Šrouby-kde koupit?
- Radek1980
- Kontaktovat uživatele:
Šrouby-kde koupit?
Zdravím,
poradí někdo kde koupit šroubky k uchycení serva do modelu?
Je to ke standardním Hi-tech servům. Mělo by to být myslím 2x11mm, nebo tak nějak.
Nemůžu je nikde samostatně najít a když je najdu, tak nejsou skladem.
Předem díky
poradí někdo kde koupit šroubky k uchycení serva do modelu?
Je to ke standardním Hi-tech servům. Mělo by to být myslím 2x11mm, nebo tak nějak.
Nemůžu je nikde samostatně najít a když je najdu, tak nejsou skladem.
Předem díky
Radek
Špatná zpráva je ta, že čas letí. Dobrá zpráva je ta, že vy jste pilot.
Špatná zpráva je ta, že čas letí. Dobrá zpráva je ta, že vy jste pilot.
Re: Šrouby-kde koupit?
Zřejmě jsi měl na mysli vrtuty, protože těmi se to běžné připevňuje k dřevěné konstrukci modelu. Dá se koupit sada ND, balíček s pákami a dalším příslušenstvím k servům, včetně těch vrutů. Jinak jestli máš aspoň jeden, tak si ho oměř a porozhlédni se v nějakém hobby marketu. Možná bys našel i podobné mezi modelářskou bižuterií. Určitě nemusí být vždy originální.
Hitec Aurora 9X
Pokud netrváš na délce 11 mm (bez hlavičky) a sháníš vruty, zadej do vyhledávače
Vrut Pan Head 2,2x9,5
a najdi si nejbližšího prodejce, nenapsal sis bydliště. Já třeba chodím do Ostravy, tam je mají i na prodejně.
https://www.pvmodel.cz/produkt/-vrut-pan-head-22x95-u65216
Vrut Pan Head 2,2x9,5
a najdi si nejbližšího prodejce, nenapsal sis bydliště. Já třeba chodím do Ostravy, tam je mají i na prodejně.
https://www.pvmodel.cz/produkt/-vrut-pan-head-22x95-u65216
Rozdíl mezi chlapcem a mužem je pouze v ceně jeho hraček.
-
Petr Budai
AKROS - např. https://www.akros.cz/srouby-do-plechu-s-pulkulatou-hlavou-s-krizovou-drazkou-din-7981c-a2
nebo
Briol s.r.o. - www.briol.cz
nebo
Briol s.r.o. - www.briol.cz
Akros má výborný sortiment, vřele doporučuju i na jiný, nejen modelářsky využitelný, spojovací materiál. Jen mají (bohužel) podmínku nejmenší částky za nákup 50,-Kč.
Hitec Aurora 9X
DAF píše:Akros má výborný sortiment, vřele doporučuju i na jiný, nejen modelářsky využitelný, spojovací materiál. Jen mají (bohužel) podmínku nejmenší částky za nákup 50,-Kč.
Opravdu je to asi to nejlepší..
Kdo byl osobně .. ví .. malý obchůdek , ale veliké možnosti !!
Před návštěvou Akrosu ale doporučuju si nejdřív doma na netu (odkaz zde už je výše) vyhledat katalogová čísla konkrétního spojovacího materiálu, který člověk shání. Mají to docela dobře zobrazené, tak s tím nebude větší problém, jen bude se člověk musí probrat těmi tunami možností. Pak už jde prodej opravdu rychle.
Hitec Aurora 9X
https://www.aliexpress.com/item/3291527 ... 67farT17Kd
rozměry dle výběru.
Nebo ještě levněji s free poštovným.
https://www.aliexpress.com/item/3287900 ... 695e1f18b1
rozměry dle výběru.
Nebo ještě levněji s free poštovným.
https://www.aliexpress.com/item/3287900 ... 695e1f18b1
Dneska jsem v handycorp kupoval sto M3 podložek, pak inbusy od šesti délek M3 šroubů + samojistné matky po dvaceti, po deseti M4 a podložek, plus 30m nějaké šňůrky a asi ještě něco.
Platil jsem +/- 150 kaček a měl to v ruce hned. To fakt stojí za to objednávat Z Čajny bez poštovného s až několika týdny čekání a úsporou jednoho či dvou piv...
Lidi, máte rozum?
Platil jsem +/- 150 kaček a měl to v ruce hned. To fakt stojí za to objednávat Z Čajny bez poštovného s až několika týdny čekání a úsporou jednoho či dvou piv...
