V prvom rade sa chcem vopred ospravedlniť mdoeratorom za pripadny prešľap ohľadom vytvorenia noveho vlakna. Na tomto fore som našiel kopec informacii, ktore mi pomohli v mojom odhodlani skusiť RC mdoelarinu, dosť zasadne ma tu mnohe informacie nasmerovali k tej spravnej ceste.
Čo som tu ale nenašiel, je nejake vlakno o tom, kde je najlepšie začať lietať v Prahe - resp. je tu mnoho takychto vlaken, ale iba staršich a neviem, či k tejto teme aktualnych.
Vedeli by ste mi teda poradiť, kde je najlepšia travnata plocha pre začiatočnika? Na rcmapy.com som našiel napr. Divči hrady (to mam aj dosť blizko od seba), ale nie som si isty, či je to pre začiatočnika a pre EasyStara najvhodnejšie vzhľadom k tomu svahu a vetru. Pozdava sa mi napr. pľac niekde pobliž Novodvorskej. Skratka chcel by som vedieť o nejakom mieste, kde budem mať istotu, že to je vhodne pre začiatočnika a kde ma nebude niekto vyhaňať kvoli tomu, že to je vyhradene len pre konkretne stroje atď.
Taktiež, ak by sa našiel nejaky dobrovoľnik, skuseny modelar, popripadne pokročilejši začiatočnik, ktory by mi pomohol so zalietanim mojho EasyStara II, tak by som to velmi privital
Všetkym Vam ďakujem za info!