Ahoj potrebuji radu a nemohu tu najit odpoved, kterou jsem tu kdysi zahledl, ale nestudoval.
Mam Afro regly a nyni jsem dokoupil dva nove. Mam tedy dva oznacene 22/14 a dva 25/14. Coptera neni schopna letu. Vse nakalibrovano, zadne velke zmeny, jen nove motory a regly. Naza zustala stejne, bez rany. Kalibrace vseho mozneho provedena. Coptera se chova nepredvidatelne, obcas sama klesa, neleti nahoru.. je neriditelna.
Mohou to delat regly?
Afro - 30A - rozdilne serie...
Re: Afro - 30A - rozdilne serie...
Myslím, že vím, které vlákno máš na mysli. Tam ale borec řešil problém s tím, že měl jeden regl s BEC a další tři bez BEC.
Já nevím, já měl vždy všechny regulátory stejné. Máš pořádně nabitou a dostatečně tvrdou baterku? Jsou všechny regulátory nastavené stejně? Afro neznám, nepoužívám, jen hádám.
Já nevím, já měl vždy všechny regulátory stejné. Máš pořádně nabitou a dostatečně tvrdou baterku? Jsou všechny regulátory nastavené stejně? Afro neznám, nepoužívám, jen hádám.
letam uz rok.. nabitou baterku mam... ta by hlavne stridave nemenila vlastnoti letu. Navic uz to mam odzkousene se staryma reglamaa je to ok.
Možná mají novější FW a stačilo by do všech nahrát stejný