Turnigy 3D-H 3-Axis Flybarless system - zkušenosti, rady

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Zpráva
Autor
EvzEn

Turnigy 3D-H 3-Axis Flybarless system - zkušenosti, rady

#1 Příspěvek od EvzEn »

Ahoj,

dostal jsem tipna tento FBL systém:
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... ystem.html

Plánuju jej instalovat do svého HK250GT, co si o tomto systému myslíte ? Budelepší než třeba ZYX od Tarotu ?? Je mi jasné, že třeba Microbeast nebo DSMX příjmač s BeastX bdue lepší, ale jedná se mi o tuto cenovou kategorii :)

Díky
Howking
Kontaktovat uživatele:

Re: Turnigy 3D-H 3-Axis Flybarless system - zkušenosti, rady

#2 Příspěvek od Howking »

Naprosto bezkonkurenčně nejlepší bezpádlo na světě. Dokonalé! Nechápu drzost výrobců mimo hobbyking chtít za ty svoje šmejdy takové kroupy! A máš super nápad dát to do tak skvělé heliny jako je HK. Lepší značka než HK neexistuje! Bravo! Neváhej a jdi do toho! Děláš dobře, že nepodporuješ ty přeražené šmejdy a pochopil jsi, že kvalita nemusí stát mnoho, dokonce může být téměř zadarmo.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
Robin123

#3 Příspěvek od Robin123 »

davno som sa tak dobre nezasmial :lol: :lol: :lol:
nostromo

#4 Příspěvek od nostromo »

Mne to tedy moc vtipne neprislo.
Nezbeda

#5 Příspěvek od Nezbeda »

Je to kopia Bestx a či sa podarila lepsia ako je zyx nikto este nevie je to asi tyžden v predaji
Miniprotos, Futaba T8FG
bonis
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od bonis »

Howking píše:Naprosto bezkonkurenčně nejlepší bezpádlo na světě. Dokonalé! Nechápu drzost výrobců mimo hobbyking chtít za ty svoje šmejdy takové kroupy! A máš super nápad dát to do tak skvělé heliny jako je HK. Lepší značka než HK neexistuje! Bravo! Neváhej a jdi do toho! Děláš dobře, že nepodporuješ ty přeražené šmejdy a pochopil jsi, že kvalita nemusí stát mnoho, dokonce může být téměř zadarmo.

Tak tohle bylo myslim zbytecny.
Napadlo Te, ze je to treba kluk, co chce vrtulnik a porizuje si ho z kapesneho 1000,- mesicne?
Nebo fotr od rodiny, co resi, jestli koupit Bestii, nebo novy kolo pro dceru?
Ty ho znas, ze ho hned takhle sejmes?
Chapu, kam jsi tim miril a pochopil to asi kazdy, ale treba u mne jsi se timto komentarem zaradil do kategorie "hulvat" a to jsem Te mel za zdroj dobrych rad a informaci.
Slo to napsat rozhodne mene povysene.
A to pisu i prezto, ze s vecnym obsahem Tveho prispevku stoprocentne souhlasim.

K tematu:
Pokud chces usetrit, vem radeji bazarovou Bestii.
Za 2litry ji sezenes a mas rozhodne vetsi sanci, ze bude pouzitelna.
Tohle Te stoji litr+ doprava + clo a nevis,co to bude delat.
Tenhle cinskej pokus je skok do nezname vody po hlave a navic podporujes zlodeje.
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger
Howking
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Howking »

bonis píše:...
- já vidím jen dalšího zoufalce v řadě, který šetřením na nepravém místě docílil toho, že vyhodil zbytečně dost peněz z okna a následně se na to buď vykašlal (s největší pravděpodobností), nebo investoval znova a víc aby to konečně lítalo - takže jestli je to táta co si chce hrát a přitom neuživí rodinu, nebo žáček zš který měl smůlu na chudé rodiče, tak je mi to jedno - vidím jen, že jen vyhazuje prachy z okna (které s největší pravděpodobností navíc pro něj smrdí víc dřinou a strádáním, než pro kohokoli jiného).

Jinak drsně a sprostě (dostanu jistě další napomenutí) - HELINY SE OJEBAT NEDAJÍ - i já to zkoušel a jen jsem vyhazoval prachy, ale já je naštěstí měl.
youtube.com/heyingosl
bonis
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od bonis »

Jak jsem psal.
O faktickem obsahu se nehadam, tam Ti davam absolutne za pravdu.
Jen si myslim, ze to jde napsat jinak.
A pokud uz jsi unavenej opakovanim do nekonecna toho sameho, tak to radeji nekomentuj.
Taky mne az neprijemne casto opakujicise nesmyslene dotazy privadi k silenstvi.
Ja to resim tak, ze je ignoruju.
Ale chapu, ze sem tam se clovek neudrzi a musi se vyadrit.
To byl ostatne muj pripad predesleho prispevku.
Ctu poctive vse co mne zajima, ale pokud vylozene nepotrebuju radu, nebo nejsem schopen prispet kloudnou veci, radeji nepisu nic.
Ostatne je to jasne z data me registrace a poctu my prispevku.

