Mini UFO 99

Modely od vypuštění neřízené. Házedla, gumáky i volné motoráky. Jak soutěžní, tak rekreační
Odpovědět
Zpráva
Autor
vrato
Kontaktovat uživatele:

Mini UFO 99

#1 Příspěvek od vrato »

Ahojte podla planu som zatial "vystruhal" jednotlive diely a pred lepenim sa chcem poradit, ako ktory diel zalepit, aby som mal co najmenej problemov pri nastavovani kruhoveho letu. Samozrejme nakreslene je vsetko sumerne, ale viem, ze napr pri rovnej VOP sa odporuca ju trosku naklonit a tak isto smerovka by asi nemala byt zalepena priamo. Tu je vyskovka do vzpatia. Negativ a pozitov neviem ako dosiahnem na kridle z plnej balzy. Priznam sa pri bruseni som to neuvazoval.

Na vekovych strankach som nieco nasiel, ale chcel by som od vas rady na tento konkretny model.

PS: ak bol tento model v modelari, tak mi mozete hodit cislo vydania. Skusim to najst.
01-29-2025, 12-32-57.png
Jirka Schifi Zatec

Re: Mini UFO 99

#2 Příspěvek od Jirka Schifi Zatec »

Ahoj Vrato,dovolim si odpovedet na tvoji otazku. ;) Ptas se jak na vychyleni vop aby model lepe zatacel v kluzu nebo-li aby vop ho do te zatacky jako-by navadela jestli jsem to dobre pochopil.Je to jednoduche,ale zalezi jestli jsi tzv.pravak nebo levak.V pripade ze pravak tak budes ero samozrejme hazet pravou rukou a kluz bude do leva-takze kdyz se budes divat na model ze predu tak prava polovina vop bude mirne nahoru a tudis leva dolu,to je vse.Ahoj Jirka Sifi. :)
vrato
Kontaktovat uživatele:

Re: Mini UFO 99

#3 Příspěvek od vrato »

Vdak, idem na to.
Odpovědět

Zpět na „Volný let“