Elapor a UHU Por? (Multiplex)
Elapor a UHU Por? (Multiplex)
Ahoj,
mate prosim nekdo dlouholetou zkusenost se slepenym elaporem (Multiplex) pomoci UHU Poru?
Koupil jsem si FunCuba a prolezam ruzna fora jak to lepit. Osobne se mi nedobre dela s CA lepidlem, ale udajne stredni s aktivatorem lze pouzit. Nicmene lepeny spoj je spis krehky?
Ja mam z Depronu zkusenost, ze UHU Por je pruzny i po 2 letech a spis praskne Depron, nez lepeny spoj. Navic se mi s nim fantasticky dela.
FunCub je uz ale tezsi ero a mam do nej motor 3536-1050kv s 12" vrtuli, aby se to neutrhlo. Zvlast tam co se lepi plast-elapor.
Dekuju!
mech1
mate prosim nekdo dlouholetou zkusenost se slepenym elaporem (Multiplex) pomoci UHU Poru?
Koupil jsem si FunCuba a prolezam ruzna fora jak to lepit. Osobne se mi nedobre dela s CA lepidlem, ale udajne stredni s aktivatorem lze pouzit. Nicmene lepeny spoj je spis krehky?
Ja mam z Depronu zkusenost, ze UHU Por je pruzny i po 2 letech a spis praskne Depron, nez lepeny spoj. Navic se mi s nim fantasticky dela.
FunCub je uz ale tezsi ero a mam do nej motor 3536-1050kv s 12" vrtuli, aby se to neutrhlo. Zvlast tam co se lepi plast-elapor.
Dekuju!
mech1
Re: Elapor a UHU Por? (Multiplex)
Mam Twinstara slepeneho uhuporem pet let a bez problemu.
Všechny éra od multiplexu lepím uhu porem,jen do okrajů ještě přidávám trošku řídkého sekunďáku.Drží to už pár let absolutně bez problémů.
Diky! Diky moc! Presne co jsem chtel slyset 
Nemusim se bat slepovat ty plastovy vyzuthy (motorove loze, trup, kridlo) taky UHU Porem?
To zakapnuti na par mistech trosickou vterinaku je asi dobre, to pouziju!
Nemusim se bat slepovat ty plastovy vyzuthy (motorove loze, trup, kridlo) taky UHU Porem?
To zakapnuti na par mistech trosickou vterinaku je asi dobre, to pouziju!
taky lepim uhuporem a opravuji přelaminovanim skelnou tkaninou .
zbek
aircombat
aircombat
odmasti to
vykoupej to v jaru a pak lihem vse je ,,mastne,, od separatoru
vykoupej to v jaru a pak lihem vse je ,,mastne,, od separatoru
Diky moc!
To jsem se docetl, to delam, uz kvuli airbrushi.
Nicmene jeste zdrsnuju dotekove plochy 400kovou.
To jsem se docetl, to delam, uz kvuli airbrushi.
Nicmene jeste zdrsnuju dotekove plochy 400kovou.
hlavně si neobrus ty vystupky!
Ty velky myslis?
Nebo jsou tam nejake mensi?
Nebo jsou tam nejake mensi?
Já mám Sky Surfera taky lepeného UHU Porem. Jen mě trochu překvapilo, že to časem žloutne, i když při lepení ani není moc vidět, že by to někde vyteklo.
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6
Měl jsem FunCub, dodnes lítá, lepení Uhu Porem a plastové čuramenty vteřiňákem .
Zdôraznil by som tú úpravu povrchu pred lepením. Inak to môže dopadnúť aj takto. 
rock star se rozpada ve vzduchu běžně hold to lepil činan Jak si snim jinak spokojeny ????
a nepouživat aktivator odmastita muže seto i zdrsnit a nemuže se todle stat
a nepouživat aktivator odmastita muže seto i zdrsnit a nemuže se todle stat
To, čo odpadlo, som lepil ja. Po úprave styčných plôch prebrúsením, to už neutrhne nikto.
Kvalita ujde, typický Multiplex, letové vlastnosti - trochu iné, ako deklarované, ale dá sa zvyknúť. Mohol by byť aj ľahší. Po zmene koncepcie priamo vo vzduchu, letí aj ako dolnoplošník.
Kvalita ujde, typický Multiplex, letové vlastnosti - trochu iné, ako deklarované, ale dá sa zvyknúť. Mohol by byť aj ľahší. Po zmene koncepcie priamo vo vzduchu, letí aj ako dolnoplošník.
Tak ja bych to prave rad slepil cele UHU Porem ...
Zdrsnuju jak elapor, tak plast. Vterinak sice mam, ale jen ridkej a nemam aktivator a i tak je lepsi, kdyz plastej zaves kridla bude pruznej spis ne?
Jinak jsem nasel ty spary co do sebe zapadaj
Tak uz vim co nebrousit. Trosku se bojim to cele umejt jarem a nasledne lihem, ale kdyz to mate odzkousene ...
Navic na to pak chci strikat airbrushem akrylky, takze to asi bud elepsi.
Zdrsnuju jak elapor, tak plast. Vterinak sice mam, ale jen ridkej a nemam aktivator a i tak je lepsi, kdyz plastej zaves kridla bude pruznej spis ne?
Jinak jsem nasel ty spary co do sebe zapadaj
Navic na to pak chci strikat airbrushem akrylky, takze to asi bud elepsi.