Omluva za off.
Uz zase mlcim
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger
Howking
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Howking »

bonis píše:Uz zase mlcim
- já také už povětšinou mlčím k většině nesmyslů a řeším si jen svoje věci a komunikuju s těmi o nihž vím, že jsou "soudni", ale s tím mlčením mě i tak trochu trápí svědomí, že se tak chovám vlastně jako všichni co mají co říct, ale po tisícáté už neřeknou. Za to je tu spousta těch, co jsou v helinách o týden déle než tazatel a mají už tím pádem patent na rozum a ti nemlčí. Pak se v tom chudák nevyzná a dělá takovéto kraviny (je mi jasné, že dostal od nějakého "odborníka" radu: "proklikej Hobbyking, tam je to levné a celé si to dáš dohrmomady a bude to super - Číňani okopírují všechno - oni to umí".) Prostě ti co už něco vědí by mlčet neměli, o tom je forum, nebo jinak se prosazují jen tlučhuby a ve výsledku je celé forum o ničem. A proto, už zase nemlč! :-)

A co se týče "drsnosti" mé první odpovědi - tak myslím, že právě proto si ji přečte co nejvíc lidí a hlavně zapamatuje. Účel si myslím splnila. Takové to lehounké a milé domlouvání a přesvědčování nefunguje. A povýšenost v tom rozhodně nikde nebyla - to mi nepodsouvej.
youtube.com/heyingosl
krtek2k

#10 Příspěvek od krtek2k »

Přesně po dobrým to nikdy nefunguje. Zkus to po dobrým a nikdo ti to neuvěří.
Tohle oproti beastX nemá 560Hz na vrtulce, jinak to vypadá stejný , ale zkušenosti nikdo mít nebude, je to příliš nový , a beastx sice mám , ale není to něco, u čeho stojí za to kupovat kopii.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
kure87
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od kure87 »

V této cenové kategorii bude ideální dál lítat s pádly :) Dlouhou doby jsem heli lítal s pádly protože s emi nechtělo dávat 3000 za nové bezpádlo a nikdy jsem se neodhodlal koupit levné hobbyking bezpádlo. Takže na pádlech není nic špatného (jenom nejsou in jako super mega hyper cool DFC hlavy). Což nikomu nevadí :)
EvzEn

#12 Příspěvek od EvzEn »

Původně toto vlákno mělo sloužit ke sdílení zkušeností a řešení problémů okolo, toho nového bezpádla.
Je zvláštní, že Howing je hrozně unavený z rcmanie, ale čas a energii na to, aby si přečetl vlákno, které už
podle názvu je napsané "totálním blbcem" najde..
To samé platí o tom, že napsal sr.čku, která se vůbec netýká tematu..
Škoda, že alespon polovinu toho času, co ho stál ten příspěvek nevěnoval sepsání objektivního příspěvku založeného na jeho zkušenostech (vím, že je skiller)..
Víc bych ocenil "Je to k prdu nekupuj to"

Takže myslíte raději nekupovat ? Já si právě říkám, jestli má smysl dávat Microbeasta do heliny, která je celá taková levnejsi a osazená levnejsí elektronikou..
Co tedy prefrujete ?? MIcrobeast ? Nebo AR7200BX??
Protože je 250 trošku menší asi by byla lepší i varianat s prijmačem ne ?
Je pravda že když přihodím půlku prachů budu mít pořádnou věc, kterou pak můžu hodit do další heliny a pojede to..
Ale neni to do HK škoda ?
Zajímalo by mě, jestli to FBL od Turnigy bude aspon dobře fungovat jako gyro :)
Howking
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Howking »

Sdílení zkušeností? Děláš si srandu, žejo. Tohle si nikdo, kdo je schopen podat srovnání nekoupí (jestli si to vůbec někdo v republice koupí). A s 250-tkou ti můžu říct jedno - už originál od Alignu je shit a viděl jsem jen velmi málo lidí, kterým se to podařilo smysluplně rozlítat. No a ty si koupíš ještě nepodařenější klon. Můžu ti říct jedno - vrtulka už u uriginálu je tak špatná, že by si vyžadovala uplně to nejnejnejrychlejsí servo na trhu a nejdražší gyro co snad existuje a ty do toho chceš strčit neověřený klon něčeho, co samo o sobě už je špatné. No hrej si na haura a označ Howkinga za co chceš. Jen s chutí do toho. Můj první příspěvek je jediné co se na tohle dá řict a všechno ostatní budou jen kecy které se ti mohou a nemusí líbit ale na realitě že ti to prostě lítat nebude nezmění nic. Howgh.
youtube.com/heyingosl
nostromo

#14 Příspěvek od nostromo »

Bohuzel, u vrtulniku plati, ze na cem usetris, to se ti brzy vrati. Ohledne zkusenosti bude problem, protoze tento "klon" je na trhu chvilku a zatim nejsou. Osobne bych radeji sel na bazar, pokud nechces utracet a koupil Beasta, ktery funguje. Sezenes ho okolo 2000-2500Kc

A jinak ja bych se 250 vyhnul obloukem a sel do vetsiho. A jak napsal Howk, tak to neni zrovna podareny stroj.
IgorGSM

#15 Příspěvek od IgorGSM »

nostromo píše:Mne to tedy moc vtipne neprislo.

Ani mne. Je na rozhodnuti kazdeho co si kupi. Niekto si da poradit pri kupe, niekto sa uci na svojich chybach (co je moj pripad) a niekto je spokojny s hovnom (Made in HK) ale preco si robit z niekoho srandu?
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
Odpovědět

Zpět na „Heli - technika“