eshop Firelovers

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kocispavel
Kontaktovat uživatele:

eshop Firelovers

#1 Příspěvek od kocispavel »

Tak jsem si objednal u Firelovers karbonové trubky 3 ks 10x1 a 1 ks 4x0,5. Vše metrovky.
V pondělí vyzvednuto na výdejně GLS - balíček se mi zdál nějaký krátký - a doma po rozbalení na mě vypadly dvě trubičky snad pro mažoretky, jiné a krátké. Ale zato jedna byla bílá a druhá stříbrně metalizovaná... Po telef. urgenci a dohodnutém emailu mě dnes kurýr přivezl to správné a odvezl to špatné. Přišly 3 trubky 10x1 a 1 trubka 4x0,85.... Takže zase těsně vedle.
Napsal jsem jim, že si holt musím poradit jinak a jinde. Kdo tady ještě prodává karbonové trubky, ale ty příčně pletené?

Pavel
guchar

Re: eshop Firelovers

#2 Příspěvek od guchar »

@kocispavel Když jsem psal tohle mudrování UHLÍK vs GRAFEN
a prolétal stránky (nejen) Modelářských obchodů, tak mi utkvěl v paměti PM Pecka Modelář
Délky (na té první stránce) 1000 a 800 mm. Průměry si musíš dohledat v "Uhlíková trubka pletená "
dudaj

#3 Příspěvek od dudaj »

Ano taky mi ten člověk přijde trochu mimo. Ale jinak ta cena i velikost nabídky je bezkonkurenční.
Ty jsi s ním mluvil po telefonu ? Já mu volal a psal že nemůže mluvit a abych mu napsal textovku.
Prostě nabyl jsem dojmu, že je němý. I ten telefon je na stránkách špatně dohledatelný.
Já příště radši zajedu na Žižkov osobně.
kocispavel
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od kocispavel »

Ahoj,
ani jsem to původně nechtěl nějak rozmazávat - jsme lidi, stane se že se něco poplete. Ke cti je potřeba říct, že po telefonátu ( byť mě ten člověk přišel trochu mimo ) mě hned druhý den ráno přišla sms od kurýra, že mi vede zboží a odveze si ty špatné. No a pak po rozbalení se fáze očekávání změnila ve fázi zklamání. Tak jsem napsal do Firelovers email, že teda zase trochu mimo, ale ať už to nechají tak. A to už bylo bez reakce.
Zdravím.
Pavel
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“