Alarm z číny, nebo něco kolem 3k
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Alarm z číny, nebo něco kolem 3k
Pouze pokud máte vy nebo někdo v okolí nějaké zkušenosti, děkuji
Potřebuji alarm, mám takovou představu
1) Bezdrátová čidla, pokud budou k sehnání na plyn a kouř/požár, nejsou podmínkou
2) SMSky o aktivaci čidel
3) Záložní baterie
4) alespoň 1-2 kontaktní vstupy
4) Obsluha klávesnicí/čipem (za čip si klidně připlatím)
raději něco z číny, nebo i zkušenosti z tuzemska
Potřebuji alarm, mám takovou představu
1) Bezdrátová čidla, pokud budou k sehnání na plyn a kouř/požár, nejsou podmínkou
2) SMSky o aktivaci čidel
3) Záložní baterie
4) alespoň 1-2 kontaktní vstupy
4) Obsluha klávesnicí/čipem (za čip si klidně připlatím)
raději něco z číny, nebo i zkušenosti z tuzemska
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)
Šohaj(stavím)
Re: Alarm z číny, nebo něco kolem 3k
Použij strýčka GOOGLE - heslo: GSM alarm 
Je toho hodně, ale jsou to takové pouťovky...asi 2 jsem namontoval, ale pyšný na to nejsem
Je toho hodně, ale jsou to takové pouťovky...asi 2 jsem namontoval, ale pyšný na to nejsem
No právě že toho je tolik, že bych uvítal radu na co dát pozor - nebo co je alespoň trochu OK.
Ale díky
Ale díky
Trutnov, X9D+
Šohaj(stavím)
Šohaj(stavím)
- JosefSvejk
V té cenové hladině není nic OK
.
Pokud chceš mermomocí podobný šunt, můžeš si koupit "počeštěnou verzi" u některé české firmy. Např. Hütermann nebo Tipa to prodává.
Pokud chceš mermomocí podobný šunt, můžeš si koupit "počeštěnou verzi" u některé české firmy. Např. Hütermann nebo Tipa to prodává.
- ufon13
- Kontaktovat uživatele:
http://www.flajzar.cz/zabezpecovaci-technika-gsm/
ověřeno na 8 let starém systému kde byl ještě jako vysílač starý SIEMENS mobil..... vše funguje dodnes a bez sebemenšího problému.....kouřovky , plynočidlo , snímače IR, a klasika pro otvírání či rozbití oken a dveří...... to vše na dvou barácích...... pak ještě totéž v autě s možností vypnout zapalování mobilem.
ověřeno na 8 let starém systému kde byl ještě jako vysílač starý SIEMENS mobil..... vše funguje dodnes a bez sebemenšího problému.....kouřovky , plynočidlo , snímače IR, a klasika pro otvírání či rozbití oken a dveří...... to vše na dvou barácích...... pak ještě totéž v autě s možností vypnout zapalování mobilem.
Otazka je jestli chces alarm nebo pocit ze mas alarm
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
RCStudio píše:Otazka je jestli chces alarm nebo pocit ze mas alarm
+1
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
K tomu se musim bohuzel podepsat.
Presne to, co tazatel hleda, jsem si kdysi poridil. Ale uprimne, spis pro pocit nez pro cokoliv jineho. Nez bych se dostal domu po aktivaci alarmu, davno bych ho mel vybileny. Rozumej/te, po spusteni alarmu neuplyne ani 10 minut a jsou fuc. Prakticky jsem spolehal na sirenu 120db, ze ktere jsem si malem striknul pokazde, kdyz jsem alarm zapomnel deaktivovat po prichodu domu. Pokud ale zlodej zdetekuje, na jake frekvenci cidla funguji a pouzije rusicku, mas stejne smolika.
Ty smsky, co mi chodily, to bylo spis pro dobro duse.
Tot ma zkusenost.
Presne to, co tazatel hleda, jsem si kdysi poridil. Ale uprimne, spis pro pocit nez pro cokoliv jineho. Nez bych se dostal domu po aktivaci alarmu, davno bych ho mel vybileny. Rozumej/te, po spusteni alarmu neuplyne ani 10 minut a jsou fuc. Prakticky jsem spolehal na sirenu 120db, ze ktere jsem si malem striknul pokazde, kdyz jsem alarm zapomnel deaktivovat po prichodu domu. Pokud ale zlodej zdetekuje, na jake frekvenci cidla funguji a pouzije rusicku, mas stejne smolika.
Tot ma zkusenost.
Ba, ba ...
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
scarabeus píše:K tomu se musim bohuzel podepsat.
Tot ma zkusenost.
Čistě ze zvědavosti, jak se dají rušit pohybová čidla? Díky.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- JosefSvejk
Pokud jsou bezdrátová, dá se přenos velmi jednoduše zarušit.
Taky posílání esemesek přes GSM síť je velmi snadno zarušitelné (rušičkou - jammerem za pár kaček z ebay), proto bych vždycky doporučil přemýšlet o sofistikovanějším přenosu poplachové informace.
Taky posílání esemesek přes GSM síť je velmi snadno zarušitelné (rušičkou - jammerem za pár kaček z ebay), proto bych vždycky doporučil přemýšlet o sofistikovanějším přenosu poplachové informace.
Jo takhle, přenos z čidel, jasně... U novostaveb bych to už neřešil jinak než kabelem. GSM rušení je bohužel problém, asi jediný řešení je kombinace internetu (ideálně zas po kabelu) + gsm. A nebo ještě větší kočka, než máme teď ... 
- ufon13
- Kontaktovat uživatele:
JosefSvejk píše:Pokud jsou bezdrátová, dá se přenos velmi jednoduše zarušit.
jakém sofistikovanějším pokud do baráku kabel nevede jiný než s napětím?
fakt mě to zajímá......
asi tak - kámoš má za 4,5k včetně čipu na přihlašování, kouřového čidla, čidla na vodu, PIR a čidlo na dveře, ale už se to nevyrábí - je to čína a člověk co tu montuje "nejmenovaného" top českého výrobce valil oči co to umí, jde to programovat ipo USB a má to i APP na drojda a iOS
Hledám něco podobného, ale marně
Trutnov, X9D+
Šohaj(stavím)
Šohaj(stavím)
ufon13 píše:jakém sofistikovanějším pokud do baráku kabel nevede jiný než s napětím?
I přes silový přívod je možné do domu přivést Internet nebo specifický datový přenos. Zkus se poptat u provozovatele rozvodné sítě v daném místě ohledně případné možnosti zřízení datového přenosu po elektrické síti.