zkušenosti hobbyteam karlín
- LETEC_AMATER
zkušenosti hobbyteam karlín
jaké máte zkušenosti s touto prodejnou? po každé mám pocit že nejsem krom sortimentu v modelářským obchodě................asi nejsem vyvolený a autíčkář 
- LETEC_AMATER
- LETEC_AMATER
Souhlas neochota udělají z vás vola a vy to tak nemáte tak proto se vám to pokazilo, a nechte si to opravit kde chcete my za to neručíme. Konkrétně se jednalo o vysílač MC 15 je to již nějaká doba. Vysílač byl v záruce a řešil jsem ten problém jako obchodník jelikož se Hobbyteam považuje za oficiálního dovozce Graupnera a vysílač byl koupen u nich. Nakonec jsem ho osobně odvezl do Kircheimu a za týden byl zpět a opravený, ale museli jsme zaplati opravu, byť vysílač byl v záruce.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Mam take tuto zkusenost. Byl jsem tam jednou a taky jsem se zarekl, ze uz tam nepujdu. Prvni dojem vynikajici - krasny obchod zevnitr i zvenci, plno zbozi, radost pohledet, ALE...
Za pultem 3 manici, ale nikdo si mne ani nevsiml (byl jsme tam jediny zakaznik), nakonec me oslovil muz s vzezrenim Denyho de Vita a jeho styl me opravdu nenadchnul. Nevim presne, jak to delal, ale pripadal jsem si jako debil.
Ac jsem se puvodne chtel po nakupu pokochat vystavenym zbozim, tak jsem jen znechucene vypadl co nejrychleji to slo. Zbozi jsem dostal, ale radost jsem z toho nemel...
Za pultem 3 manici, ale nikdo si mne ani nevsiml (byl jsme tam jediny zakaznik), nakonec me oslovil muz s vzezrenim Denyho de Vita a jeho styl me opravdu nenadchnul. Nevim presne, jak to delal, ale pripadal jsem si jako debil.
Ac jsem se puvodne chtel po nakupu pokochat vystavenym zbozim, tak jsem jen znechucene vypadl co nejrychleji to slo. Zbozi jsem dostal, ale radost jsem z toho nemel...
wisky píše: řešil jsem ten problém jako obchodník jelikož se Hobbyteam považuje za oficiálního dovozce Graupnera a vysílač byl koupen u nich. Nakonec jsem ho osobně odvezl do Kircheimu a za týden byl zpět a opravený, ale museli jsme zaplati opravu, byť vysílač byl v záruce.
tohle me zaujalo. Pred casem jsem cet na mojehobby.cz diskusi na tema obchodni praktiky hobbyteamu - zhruba v tom smyslu, co pise wisky (monnpolizace dovozu, ignorance mistnich zakonu, apod).
Otazka je, kdyz maji tak mizerny pristup a nulovou poprodejni podporu, proc to mensi obchodnici porad tak vehementne nabizeji? Graupnera z osobni zkusenosti moc neznam, ale kam prijdu, tam ho ma aspon pul lidi. Jsou ty radia vazne o tolik lepsi, ze lidi prekousnou ten zbytek?
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Nakoupit a vypadnout. Chce to presne vedet co chcete a na nic se neptat. Na druhou stranu jsem tam jednou vlete zkejsnul na cca. 30 minut, venku zacal hroznej slejvak a kdyz De Vito pochopil, ze nejsem uplna lama /slo o auticka 1:10/, tak trochu zmenil ton a vlastne jsme to cele v pohode prokecali. Asi byl rad ze nemusi 10 letejm klukum u kazdyho auta na pulte pulte rikat co to stoji a jak rychle jede. Ale jinak vetsinou pocit jak na urade.
Kazdopadne to hlasovani neni zrovna nezaujate...
Kazdopadne to hlasovani neni zrovna nezaujate...
Katana VA * Blade Freeair * Puding * Filip 400 sport - 6EX Fasst
asi pred 2 rokama sem shanel krystal do Hitecu na 74 kanalu a volam k Vanouchovi-nic, u Pecky-nic, Hobbyteam-zvednul to nejakej negramotnej tatar, kterymu sem musel asi 5x dokola opakovat: 74 kanal, jednoduchy smesovani, hitec, standardni krystal... ten clovek neudrzel informaci dyl jak 2 vteriny, nicmene sem z nej po asi 5 minutach vytahnul info, ze ho teda maj. z prace sem utek driv a jizda smrti autem z Hradcansky do Hobbyteamu - prisel sem 20 min pred zavirackou a 20 minut sem tam stal v prazdnym kramu nalepenej u kasy a cekal sem az se ten umastenej skret (Vzduchoplavec ho vystizne pojmenoval Danny de Vito
) prestane bavit s nejakym podobne postizenym jedincem o tom jaky gumy jsou nejlepsi na bugynu. pripadal sem si jak vocas. Pak prisel pan z kanclu a krystal mi prodal a ten umastenej skret ani nehnul brvou. zabit malo.
kdyz jsem letos v lednu kupoval Monster trucka MTA4, tak sem pro nej sel (nepoucen) do Hobbyteamu. prisel sem akorat v dobe obeda a meli zavreno, tak sem si zasel na obed a 5 minut pred otevrenim sem byl zpet u vylohy a cekal sem. Vylez umastenej skret a zapalil si cigaro asi 2m vedle me. dokouril, kouknul na hodinky (bylo presne na otevreni) a vlez zpatky do kramu a ja sel za nim, jaky bylo moje prekvapeni, kdyz mi 30 cm pred nosem ty dvere zamknul... pomyslel sem si neco o curacich a sel koupit MTA4 do firmy Hobbylink, kde mi pan vse ochotne predved a ukazal a nakonec i dobre poradil a vubec mu nevadilo, ze zavrel o 20 minut pozdejc.
