F3K a vysílače JETI DS-12

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pilot07

F3K a vysílače JETI DS-12

#1 Příspěvek od pilot07 »

Ahoj ,

V loňské sezóně jsem přešel na vysílač JETI DS-12. Nasatvení programu pro F3K nebylo zpočátku úplně to ono co jsem chtěl, tak jsem si s tím vyhrál a slíbil si, že to zdokumentuju a hodím sem - třeba to někomu pomůže.
Přílohy
Popis programu F3K Jeti DS-12.pdf
(524.7 KiB) Staženo 475 x
Naposledy upravil(a) pilot07 dne pát 07.06.2024 8:41, celkem upraveno 1 x.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: F3K a vysílače JETI

#2 Příspěvek od TomasC »

Hodně inspirativní použití logických spínačů. Díky za ten text.
JiriB

#3 Příspěvek od JiriB »

To autor:
Tvůj popis mě teda spíše "rozesmutnil". I když jsem ho přečetl celý, tak na "to teda nemám" ... :)
Jeden z důvodů, proč jsem šel před lety do Jeti, tak byla i "česká" podpora, ale než jsem po několika letech přišel na to, že režimy se dají přesouvat, řídit tím jejich prioritu, aniž je o tom v návodu zmínka, tak mě to rozesmutnilo ještě více....
Díky za čas, který jsi dokumentaci věnoval. Nenašel by se někdo, kdy by takto "sjel nějaké pokročilé" F5J ? dik, J.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od TomasC »

JiriB píše: řídit tím jejich prioritu, aniž je o tom v návodu zmínka, tak mě to rozesmutnilo ještě více

Jen jsem v rychlosti otevřel návod na straně 65
Letové režimy si můžete pro lepší přehlednost pojmenovat. V jednom okamžiku může být aktivní pouze jeden letový režim, proto má každý vytvořený letový režim svoji prioritu danou pořadím v seznamu letových režimů.

A znova na straně 67 dokonce tučně:

Obrázek
Přílohy
Bez názvu.png
JiriB

#5 Příspěvek od JiriB »

... ale jooo, to tam je, ale není tam zmínka, že je možné pořadí režimů "přehazovat" !!!! ...je tam zmínka o "nastavení jako výchozí" .... a tak jsem si zpočátku dělal pakárnu tím, že jsem to nějak rovnal tímto povelem a ... teprve nedávno zjistil, že pořadí je možné přehazovat "přímo"...
.... některé věci mě prostě nenapadají a .. ten návod potřebuji, ale kde nic není ...... :)
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“