LongShotII oprava křídla
LongShotII oprava křídla
Poraďte prosím jak opravit zlomené křídlo na konci u kolíku.Drží v celku ale hned za kolíkem došlo při zvednutí éra nahoru ( vím,že jsem Lama to prosím nekomentovat) ke zlomení. Po narovnání jsou na průhledném potahu rýhy a na modré pěně též. Napadlo mne navrtat dirky a injekcí purexu to nechat samovyfouknout zpět. nejdříve se ale zeptám Děkuji.
Projdi si tuto stránku Libora Kolmana. Stalo se mu něco podobného. http://www.kolmanl.info/index.php?show= ... LONGSHOT2;
makyk píše:Projdi si tuto stránku Libora Kolmana. Stalo se mu něco podobného. http://www.kolmanl.info/index.php?show= ... LONGSHOT2;
Stalo se mu úplně to samé
sorry zabudol som, že pracujem na stránke a staršie veci som tam zatial nedohádzal s5
stalo sa mi niečo podobné na vertexovi, raz som ho škrkol o zem a raz som sa chcel uhnúť kamarátovi ako išiel oproti mne a jak som podvihol model za krídlo, tak ruplo
Oprava spočívala v tom, že som rozobral konec krídla, totálne som ho odstrojil, vlepil nový styrodur a zavákuoval
a druhý konec som opravil dosť podobne. Keď obnovým web, tak to sem niekedy prihodím.
stalo sa mi niečo podobné na vertexovi, raz som ho škrkol o zem a raz som sa chcel uhnúť kamarátovi ako išiel oproti mne a jak som podvihol model za krídlo, tak ruplo
Oprava spočívala v tom, že som rozobral konec krídla, totálne som ho odstrojil, vlepil nový styrodur a zavákuoval
... urobíme tak, aby bolo dobré ...
ten konec krídla čo som šuchol o zem ... tú zlomeninu pri kolíku nemôžem už nájsť ..., inak to bolo obdobné
ps.: po oprave som s ním ešte dlho lietal, potom som ho predal a dotyčný ho má už dlho a je spokojný...
ps.: po oprave som s ním ešte dlho lietal, potom som ho predal a dotyčný ho má už dlho a je spokojný...
... urobíme tak, aby bolo dobré ...
Pro mne je maximálně dostupná technologie jakou použil Libor. Vakuování a a to znovusochání musím přenechat výrobním závodům a nadšencům tvého typu. Spíše mne udivuje když vidím kolik "mistrů" tesařů se utlo, že se o tom to problému nikde nikdo nezmiňuje. Co je všude fotek a nákresů jak držet, jak vrhat ale aby někdo uvedl tučným písmem : "Hlavně při držení za kolík nezvedat v ose X !!!" to ne