XJT Lite pracuje v režimu FCC a
X20ka je LBT. To je ten problém? Poradíte mi řešení? Nakoupit dalších 8 ks přijímačů mi moc pod fous nejde.
Díky Jirka
Miro_V píše:Nepises ake mas prijimace , aky firmware v nich a ci v nich mas LBT (euro) alebo FCC (ne-euro) firm.
--Predpokladam ze mas prijimace LBT , takze musis do XJT modulu napalit LBT (europsky) firmware , s FCC (ten je ne-europsky) sa na LBT prijimace nepripojis.
--Potom ti musi ti pasovat verzia firmveru , inak to nesparujes. napr. na ACCST bola verzia 1.xxx , potom 2.0 , neskor 2 nieco , takze ak mas nove radio tak do prijimaca musis napalit verziu min.2.0 (tusim ) , najlepsie poslednu co najdes na Frsky webe. Ak pojdes cez ten XJT modul tak XJT + prijimace musia mat rovnaku (alebo velmi podobnu) verziu. minimalne to prve cislo vo verzii (1,2) musis mat rovnake , niekedy aj dalsie , treba prestudovat...
--Pri napalovani modulu si 3x skontroluj ci napalujes naozaj modul XJT (ext.) a nie vysielac (interny modul)
--A potom pri parovani zvolit spravne hodnoty , protokol ,verziu protokolu (d8,d16 a pod.) , Xjt modul atd.
Firmwary si najdi niekde na Frsky strankach , ja uz tam nechodim tak ti presne neporadim...
makipata píše:Ahoj a děkuju za odpověď.
V přijímačích mám FCC, prvního Taranise bez LBT, jak jsem ho kdysi koupil.
V8R7-II a RX-F802 se mi povedlo z modelů vykuchat a napárovat. Pidi RX od Číňana (DJI malinký 4k) ale ani prd.
Škoda že Frsky něco tak malýho nedělá, Archer R4 do trupu bez řezání nedostanu.
Čtyři kousky jsem zachránil.