Útoky ptáků

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

Útoky ptáků

#1 Příspěvek od Brabouk »

Stalo se Vám, že by na Vaše modely útočil nějaký pták? Mě dneska sestřelil HOLOB!!! V pohodě sem lítat a najednou se k mýmu modelu něco rychle blížilo a buch. Model letěl k zemi. Tady je výsledek:http://www.rcmodel.ic.cz/Elina/P7260142.JPG a další http://www.rcmodel.ic.cz/Elina/P7260143.JPG
diablotin

#2 Příspěvek od diablotin »

no mne uz se jdnou stalo že sem prudil káňata a pristál sem a v samokřídle sem měl vykouslou díru
Naděje umírá až po nás.
arda1
Kontaktovat uživatele:

Re: Útoky ptáků

#3 Příspěvek od arda1 »

Brabouk píše: HOLOB!!!
Jop HOLOBI jsou svině- :wink: :lol: :lol:
spitfire2
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od spitfire2 »

Ardo ty máš dneska nějakou pravopisnou náladu :lol:
Vzduch je naše moře!!!
Fit

#5 Příspěvek od Fit »

na mího větroně včera za letu útočil vrabec :D
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jirka »

Ja mam zkusenosti s vlastovkama - neutocej nijak tvrde, jen nalitavaj hodne blizko. Obcas jsem jim to s malym samokridlem opacel... Stacilo pekne pomalu plachtit, to pak vlastovka hned utocila. Potom jsem zapnul motor, udelal rychlej loping a vlastovka me mela na 6ti hodinach (skoda ze to ero nemelo dost vykonu na to, aby ji rychlostne stacilo). Vypada pak dost prekvapene... hold vlastovkam bojovy obraty nic nerikaj. :lol:
LETEC_AMATER

#7 Příspěvek od LETEC_AMATER »

na HOLOBA jsi s tim jeste nedopadl tak zle 8)
Bubík

#8 Příspěvek od Bubík »

Na mě nedávno útočil Němec na padáku :)
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Brabouk: Asi si na to tvoje ero troufl. Vyapda tak etericky. Pred mym jecicim spalovakem vsichni ptaci v panice prchaji.
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Hoki »

Toto téma tu už jednou bylo a tam jsem už psal. Prostě mi dravec napadl větroně 2500mm a naštěstí jsem měl lam.trup. Bylo jich tam sedm a jeden byl nějaký zvědavý. Pěkně mi poškrábal barvu za křídlem, být to balsa tak nevím nevím. :cry:
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Johnny »

ja taky kdayž vytáhnu samokřídlo a vyletim vysoko a vypnu motor tak na me nalitavaj vlastovky.. svine jakoby mi chteli pristat na kridle.. sem jednou jednu zkousel sundat->byla rychlejsi a obratnejsi..
bohumil

#12 Příspěvek od bohumil »

ja jednou se samokridlem rhino zacal na nalitavat na jedno kane a ono to vzalo vazne a zacalo jit po me s lovce se stala obed to by ste neverily ale to kane delalo skoro jakoby vykruty a tak byl to dobrej kombat vyvazly sme oba bez zranení
blacklight

#13 Příspěvek od blacklight »

Brabouk píše:Stalo se Vám, že by na Vaše modely útočil nějaký pták? Mě dneska sestřelil HOLOB!!! V pohodě sem lítat a najednou se k mýmu modelu něco rychle blížilo a buch. Model letěl k zemi. Tady je výsledek:http://www.rcmodel.ic.cz/Elina/P7260142.JPG a další http://www.rcmodel.ic.cz/Elina/P7260143.JPG

To musíš mít větší a silnější letadlo :D :D pak už si žádný pták nedovolí

Já jsem s diablotinem naháněl holuby a žádného ani nenapadlo útočit.Ještě byli rádi že měli štěstí a žádný z nich nebyl na plátky.

Jednou jsem létal kruhy i kolem padáčkáře a ten měl taky strach a snažil se rychle vyklidit pole.

S Omegou jsem naháněl čápa, nebo kormorána a ten když to viděl tak začal panikařit. :D :D To bylo vidět jen jak sebou šije v tom vzduchu aby uhnul.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
petas

#14 Příspěvek od petas »

Já mám opačné zkušenosti...nedávno jsem proletěl s kombatem hejnem holubů a jednoho jsem sundal...šel dolů jako malina :lol: Myslim že skore je 1:1
jio

#15 Příspěvek od jio »

blacklight píše:Jednou jsem létal kruhy i kolem padáčkáře a ten měl taky strach a snažil se rychle vyklidit pole.

Buď máš vyjímečně vyvinutý odhad vzdálenosti nebo tomu moc nerozumím.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“