Futaba FX-18

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
rohe
Kontaktovat uživatele:

Futaba FX-18

#1 Příspěvek od rohe »

Když jsem si včera jen tak poletoval, tak v jednu chvílku mi muj EGE přestal reagovat, už jsem si říkal, že se pekně projdu. Kouknu na na rádio a displej vůbec nesvítí. Tak jsem ho vypnul, znova zapnul a zase se rozjelo (opravdu bylo zapnute!). Nevíte, cím by to mohlo být, mám z toho opravdu moc dovný pocit!!! :roll:
LV
Kontaktovat uživatele:

Re: Futaba FX-18

#2 Příspěvek od LV »

rohe píše:Když jsem si včera jen tak poletoval, tak v jednu chvílku mi muj EGE přestal reagovat, už jsem si říkal, že se pekně projdu. Kouknu na na rádio a displej vůbec nesvítí. Tak jsem ho vypnul, znova zapnul a zase se rozjelo (opravdu bylo zapnute!). Nevíte, cím by to mohlo být, mám z toho opravdu moc dovný pocit!!! :roll:
Mne sa to stalo keď mi odchádzali originál NiMh baterky, a preto NiCd alebo LiIon
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Hoki »

Že třeba zčerná při přímém slunci, to vím. Ale že by vypnul, to se mi nestalo. Jak ho máš dlouho a co tam máš za baterky? Třeba máš opravdu to co popisuje LV a nebo někde studeňák pod displejem.
rohe
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od rohe »

Hoki píše:Že třeba zčerná při přímém slunci, to vím. Ale že by vypnul, to se mi nestalo. Jak ho máš dlouho a co tam máš za baterky? Třeba máš opravdu to co popisuje LV a nebo někde studeňák pod displejem.

Jak jsem psal, ero bylo neovladatelne. Rádio mám tak přes tři měsíce. A baterka musi být v pohodě, pak jsem zase 50 minut létal. :roll:
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Hoki »

rohe píše:Jak jsem psal, ero bylo neovladatelne. Rádio mám tak přes tři měsíce. A baterka musi být v pohodě, pak jsem zase 50 minut létal. :roll:

Tak máš někde studeňák na desce. Je to risk s tím lítat. Já mám na ni odlítáno přes 50hod a zatím v pohodě. Asi to budeš muset poslat na přeměření.
rohe
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od rohe »

A kam se vlastně dá Futaba poslat???
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RadimHnilica »

Máme doma 3 FX-18 jednu už přes tři roky a nikdy žádný problém, opravdu bych to viděl na prohlídku vysílače. Zkus třeba servis Hnízdil.
Radim
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Hoki »

rohe píše:A kam se vlastně dá Futaba poslat???

Já bych to reklamoval tam, kde jsi to koupil. Pokud to nemáš z druhé ruky. Nech si když tak poradit od nějakého prodejce.
PeePo
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od PeePo »

ja uz mam fx-18 strasne dlho ale mal som podobny problem ale to bolo ze konektor na bateriach sa poriadne nepritlacal ku protiskusu vo vysielaci.skus len roztiahnut alebo vytocit piny.
Blade
Sun Rider
Super Echo
Kadettito
Modr F3J
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“