za sebe muzu rict, ze do Hobbyteamu uz nevlezu i kdyby to mela byt posledni modelarska prodejna na svete. jejich zpusob jednani me natolik odpuzuje, ze proste nikdy vic. Graupnera si snad radsi koupim u Lindingera nebo nekde jinde - jen at z toho nema Hobbyteam ani korunu
kdyz jsem letos v lednu kupoval Monster trucka MTA4, tak sem pro nej sel (nepoucen) do Hobbyteamu. prisel sem akorat v dobe obeda a meli zavreno, tak sem si zasel na obed a 5 minut pred otevrenim sem byl zpet u vylohy a cekal sem. Vylez umastenej skret a zapalil si cigaro asi 2m vedle me. dokouril, kouknul na hodinky (bylo presne na otevreni) a vlez zpatky do kramu a ja sel za nim, jaky bylo moje prekvapeni, kdyz mi 30 cm pred nosem ty dvere zamknul... pomyslel sem si neco o curacich a sel koupit MTA4 do firmy Hobbylink, kde mi pan vse ochotne predved a ukazal a nakonec i dobre poradil a vubec mu nevadilo, ze zavrel o 20 minut pozdejc.
za sebe muzu rict, ze do Hobbyteamu uz nevlezu i kdyby to mela byt posledni modelarska prodejna na svete. jejich zpusob jednani me natolik odpuzuje, ze proste nikdy vic. Graupnera si snad radsi koupim u Lindingera nebo nekde jinde - jen at z toho nema Hobbyteam ani korunu
Já tam několikrát nakupoval. Mají celkem slušné množství zboží, ale obsluha je strašná to je fakt. Každá moje návštěva byla minimálně 20minut čekání a to většinou nikoho neobsluhovali ale jeden kecal s něajkým kámošem a další nedělal nic. Obsluhovat ho ale nenapadlo. Když už se ale rozhoupal tak to ušlo a dalo se sním i mluvit. Mám to hodně blízko takže tam určitě ještě někdy půjdu ale ta obsluha mě taky štve. Ceny některých dílů napříkald na Kyosho mají docela dobré.
Mě osobně vadí nekvalifikovaná obsluha, která radši než by řekla že neví tak lže. Když je člověk neznalý problému koupí si potom nějakou blbost. To se ovšem zdaleka netýká jen této prodejny ve které se mi to zatím nestalo.
Mě osobně vadí nekvalifikovaná obsluha, která radši než by řekla že neví tak lže. Když je člověk neznalý problému koupí si potom nějakou blbost. To se ovšem zdaleka netýká jen této prodejny ve které se mi to zatím nestalo.
Naposledy upravil(a) Vigo dne pát 26.10.2007 11:22, celkem upraveno 2 x.
Joooo, já tam jednou poslal taťku pro accu konektor k MX 22... tak prej mu prve tvrdili, že mu to nemužou prodat, pak že by si tam dával jiné baterky, a nakonec mu to po chvíli přemlouvání prodal... příště prá ať si zjistím, co to je za konektor, a že mi jej vezme v GM... ale přístup k zákazníkům ni moc... 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Když zabrousím do historie, zastoupení Graupnera měl pan Urbaniec z (Karviné nebo Havířova) , jednu dobu si obchodníci mohli objednávat zboží přímo u G. Jednou pak příšel fax zpět s tím že zboží se musí objednat u generálního zástupce a tím je Hobbyteam. Pak začal konec problém bylo cokoliv objednat, byli jsme rádi že došlo alespoň něco a polovina zboží byla úplně jiná. Reklamace: to vyřešíme není problém tak to šlo asi půl roku. Tak jsme si řekli, že to vyřídíme osobně na MH2002. Počkali jsme si na p. Dworschaka, že jsme z té té firmy a máme problém s reklamacemi zboží, odpověd ( zústal jsem jako kamený sloup) "co je mi do toho, máte si to pořádně převzít a zkontrolovat, já tu jsem na výstavě to nemám čas řešit." Odešel a zaml se v kamrlíku. Vysvětlujte pak lidem v obchodě proč nemí to či onohle a že reklamace trvá tak dlouho.
Zboží se značkou Graupner kupuju jedině v německu u Bichlera.
Zboží se značkou Graupner kupuju jedině v německu u Bichlera.
- georg
- Kontaktovat uživatele:
Já tam byl s kámošem je to asi tejden, Měl jsem volno ve škole na 2 hodky tak jsem tam zaběhl, potřeboval jsem konektor servisní na Li-pol. No tak přišli jsme tam a krám docela plnej, někdo se vykecával v zadu s někým a mi jsme tam stáli 10 min jak tvrdý Y. Pak si nás tedy někdo všiml a přišel, hele konektor neměli, jak jinak. Kámoš si koupil vrtule a šli jsme, opravdu jsem byl štasný že jsem pryč. Obsluha opravdu to jsou "obchodníci". Takže už tam nejdu a asi nejsem jedinej se svým dojmem. Jinak stránky www příšerný, to by jim měli zbourat server.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Modeláři Točná