Chromebook

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jose75

Chromebook

#1 Příspěvek od jose75 »

Ahoj. Máte někdo zkušenost s Chrome OS ? Už si nevím rady s klávesnicí. Od poslední aktualizace se prohazují ěščřžýáíé za čísla 1234567890 a při zmáčknutí shift to píše ty další znaky které jsou na těch klávesách. (a velice rádo to používá i ty jiný znaky který je normálně ,,skoro nemožný" napsat )
Nějaký řešení na google foru nebo jinde na netu jsem nenašel. Jen jedna paní povídala o stejném problému na svém Chromebooku.
Mladá ho používá na seminářích tk je to docela zásadní problém :D
Walkera Ufly S,Art-tech F-18,Pelikan Gama 2100, T-Rex 450, samodomo EDF křídlo
Klubas
Kontaktovat uživatele:

Re: Chromebook

#2 Příspěvek od Klubas »

Ahoj, zdá se mi že máš přehozený jazyk klávesnice. Sice nevím jak se na Chromebooku nastavuje, ale jsem si jistej, že když tam hodíš zpátky češtinu tak bude zase fungovat tak jak má :)
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
jose75

Re: Chromebook

#3 Příspěvek od jose75 »

Jazyk tam mám češtinu a a angličtinu. Zkoušel jsem i jenom češtinu a i smazat celý chromebook a stejně je to pořád stejny... nějak se to se...e :D
Walkera Ufly S,Art-tech F-18,Pelikan Gama 2100, T-Rex 450, samodomo EDF křídlo
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“