Zdravím, hledám někoho, kdo má bohatší zkušenosti s tímto zařízením. Zajímalo by mě to především se spojením s Naza V2.
Konkrétně by mě zajímalo jak například funguje přepínání řízení mezi Groundstationem s načtenou misí a RC vysílačem.
Dále jestli podporuje nejakou funkci kontroly vybitých baterií, jako třeba , že je propočítávana vzdálenost od místa přistání a dle průměrné spotřeby zjistí bezpečný čas, kdy se na toto místo má vrátit, tak aby po přistání byla v bateriích ještě nějaká určená kapacita.
A také by mě zajímaly věci na, které si je dát pozor.
Díky!
DJI Datalink - ground station
Re: DJI Datalink - ground station
Možná by bylo lepší, kdyby odpověděl spíš Bazil...má s Datalinkem a GS delší zkušenosti. Já to testuju teprve asi dva týdny. Co se týče toho propočtu spotřeby baterie si myslím, že u Nazy tohle nebude. Pokud se mýlím, tak ať mě někdo prosím opraví...ale nikde jsem na tohle nenarazil. Přepínání mezi GS a vysílačem dělám přepnutím z GPS Atti na Atti a zpět na GPS Atti...Potom copteru řídím RC vysílačem (např. přistání do ruky, kdy nechci autolanding). Jestli to jde za letu zase přepnout zpět na řízení Datalinkem nevím. To by tu možná upřesnil Bazil. Myslím že ta možnost tam je, ale k tomuto jsem se ještě nedostal. Jinak opravdu velký pozor si dej na nastavování výšek bodů pokud lítáš v nějakých hornatých oblastech jako já. Při druhém letu jsem jen o fous minul špičku vysokého stromu, protože jsem si to předem dobře nepromyslel a nedal jsem si dostatečnou výškovou rezervu...poučil jsem se. Dost jsem se u toho orosil:-)) Jinak je to až obdivuhodně vychytané. Například vyklesávání z větší výšky na krátkém úseku já takto jemně "rukama" asi nikdy nedám...
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
Asi zde není vhodnější vlákno, tak to dám sem. Nevíte někdo, kdo má datalink,popřípadě už ho měl kuchnutej, konkrétně ground end, proč má dva antenní konektory? Používá jen jeden. I na RC Groups hleděli, asi to moc lidí neotevřelo.
DJI Phantom 2 F306, Zenmuse H3-3D, GP3+BE
VTx TS 832 + Flysight Black Pearl 7" 1024x600
VTx TS 832 + Flysight Black Pearl 7" 1024x600
Zdar, chtěl bych si pořídit Datalink od DJI a zajímalo by mě, zda se nebude rušit s příjmačem v modelu který je taky na 2,4 GHz. Díky.