Stavebnice Elektro trenér od Reicharda Brno
Stavebnice Elektro trenér od Reicharda Brno
Na RCPILOTnajdete odkaz na popis stavby EPP modelu Elektro Trenér od brněnské firmy Reichard. Následovat bude zalétání tohoto letadla, dovybavení křídlem s křídelky a zkušenosti s dalším EPP modelem Bambi II. Doufám, že se to bude začátečníkům hodit.
Naposledy upravil(a) Kent dne ned 11.11.2007 23:05, celkem upraveno 1 x.
kroxigor píše:Mám obě křídla a jeden trup. Letové ukázky viz moje www.
Pěkné létání, pěkná videa a ta doprava na plochu na kole, no klobouk dolů. Já to mám bez éra na kole 30-35min a nějak se mi do toho nechce. Nevím kolik šrámů od přepravy, si na balsové konstrukci donesů domů. jistě víc, než se samotného lítání. A tak lítám sám 10min od baráku.
Hoki píše:Pěkné létání, pěkná videa a ta doprava na plochu na kole, no klobouk dolů. Já to mám bez éra na kole 30-35min a nějak se mi do toho nechce. Nevím kolik šrámů od přepravy, si na balsové konstrukci donesů domů. jistě víc, než se samotného lítání. A tak lítám sám 10min od baráku.
Díky Hoki. Já to mám na letiště 25min tak jsme na tom stejně akorád nemám kde lítat za barákem bydlím přímo v centru
S trenérem zatím jezdím jenom autem ten se do báglu nevejde
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Hlasim, ze jsem prave byl zaletnout Bambi II (motor 200W Power HD, regl. 25A PowerHD, prijimac HFS-05MS, serva: MEX 12 na kridelkach, 2x E-Flite S75 vyskovka a kormidlo, baterie Li-Pol 3 clanek 1700MAh, vrtule APC 9x4,7 Slow Fly).
Dojmy - mooooc hodnoucky letadlo, pokud nekdo zacinate, muzu jedine doporucit. Nenarocne na stavbu i pilotaz. Muj motor je teda zbytecne silnej, od 2/3 plynu se vzpina jak statny hrebec. Rada na zaver: utahujte srouky u tahel faaakt poradne, me se jaksi ve 4 minute letu nekam vyparilo tahlo leveho kridelka a nasledoval nekontrolovany vykrut smer zem - vysledek odrena vrtule a zlomeny kridlo, nic co by nezvladlo trochu pryskyrice
Letu zdar, tomu na snehu obvzlast.
Dojmy - mooooc hodnoucky letadlo, pokud nekdo zacinate, muzu jedine doporucit. Nenarocne na stavbu i pilotaz. Muj motor je teda zbytecne silnej, od 2/3 plynu se vzpina jak statny hrebec. Rada na zaver: utahujte srouky u tahel faaakt poradne, me se jaksi ve 4 minute letu nekam vyparilo tahlo leveho kridelka a nasledoval nekontrolovany vykrut smer zem - vysledek odrena vrtule a zlomeny kridlo, nic co by nezvladlo trochu pryskyrice
Letu zdar, tomu na snehu obvzlast.
Live smart, die happy...
Re: Stavebnice Elektro trenér od Reicharda Brno
Kent píše:Na RCPILOTnajdete odkaz na popis stavby EPP modelu Elektro Trenér od brněnské firmy Reichard. Následovat bude zalétání tohoto letadla, dovybavení křídlem s křídelky a zkušenosti s dalším EPP modelem Bambi II. Doufám, že se to bude začátečníkům hodit.
ETQ provozuji skoro rok. Je to prima letadlo. Doporučuji pro lepší polétání vybavit stříďákem. Dal jsem tam číňana od Belu BM2410-12 a je to paráda - více na mém webu.
Mě to velice dobře lítá i na tu 400ku. Vrtuli mám pořád původní, až na první let přistávám vždy jak do peřin.
Abych nezapomněl mám v tom:
3x servo E-Flite S75
LipPol RC-System 2S1P 1350 mAh
regl Jeti JES20
přijímač HiTec HFS-06
Abych nezapomněl mám v tom:
3x servo E-Flite S75
LipPol RC-System 2S1P 1350 mAh
regl Jeti JES20
přijímač HiTec HFS-06
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám