…A pak si zapnul telemetrii, jestli FBl umí. Graupner (MZ24) to umí přes Spirita a u Kontroniku funguje moc dobře - RPM, napětí, proud.

_________________
MSF - Sniper(s) & Logo(s) & LA700’s


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz