Vyřešeno__Lisování kabelových ok Praha

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MX12

Vyřešeno__Lisování kabelových ok Praha

#1 Příspěvek od MX12 »

Ahoj chlapci, nevíte o někom nebo o firmě v Praze, která by nalisovala 2 ks kabelových ok 35 qmm.
Nechci to pájet, a na šroubovaná oka není místo. Dík MX12
Naposledy upravil(a) MX12 dne pát 03.05.2013 10:53, celkem upraveno 1 x.
Nerozumím Vám, zkuste mi to zahrát loutkovým divadlem.
JMalik

Re: Lisování kabelových ok Praha.

#2 Příspěvek od JMalik »

Těžko ti pojede nějaká firma lisovat dvě oka.
(Kleště ti mohu půjčit, oka ti dám, ale jsem z Příbrami.)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
MX12

#3 Příspěvek od MX12 »

JMalik píše:Těžko ti pojede nějaká firma lisovat dvě oka.
(Kleště ti mohu půjčit, oka ti dám, ale jsem z Příbrami.)

Děkuji za nabídku, s tím ježděním není problém, vodiče mám v kufru auta a s autem můžu jezdit, kabelová oka taky mám, jen lisovací nástroj chybí.
Když nenajdu nikoho v Praze, tak bych s dovolením využil Tvojí nabídku V Příbrami.
Dík MX12
Nerozumím Vám, zkuste mi to zahrát loutkovým divadlem.
JMalik

#4 Příspěvek od JMalik »

Po SZ se domluvíme, stačí zavolat den dopředu, buď ti to na firmě nalisuji já, nebo o tom bude někdo vědět a provede to. Je to práce na pět minut, nezdrží tě to.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“