Zjistil jsem, že napětí, které ukazuje displej na vysílači Flash 5 je asi o 1 volt vyšší, než naměřím voltmetrem přímo na bateriích. Máte někdo podobnou zkušenost, nebo ten můj ukazatel na vysílači švindluje. Už při nabíjení mi bylo divné, že napětí leze přes 12 V (displej na vysílači) a tak jsem asi zbytečně ukončoval nabíjení předčasně.
nalim píše:Zjistil jsem, že napětí, které ukazuje displej na vysílači Flash 5 je asi o 1 volt vyšší, než naměřím voltmetrem přímo na bateriích. Máte někdo podobnou zkušenost, nebo ten můj ukazatel na vysílači švindluje. Už při nabíjení mi bylo divné, že napětí leze přes 12 V (displej na vysílači) a tak jsem asi zbytečně ukončoval nabíjení předčasně.
Vezmi jinej merak a znovu zmer, muze to byt blbe nastaveny.
Ja nechavam Flash5SX nabijet normalne pres noc. Mam tam osmiclanek 700mAh a druhy den mi pak vysilac ukazuje 11,9V. Vzhledem k tomu ze osmiclanek by mel pri nabijeni koncit na 11,84V tak baterky pokladam za nabite. Nak
no tka špatně naprogramovaný prcesor,tak ale mně třeba optic nepípá vůbec při snížení napětí,lítám si a naraz se podívam na displej a tam je 8.5V a větroň v 250m nad hlavou... to byl šupec dolů... chuák Flash to nerozdýchal,tak jsem je dal,dvakrát pípl a vypl se,optic s tím v pohodě jel dál...
tiez som mal ten problem....na doske je trimer,ktorym to doladis,ale radsej si to daj spravit v servise...rozhodne by som to riesil,lebo v case ked ti to zacne pipat,uz si 1V pod bezpecnym napatim