Lidi, máte rozum?
Kdysi měly PC Bazary za pár kaček krabičku - montážní směs - šroubky M i Witvort, podložky distanční sloupky, ...
Těch pár na serva se tam našlo. Zbytek tvořil PRVNÍ POMOC při problémech montáže počítačů a jiného HW.
Těch pár na serva se tam našlo. Zbytek tvořil PRVNÍ POMOC při problémech montáže počítačů a jiného HW.
zdzd píše:...Lidi, máte rozum?
No, nepotřebuju ušetřit na jedno či dvě piva. Ale když narazím na obchodníka, který má velký výběr, v klidu si u toho vypiju skleničku či dvě vína a beze spěchu objednám do zásoby, často ne pár kusů či deset/dvacet, ale rovnou po 100 kouscích, malinké vrutíky (pod 1,5mm) klidně po tisícovce. Nemusím nikam jezdit, psát si seznam před návštěvou krámu, rozmýšlet se mezi regálama či honit prodavače do skladu. v klídku to pak vyjmu z kaslíku.
Prostě to někdo může mít nastavené jinak než ty a neznamená to že jsme blbí
P.S. Pokud na něco fakt pospíchám, samozřejmě to objednám tady, ale zase tak moc to hraní nespěchá aby to nepočkalo 2-3 dny
jyrry.webnode.cz
Pánové, když se podíváte na jejich sortiment, pochopíte. Jinak když budete objednávat v jakémkoliv e-shopu, stejně budete dřepět u kompu, čučet na monitor a rozhodovat se, co vyberete. Ano, na místě to za vás vybere prodavač, když mu řeknete požadavek. Ale protože druhů spojovacího materiálu mají opravdu nepřeberné množství, ta chvilka u kompu mě nezabije. O to rychleji budu, v případě osobní návštěvy, vyřízen. Pokud budu objednávat přes net, stejně to musím naklikat, podobně jako na HobbyKingu, Aliexpress a dalších.
Jako příklad se tam podívejte s jakými různými tvary hlav tam nabízejí šrouby. Někdy se hodí ten, jindy onen tvar, tak proč to nepřebrat. To není jako v OBI, Bauhausu, Baumaxu, nebo Hornbachu, tady je opravdu z čeho vybírat.
Protože mám ten obchod "za rohem", řeším to osobně, jen se musím utrhnout, protože zavírají na můj vkus poměrně brzo (jsou holt zařízení na jiné zákazníky).
Jako příklad se tam podívejte s jakými různými tvary hlav tam nabízejí šrouby. Někdy se hodí ten, jindy onen tvar, tak proč to nepřebrat. To není jako v OBI, Bauhausu, Baumaxu, nebo Hornbachu, tady je opravdu z čeho vybírat.
Protože mám ten obchod "za rohem", řeším to osobně, jen se musím utrhnout, protože zavírají na můj vkus poměrně brzo (jsou holt zařízení na jiné zákazníky).
Hitec Aurora 9X
DAF píše:Pánové, když se podíváte na jejich sortiment, pochopíte. Jinak když budete objednávat v jakémkoliv e-shopu, stejně budete dřepět u kompu, čučet na monitor a rozhodovat se, co vyberete. Ano, na místě to za vás vybere prodavač, když mu řeknete požadavek. Ale protože druhů spojovacího materiálu mají opravdu nepřeberné množství, ta chvilka u kompu mě nezabije. O to rychleji budu, v případě osobní návštěvy, vyřízen. Pokud budu objednávat přes net, stejně to musím naklikat, podobně jako na HobbyKingu, Aliexpress a dalších.
Toto není reklama ..
Ale tento obchod Vám poskytne asi největší sortiment v ČR .. A za to dostanete vše v nerez a né obyč.železo s povrch uúpravou ..
A navíc za super ceny a téměř vše skladem ..
Ano je třeba se proklikat na konkretní výrobek ...
Při osobní návštěvě každému každému rádi ukáží a poradí s výběrem ..
Je jen pro mnohé nevhodná otevírací doba 7.00 - 15.30
Pro každý šroubek ( množství ) zabalí do samostatného pytlíku s označením dle. rozměru , normy a ks. .... to jistě každému pomůže v případné další objednávce.
Také bych nerad, aby to vypadalo, jako reklama. Ale doposud jsem tam našel vše, co jsem potřeboval. Mají třeba i délky, které v hobbymarketech běžně nejsou k dostání. Opravdu tam nejsem zaměstnán
.
Hitec Aurora 9X