Nastavení řídící jednotky a koptéry Walkera X 350PRO
Nastavení řídící jednotky a koptéry Walkera X 350PRO
Zdravím chlapi. Potřebuju nutně poradit s nastavením této koptéry, Pokud mi někdo pomůže vyřešit problém který s ní mám budu mu za to snad ochotnej i zaplatit... Vyzná se v tomto modelu někdo opravdu dobře?
Re: Nastavení řídící jednotky a koptéry Walkera X 350PRO
[quote="Wenda"]Zdravím chlapi. Potřebuju nutně poradit s nastavením této koptéry, Pokud mi někdo pomůže vyřešit problém který s ní mám budu mu za to snad ochotnej i zaplatit... Vyzná se v tomto modelu někdo opravdu dobře?
Abych upřesnil problém: Když s koptérou vzlétnu a visím s ní před sebou, vše funguje, ale když s ní zalétnu na stranu, nebo za sebe a pootočím ji o 45, nebo 180 stupňů, tak se úplně změní řízení - zapáčkuju doleva, jde doprava, zapáčkuju dopředu, jde dozadu... Snad jsem to popsal dostatečně srozumitelně.
Abych upřesnil problém: Když s koptérou vzlétnu a visím s ní před sebou, vše funguje, ale když s ní zalétnu na stranu, nebo za sebe a pootočím ji o 45, nebo 180 stupňů, tak se úplně změní řízení - zapáčkuju doleva, jde doprava, zapáčkuju dopředu, jde dozadu... Snad jsem to popsal dostatečně srozumitelně.
Wenda píše:
---
Jestliže koptéru otočíš o 180° (ze zadku k sobě na předek k sobě) tak se samozřejmě mění strany pro páčkování, páčkou vlevo - letí vpravo, páčkou vpravo - letí vlevo. Chce si to uvědomit zavčasu při rychlých letech.
Myslím, že jsi to nepopsal dobře, buď je to tak, jak píše kolega nade mnou (což by ale odpovídalo pouze těm 180°) nebo máš zaplý mód, ve kterém coptéra nereaguje na klasické páčkování podle toho kde má skutečně předek, ale je ovládání relativní.
edit: tj v mission planneru simple a super simple mode, zaškrtávátko u jednotlivých letových módů
edit: tj v mission planneru simple a super simple mode, zaškrtávátko u jednotlivých letových módů
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk
Nene asi jste mne nepochopili, to je mi jasné, že když je otočená čumákem ke mě, že je vše obráceně - už nějakej ten pátek lítám. Otočím se na druhou stranu - tedy o 180stupňů i sní, čili je zase čumákem ode mne a rázem se začne chovat, jak jsem popsal výše - prostě pokaždé, když změním směr letu, než ve kterém jsem startoval...
osobně tomu popisu moc nerozumím, možná by to chtělo natočit jak páčkuješ a kam to letí, ještě jsem doplňoval v postu ty 2 módy.. tak mrkni na video, jestli to tomu náhodou neodpovídá.
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk
Nebo taky zkontrolovat na vysílači v menu jestli to nechce reverz serv (i když tady serva nejsou) pro určitý směry pohybu.
Zdravím
Mám Walkeru qr350 premium a potýkám se stejnými problémy za letu. Zajímalo by mne, jak jste problém vyřešil. Díky.
Mám Walkeru qr350 premium a potýkám se stejnými problémy za letu. Zajímalo by mne, jak jste problém vyřešil. Díky.
Jestli se jedná o tento "strašný" problém, tak se dá vyřešit přepnutím páčky.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nb6AOPjPTPY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nb6AOPjPTPY[/youtube]