Potykam se s takovou zahadou. Koncipoval jsem pohon do MiniCorada. Motor byl dan, mel jsem ho ze zasob (sneu s prevodovkou - tusim 1107/2Y/6.7 - uz se priznam, ze jsem zapomnel presne, ktery to je, aktoalne to neni snadne zpetne zjistit bez totalni demontaze vybaveni. uz je to par let). V papirech ma napsano napajeni 3-4s/50A. V techto intencich jsem k nemu hledal baterku a vrtuli. Projel jsem to ecalcem - vyslo mi s vrtuli 13x10 cca 850W prikon s proudem max +/- 56A.
Nakoupil jsem vybaveni (castle ice 50, baterku 4s/1800 40C, vrtuli). Hodil jsem to na stand. promeril - vychazelo to temer naprosto shodne s vypoctem (+/- 2A) pri baterce nabite na storage (v ecalcu jsem pocital s 3.7V na clanek).
Tak stavim, stavim stavi. Coz u me trvalo v tomto pripade skoro rok a pul (mezitim jsem dokoncil i jina letadla
A ja nemam uplne jasno, kde je chyba:
- bud odesel verkl z HK, kterym merim na standu el parametry (nicmene zatim me nikdy nezklamal a jindy to odpovidalo).
- muze rozdil nabiti baterky storage vs full tak dramaticky pohnout proudem? Ze to pohne prikonem je jasne, ale ze z 55A to udela vice nez 72A (nevim o kolik vic, bo vypne regl)
- chci vsechno zopakovat, zmerit otacky, zkusit baterku na storage, na full, srovnat ten hk hebl s merenim duplexu. Nicmene chtel bych se zeptyat - nenapada vas neco, cim by to mohlo byt? Kde mam zacit?
Moc dekuji za komentare a pomoc
PCHe